Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Ny Direktør

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ny Direktør

  Ser at UEFA allerede har fått informasjon vi ikke har fått:

  http://www.uefa.com/footballEurope/C.../domestic.html

  Morsomt med klubbsekretæren også...  Uansett er det fint med litt innspill på hvem folk ønsker i direktørstolen.
  Man må delta for å vinne

 • #2
  Re: Ny Direktør

  Hehe, hadde vært en bra direktøt-kandidat det.  Av de som er nevnt synes jeg både Bengt Eriksen og Bjørge Stensbøl er spennende. Jeg var ikke klar over at Eriksen hadde så høy utdannelse innen økonomi og markedsføring. At han har peiling på fotball er det hvertfall ikke tvil om. Stensbøl var jo sentral i Olympiatoppen under "gullperioden" og virker som en kompetent og sterk person. Han kan også bringe med seg mange innspill fra andre idretter.  En direktøt bør komme på plass så fort som mulig. Det er vel ikke utenkelig at et par av de kandidatene som var aktuelle da Solstad ble ansatt, fremdeles er aktuelle. Det ble jo brukt mye tid på prosessen den gangen.  Comment


  • #3
   Re: Ny Direktør

   Sitat: Den fre, 23 juni 2006 12:19 skrev clap:   > Bjørge Stensbøl er spennende   Stensbøl avviser dette kategorisk i dagens Aftenposten morgenutgave.

   Nesrene @ Twitter

   I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

   Comment


   • #4
    Re: Ny Direktør

    En arbeidsledig (?) kar som har vært ute i hardt vær tidligere, Petter Jansen...    Til en slik stilling trenger man en mann (kvinne) som må tåle et jævla trøkk fra supportere, media og alle som mener å ha en mening om alt, en som tør stikke nesa si frem og si det han og styret mener er det beste for klubben og stå for det, selv om det er på tvers av det andre tenker, og ikke minst ha et vannvittig pågangsmot for å bevise at Vålerenga er/skal bli Norges beste klubb, og ikke bare sportslig.    Skal ikke akkurat påstå at jeg kjenner noe til P:J. så det vare bare et skudd i løse luften, men er det noen som har hatt en tøff oppgave og som har måttet tåle hardkjør, så er det tidligere ledere i SAS og NSB.. Så hvis det er noen av de som har gjort en sinnsykt god jobb og er ledig på markedet.. ? hehe... just a thougt..    Comment


    • #5
     Re: Ny Direktør

     Bengt Eriksen må jo være en glimrende kandidat til jobben.

     Håper han blir oppfordret til å søke.

     Han har ihvertfall "hjertet" på rette plassen i tillegg til å være godt nok utdannet og ikke minst er han fotballfaglig dyktig.

     Comment


     • #6
      Re: Ny Direktør

      Bengt er spenende. Har utviklet seg både sportslig og administrativt.      Benkevarmer som ikke tror på noen uten rett pasjon i en slik rolle!

      Comment


      • #7
       Re: Ny Direktør

       Eriksen er en fin fyr, men er ikke sjansen for at han blander seg bort i treninga litt for stor?

       Comment


       • #8
        Re: Ny Direktør

        Sitat: Den lør, 24 juni 2006 21:50 skrev Alex Malager:        > Eriksen er en fin fyr, men er ikke sjansen for at han blander seg bort i treninga litt for stor?

        -------------------------------------------

        Det er jeg litt redd for også, tror han kan blande seg litt for mye inn i spillestill, spillerstall og treninger. Det virker hvertfall som han har ganske klare meninger om det når han sitter og synser på tv2. Nå er jo det riktignok jobbbeskrivelsen hans der, så det er jo ikke sikkert han gjør det hvis han blir direktør i Vålerenga. Han virker som en såpass oppegående fyr at han ikke blander rollene på den måten.        Comment


        • #9
         Re: Ny Direktør

         Sitat: Den fre, 23 juni 2006 12:13 skrev thorstein:         > Ser at UEFA allerede har fått informasjon vi ikke har fått:

         > http://www.uefa.com/footballEurope/C.../domestic.html

         >

         >

         > Morsomt med klubbsekretæren også...

         >

         > Uansett er det fint med litt innspill på hvem folk ønsker i direktørstolen.

         ________________________________________         "Super Musa" har forsovet hatt den stillingen i Vålerenga veldig lenge ifølge UEFA. Husker jeg så det der for over et halvt år siden også. Godt de vet hva de driver med der også, så er det ikke bare NFF som har full kontroll på saker og ting

         There is the right way, the wrong way and the Norwegian way

         Comment


         • #10
          Re: Ny Direktør

          Sitat: Den lør, 24 juni 2006 22:30 skrev lasse1910:

          > "Super Musa" har forsovet hatt den stillingen i Vålerenga veldig lenge ifølge UEFA. Husker jeg så det der for over et halvt år siden også. Godt de vet hva de driver med der også, så er det ikke bare NFF som har full kontroll på saker og ting

          >          Vel, det er mange ledere rundt om kring i VIF... Der ikke alltid like lett for et utenlandsk nettsted å vite hvilken sjef man skal sette hvilken tittel på.          Espen Musæus er leder i elitestyret i Vålerenga Fotball. Noe han har vært noen år nå.

          Comment


          • #11
           Re: Ny Direktør

           Jeg lanserer Frode Kyvåg som kandidat. Han er medievant, tåler en trøkk, dyktig med organisering og coaching (Norway Cup og Bækkelaget). I tillegg holder han med Enga i fotball.

           Comment


           • #12
            Re: Ny Direktør

            Tviler hardt på at det skjer. Han har jo trukket seg fra alt annet en Norway Cup har han ikke?
            Geir Bergerud

            En By, Ett Lag

            Comment


            • #13
             Re: Ny Direktør

             Sitat: Den fre, 21 juli 2006 10:22 skrev yarra123:             > Jeg lanserer Frode Kyvåg som kandidat. Han er medievant, tåler en trøkk, dyktig med organisering og coaching (Norway Cup og Bækkelaget). I tillegg holder han med Enga i fotball.             ________________             Fint hår og tresko har han også.
             mvh

             Ogni M
             ____________________
             Jord, luft og ildvann.

             Comment


             • #14
              Re: Ny Direktør

              Frode Kyvåg er en korrupt jævel! Trenger ikke en sånn person i klubben vår....
              May God have mercy upon my enemies, because I won?t.

              - General George Patton Jr

              Comment


              • #15
               Re: Ny Direktør

               Off nei. Håper virkelig ikke vi ansetter Bengt Eriksen. Han virker fryktelig tabloid på tv2, og alt har visstnok så lette løsninger. Hadde faktisk heller gått for Super Musa enn han               Frode Kyvåg er kanskje ikke så dumt men liker ikke fyren...               Antar og håper de ansetter en vi aldrig har hørt om som har erfaring innenfor næringslivet.

               Comment

               Working...
               X