Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

50.000 i bot i Robertsaken

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 50.000 i bot i Robertsaken

  Takk gud for at de ikke fant på noe værre enn det. FORVENTER at lignende ikke skjer igjen!  http://fotball.no/t1.aspx?p=51831&x=1&a=171764

 • #2
  Re: 50.000 i bot i Robertsaken

  Måtte betale dyrt sto det på Nettavisen. Ja ja, de vet nok ikke hva dyrt er i Enga-sammenheng.

  Comment


  • #3
   Re: 50.000 i bot i Robertsaken

   Hyllesten til Lars Bohinen starter her.

   Comment


   • #4
    Re: 50.000 i bot i Robertsaken

    Får være en fattig trøst at dette ikke skjedde i kamper vi tok poeng
    ENGA FOR ALLTID

    Comment


    • #5
     Re: 50.000 i bot i Robertsaken

     Sitat: Den man, 10 juli 2006 17:51 skrev VIFpatriot:     > Takk gud for at de ikke fant på noe værre enn det. FORVENTER at lignende ikke skjer igjen!

     >

     > http://fotball.no/t1.aspx?p=51831&x=1&a=171764     Makan... håper'em trekker Glen i lønn for detta. Tenk å spelle foppall uten å ha årntli kontrakt a.. gåkke ann.. det mån jo skjønne nårn er så gammal atn må ha skikkeli kontrakt me Enga vettu.
     ....

     Tråkk på en KANARI

     Comment


     • #6
      Re: 50.000 i bot i Robertsaken

      Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:07 skrev Leikvoll:      > Får være en fattig trøst at dette ikke skjedde i kamper vi tok poeng

      Vi tok ett poeng mot RBK, og jeg fryktet det verste.      Comment


      • #7
       Re: 50.000 i bot i Robertsaken

       Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:22 skrev VIFpatriot:

       > Vi tok ett poeng mot RBK, og jeg fryktet det verste."

       Fristen for at vi kunne straffes med poengstraff hadde gått ut da Bohinen-tabba ble klar for NFF. Men hadde vi tatt poeng i Bergen hadde vi mista dem.

       Comment


       • #8
        Re: 50.000 i bot i Robertsaken

        Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:26 skrev FrankO:        > Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:22 skrev VIFpatriot:

        > > Vi tok ett poeng mot RBK, og jeg fryktet det verste."

        >

        >

        > Fristen for at vi kunne straffes med poengstraff hadde gått ut da Bohinen-tabba ble klar for NFF. Men hadde vi tatt poeng i de to andre kampene hadde vi mista de poenga.

        ___________        Greit nok, men man vet aldri om de kunne funnet ett smutthull i regelverket også der. Men uansett som du sier, tenk om vi hadde vunnet mot Brann, og blitt fratatt poengene. Da hadde det blitt månelyst. Dette var vel Bohinens ansvar ja?        Comment


        • #9
         Re: 50.000 i bot i Robertsaken

         Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:31 skrev VIFpatriot:         Dette var vel Bohinens ansvar ja?"         Direktøren har ansvaret for de ansatte, uansett hvordan man vrir og vender på det, men siden det ser ut som FrankO har en liten vendetta på gang så er det vel meningsløst å prøve å argumentere med det.

         Comment


         • #10
          Re: 50.000 i bot i Robertsaken

          Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:38 skrev Alex Malager:

          > Direktøren har ansvaret for de ansatte, uansett hvordan man vrir og vender på det, men siden det ser ut som FrankO har en liten vendetta på gang så er det vel meningsløst å prøve å argumentere med det.

          >          Dette er Bohinens ansvar. Det er han som har ansvaret med kontraktene som skrives. Direktøren har ansvaret med å passe på sine medarbeidere.          Så det var Bohinens feil som ikke gjorde jobben sin, mens direktørens feil var at han ikke dobbeltsjekka arbeidet som Bohinen gjorde.          Jeg har ingen vendetta mot Bohinen, men jeg fatter ikke hvordan folk kan være i nesegrus beundring på noens jobb når de ikke har peiling på hva han driver med eller hva han har gjort (tenker ikke på deg, Alex). Men det er jo det vi ser med Levan og. Dem som vil ha han inn på laget er dem som ikke har sett han spille...

          Comment


          • #11
           Re: 50.000 i bot i Robertsaken

           Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:26 skrev FrankO:           >

           >

           > Fristen for at vi kunne straffes med poengstraff hadde gått ut da Bohinen-tabba ble klar for NFF. Men hadde vi tatt poeng i Bergen hadde vi mista dem.           ------------           Sant??           Trodde at evt. poengtrekk for sånne tabber, var avhengig av at motstanderlaget la inn protest innen to dager.           På det du skriver, virker det som om det går automatikk i å tape evt. poeng...

           Har vondt for å tro at det er tilfelle, men vi snakker jo om NFF...

           Comment


           • #12
            Re: 50.000 i bot i Robertsaken

            Sitat: Den man, 10 juli 2006 19:10 skrev 2m@s:            > Makan... håper'em trekker Glen i lønn for detta. Tenk å spelle foppall uten å ha årntli kontrakt a.. gåkke ann.. det mån jo skjønne nårn er så gammal atn må ha skikkeli kontrakt me Enga vettu.            Vel, hadde han ikke kontrakt er det vel ikke så mye å trekke...

            Nesrene @ Twitter

            I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

            Comment


            • #13
             Re: 50.000 i bot i Robertsaken

             Sitat: Den man, 10 juli 2006 22:33 skrev san Paolo:

             > Trodde at evt. poengtrekk for sånne tabber, var avhengig av at motstanderlaget la inn protest innen to dager. "             Det er to frister her. For at motstanderen skal bli tilkjent seieren må dem sende inn et protest innen en viss tidsfrist. Men Vålerenga kan fortsatt bli fratatt poeng av NFF etter dette (uten at de går til motstanderen), men også her er det en frist. Nøyaktig hva fristene er finner du sikkert hvis du søker på forumet her, evt leser reglene til NFF. Husker ikke i hodet hva de var.

             > På det du skriver, virker det som om det går automatikk i å tape evt. poeng... "             Man kan miste de poengene man har tatt. Har man tapt har NFF som regel valgt å la saken ligge (flere eksempler med dette), men vi fikk altså en symbolsk sum på 50.000 i bot.

             Comment


             • #14
              Re: 50.000 i bot i Robertsaken

              Thanx for svar.              Tror ikke jeg tar bryderiet med å finne ut nøyaktig om disse fristene. Satser på at Vålerenga har lært og at det ALDRI blir aktuell problemstilling igjen...              mvh san Paolo - håpefull!

              Comment

              Working...
              X