Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Hovi legger opp

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hovi legger opp

  Tom Henning Hovi sier til TV 2 at det er 99 prosent sikkert at han gir seg etter sesongen. Han bygger hus i Gjøvik, og kommer til å flytte hjem.  Hovi har spilt ni sesonger i Vålerenga.

 • #2
  Re: Hovi legger opp

  Kommer til å bli trist å si farvel i siste serierunde. Snakker om lojal spiller og go gutt.
  fatso

  Comment


  • #3
   Re: Hovi legger opp

   Sitat: Den tor, 10 august 2006 21:37 skrev fjelljo:   > Kommer til å bli trist å si farvel i siste serierunde. Snakker om lojal spiller og go gutt.

   -----------   Enig!   Er vel dog ingen sensasjon. Relativt lite spilletid i år, men har tro på det som sies om at han har stor positiv betydning innad i troppen.   Hadde vært konge om han får avslutte med å løfte Haralds pokal for andre gang!!   Comment


   • #4
    Re: Hovi legger opp

    Blir trist, dagen han forlater oss. Trofast og sympatisk spiller. Han vil nok ikke bli savna som spiller etter denne sesongen men som person. God kaptein som har et hjerte i Vålerenga.

    Comment


    • #5
     Re: Hovi legger opp

     Blir utrolig trist å ta avskjed med Hovi, men det er vel som flere her påpeker som forventet. Nå har han vel riktignok sagt det samme de siste par sesongene også, men nå virker det som det er rimelig klart.     Utenom den sportslige betydningen han har hatt for klubben, virker han tvers gjennom som en kjernekar og det kombinert med hans lederegenskaper synes jeg klubben burde knytte han til seg i en eller annen rolle også i framtiden.

     Comment


     • #6
      Re: Hovi legger opp

      Hovi har vært en kjernekar, men en skrev at han har fått lite spilletid, jeg synes kanskje det har vært litt får mye i år. Sett han bedre

      Comment


      • #7
       Re: Hovi legger opp

       Så ikke på Sporten, men sa han legge opp eller gi seg i Vålerenga?       Kan vel tenkes at han tar en sesong eller to i Gjøvik/Lyn       Men Tom Henning er en kjernekar. Lojal og en ordentlig god-gutt. (Som nevnt tidligere i tråden)

       Comment


       • #8
        Re: Hovi legger opp

        Han sa legge opp, men også at han kanskje skal bli trener for yngre lag.

        Comment


        • #9
         Re: Hovi legger opp

         Trist at vi mister vår kaptein og så en lojal kjernekar!

         Comment


         • #10
          Re: Hovi legger opp

          Ikke glem dem, det er ikke så mange av dem i Engas historie.          Besiktas ´98, Chelsea ´99, Nedrykk og opprykk, cupmesterskap og Seriegull, det er noen, men ikke mange, som matcher det i Engas historie.          Slaktern

          GA member no 12

          Comment


          • #11
           Re: Hovi legger opp

           Kjernekar de lux ja, var jo helt forventa. Selv om han har sagt det de siste sesongene, er dette første sesong han ikke har vært fast på backen..

           Og er det bare meg, eller har han også uttalt at Enga blir hans garantert siste klubb som spiller..?

           Comment


           • #12
            Re: Hovi legger opp

            Jeg synes han bør legge opp nå. Han holder vel bare sånn delvis sportslig nå. Synd hvis han blir husket som han som holdt på en sesong for lenge. Men takk for alt Tom henning. Du har vært en fin ambasadør for klubben og en trofast back. For meg vil du alltid være den moralske vinneren av tittelen "århundrets nordmann"

            Comment


            • #13
             Re: Hovi legger opp

             Dette er jo trist,men på ingen måte uventet.

             Han skulle jo egentlig legge opp ifjor,så dette året "viste" jo alle at ble hans siste..             Lojale spillere vil alltid bli savnet
             statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

             Comment


             • #14
              Re: Hovi legger opp

              Selv om formen i år ikke har vært den store, og han er blitt satt på benken av Jepsen, er dette trist. Samtidig er det riktig for han å legge opp nå. Han vil alltid bli husket som en ærlig sliter av meg ihverfall. Høydepunktet må ha vært når han scorte borte mot start i cupen i fjor eller da han var toppscorer på vårsesongen 2002. Takk for innsatsen Hovi, måtte du bidra til å redde oss fra den verste bunnstriden i din siste sesong. Og hva med å krone det hele med en tur opp trappa, til kongen. Vi skal ha pokalen hjem i år..............

              Comment


              • #15
               Re: Hovi legger opp

               Men nå skal vi ikke ta helt av i avskjedstaler enda da syns jeg.

               Det er enda lenge igjen av sesongen,og Hovi er fortsatt en Enga spiller..

               Syns vi skal takke han ETTER sesongen,ikke si farvel alt nå..               statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

               Comment

               Working...
               X