Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Utvikling av spillerstallen

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Utvikling av spillerstallen

  I sommer har vi mista følgende spillere:

  * Mabizela

  * Hoseth

  * Levan

  * Skiri  Vi har henta inn:

  * Lange (som er ment å være klar til 2007-sesongen)  Etter årets sesong mister vi garantert:

  * Hovi

  * Johnsen  Vi mister sannsynligvis:

  * Sørensen  Hvis Rekdal fortsetter, mister vi nok også:

  * Gashi  Sannsynligvis vil vi i løpet av et halvt år miste 6-8 spillere. Vi har sikra oss én erstatter. Det betyr at vi må hente inn 5-7 spillere bare for å ha en like "stor" tropp som nå. En tropp som i realteten teller 14 mann.  Er det virkelig noen som tror at vi klarer å hente inn så mange spillere på så kort tid når vi har brukt halvannet år på å hente inn én venstrekant?

 • #2
  Re: Utvikling av spillerstallen

  Sørensen..? Mener du han stikker, eller skal han legge opp?

  Comment


  • #3
   Re: Utvikling av spillerstallen

   Du glemmer spillere som er tatt opp, fra egen stall.

   Du glemmer Førsund.   Og jeg tror ikke på at det er noen konflikt mellom Rekdal/Gashi som skulle tilsi klubbskifte. Skulle Gashi gå, så kan det hvertfall forsvares med at han er ustabil (er heldigvis på topp igjen nå), gjør en del feil (som i går), og har ikke allverdens overblikk.

   Comment


   • #4
    Re: Utvikling av spillerstallen

    Sitat: Den tor, 03 august 2006 13:14 skrev j_robber:    > Sørensen..? Mener du han stikker, eller skal han legge opp?    Ett av to....kan ikke tenke meg han gidder å sitte på benken i VIF i en alder av 34/35    "A man is only as old as the woman he feels"

    --Groucho Marx--

    Comment


    • #5
     Re: Utvikling av spillerstallen

     Hjelper ikke å ta opp juniorspillere når dem ikke får minutter på A-laget.     Alexander Mathisen - 22 minutter (2 kamper)

     Glenn Roberts - 69 minutter (4 kamper)     De har med andre ord akkurat spilt en kamp tilsammen begge to. Av 15.     Comment


     • #6
      Re: Utvikling av spillerstallen

      Sitat: Den tor, 03 august 2006 13:20 skrev Mzungu-Pumbu:      > Du glemmer spillere som er tatt opp, fra egen stall.      Har du sett mange 2.lags kamper i år ?      Disse gutta, som vi helt sikkert vil få mye glede av i årene som kommer, er på langt nær klare for TL spill på permanent basis.      "A man is only as old as the woman he feels"

      --Groucho Marx--

      Comment


      • #7
       Re: Utvikling av spillerstallen

       Sitat: Den tor, 03 august 2006 13:29 skrev Sofasupporter:       > Sitat: Den tor, 03 august 2006 13:20 skrev Mzungu-Pumbu:

       >

       > > Du glemmer spillere som er tatt opp, fra egen stall.

       >

       > Har du sett mange 2.lags kamper i år ?

       >

       > Disse gutta, som vi helt sikkert vil få mye glede av i årene som kommer, er på langt nær klare for TL spill på permanent basis.

       >

       >       Jeg bare påpekte mangler ved en punktlig oversikt over spillere til/fra klubben.       Når det ramses opp spillere som forlater klubben uten vesentlig spilletid, er det like greit å ramse opp spillere til klubben, selv om disse også er uten vesentlig spilletid. Et visst stallfyll må man uansett ha, og da er det like greit at disse består av unge håp.       Og, nei jeg har ikke sett noen 2.lagskamper.       Men vent og se, det kommer nye spillere. Men da må man rydde opp i stallen først. Fra VG i dag(fraDagbladet : "Vålerenga-trener Kjetil Rekdal varslet i Dagbladet at han skulle kvitte seg med spillere og bygge et nytt slagkraftig lag.       - Jeg vil ikke henge ut noen, men vi vet veldig godt hvor vi er sterke og hvor vi trenger nye krefter, sa Rekdal til Dagbladet. "

       Comment


       • #8
        Re: Utvikling av spillerstallen

        Blir nok en del bomkjøp fremover ja...

        Comment


        • #9
         Re: Utvikling av spillerstallen

         Det positive med spillere som forsvinner jo at laguttaket snart gir seg selv........
         P.fyrsten, U make me sick, I make music
         Haavard Gulbrandsen

         Comment


         • #10
          Re: Utvikling av spillerstallen

          Sitat: Den tor, 03 august 2006 13:35 skrev Mzungu-Pumbu:          > Når det ramses opp spillere som forlater klubben uten vesentlig spilletid, er det like greit å ramse opp spillere til klubben, selv om disse også er uten vesentlig spilletid. Et visst stallfyll må man uansett ha, og da er det like greit at disse består av unge håp.          Greit nok, men hva er poenget når de aldri får sjangsen, selv når de faste spillerne bare vaser rundt utpå der og er "slitne"          > Og, nei jeg har ikke sett noen 2.lagskamper.          Det burde du, artig å se fremtiden for Enga i utvikling          > Men vent og se, det kommer nye spillere. Men da må man rydde opp i stallen først. Fra VG i dag(fraDagbladet : "Vålerenga-trener Kjetil Rekdal varslet i Dagbladet at han skulle kvitte seg med spillere og bygge et nytt slagkraftig lag.

          >

          > - Jeg vil ikke henge ut noen, men vi vet veldig godt hvor vi er sterke og hvor vi trenger nye krefter, sa Rekdal til Dagbladet. "          Ok....så det han sier er at spillerne han har hentet til klubben

          , og han har vel i praksis hentet samtlige av de som i dag er aktuelle fra start, ikke er gode nok eller den riktige typen for den fotballen han ønsker å spille. Så da gjør vi som vi pleier, bruker penger istedenfor å utvikle den stallen man har, og det er ikke noen dårlig stall når den er i form          Nei, nå er jeg drittlei måten ting gjøres på, resulatmessig har det de siste par årene gått over all forventning og det er kanskje det som er problemet, vi kom for lett til det og har ikke utviklet oss til en toppklubb annet enn rent resulatmessig
          "A man is only as old as the woman he feels"

          --Groucho Marx--

          Comment

          Working...
          X