Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Ny Direktør

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • donny
  replied
  Re: Ny Direktør

  En arbeidsledig (?) kar som har vært ute i hardt vær tidligere, Petter Jansen...  Til en slik stilling trenger man en mann (kvinne) som må tåle et jævla trøkk fra supportere, media og alle som mener å ha en mening om alt, en som tør stikke nesa si frem og si det han og styret mener er det beste for klubben og stå for det, selv om det er på tvers av det andre tenker, og ikke minst ha et vannvittig pågangsmot for å bevise at Vålerenga er/skal bli Norges beste klubb, og ikke bare sportslig.  Skal ikke akkurat påstå at jeg kjenner noe til P:J. så det vare bare et skudd i løse luften, men er det noen som har hatt en tøff oppgave og som har måttet tåle hardkjør, så er det tidligere ledere i SAS og NSB.. Så hvis det er noen av de som har gjort en sinnsykt god jobb og er ledig på markedet.. ? hehe... just a thougt..  Leave a comment:


 • Nesrene
  replied
  Re: Ny Direktør

  Sitat: Den fre, 23 juni 2006 12:19 skrev clap:  > Bjørge Stensbøl er spennende  Stensbøl avviser dette kategorisk i dagens Aftenposten morgenutgave.

  Leave a comment:


 • clap
  replied
  Re: Ny Direktør

  Hehe, hadde vært en bra direktøt-kandidat det.  Av de som er nevnt synes jeg både Bengt Eriksen og Bjørge Stensbøl er spennende. Jeg var ikke klar over at Eriksen hadde så høy utdannelse innen økonomi og markedsføring. At han har peiling på fotball er det hvertfall ikke tvil om. Stensbøl var jo sentral i Olympiatoppen under "gullperioden" og virker som en kompetent og sterk person. Han kan også bringe med seg mange innspill fra andre idretter.  En direktøt bør komme på plass så fort som mulig. Det er vel ikke utenkelig at et par av de kandidatene som var aktuelle da Solstad ble ansatt, fremdeles er aktuelle. Det ble jo brukt mye tid på prosessen den gangen.  Leave a comment:


 • thorstein
  started a topic Ny Direktør

  Ny Direktør

  Ser at UEFA allerede har fått informasjon vi ikke har fått:

  http://www.uefa.com/footballEurope/C.../domestic.html

  Morsomt med klubbsekretæren også...  Uansett er det fint med litt innspill på hvem folk ønsker i direktørstolen.
Working...
X