Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Gjør det noe om vi rykker ned?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gjør det noe om vi rykker ned?

  Jeg mener; har vi egentlig tapt noe på å gjøre det før? Ble f.eks. Stabæk en dårligere klubb av et år i første divisjon? Selv mener jeg det er bedre å rykke litt opp og ned samtidig som man plukker med seg en og annen cup-tittel, enn å være en klubb som konstant ligger og vaker rundt midten av tabellen år etter år.  Ser man på dagens VIF-stall så står den foran både et generasjonsskifte og en generell utrensking. Tidspunktet for å slippe til unggutta, og de har vi mange av, vil være ypperlig hvis vi neste år befinner oss et hakk under TL.  Interessen for VIF som middelhavsfarer er i media forholdsvis liten. Vår ?egen?avis, Aftenposten skriver heller om Liverpool, Stabæk og Lillestrøm sånn situasjonen er nå. Dessuten trenger ikke Klanen en aldri så liten revitalisering?  Skal vi klare å holde interessen oppe for fenomenet VIF, kan vi likeså godt rykke ned, eller kline til å gå for gull neste år. Det kan imidlertid se ut som om noen har snørt igjen pengesekken?


 • #2
  Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

  Da vil jeg gjerne gratulere deg med årets, kanskje tidenes, latterligste innlegg.  Tipper også at Vålerengas økonomi ville hatt godt av ett år i første divisjon. Spesielt etter at inngåelse av tidenes medieavtale så er det kjempegunstig å spille i divisjonen under Tippeligaen.  Jeg tipper også at våre landslagsspillere hadde satt pris på å rykke ned. De er sikkert drittkeene på å spille mot de nest beste.  At andrelaget vårt automatisk ville rykket ned til 3. divisjon gjør jo dine tanker enda mer intelligente.  Igjen gratulerer med ett velfundert forslag!

  Comment


  • #3
   Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

   Hei du Bonde, gå en tur i byen, finn en videosjappe, og lei en film som heter Kelly's helter. Der er det en som hele tiden sier: "don't give me those negative waves".   Vi rykker FAAN ikke ned.

   Comment


   • #4
    Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

    Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:43 skrev Barskap:    > Jeg mener; har vi egentlig tapt noe på å gjøre det før? Ble f.eks. Stabæk en dårligere klubb av et år i første divisjon? Selv mener jeg det er bedre å rykke litt opp og ned samtidig som man plukker med seg en og annen cup-tittel, enn å være en klubb som konstant ligger og vaker rundt midten av tabellen år etter år.

    > ........

    > Skal vi klare å holde interessen oppe for fenomenet VIF, kan vi likeså godt rykke ned, eller kline til å gå for gull neste år. Det kan imidlertid se ut som om noen har snørt igjen pengesekken?

    >

    ------------    Klyper meg i armen når jeg leser det du skriver...    Sant nok, i 1997 og i 2001 kom vi sterkt tilbake etter nedrykk. Men ingen av de foregående åra hadde vi vært seriemestere og hatt de fleste mesterne med året etter. Er også enig i at det er bedre å gå litt opp og ned OG vinne noen titler, heller enn å være stabilt ca. midt på treet. (Som f.eks. LSK)    MEN situasjonen i år er litt annerledes enn i 1996 eller 2000. Vi har bl.a. et prosjekt på gang med å få bygd en egen stadion som har et stykke igjen. DET har nok ikke godt av et nedrykk i år...    Dessuten: Vi har ingen som helst garanti for at et nedrykk blir etterfulgt av opprykk året etter...    Comment


    • #5
     Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

     Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:58 skrev san Paolo:     > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:43 skrev Barskap:

     >

     > > Jeg mener; har vi egentlig tapt noe på å gjøre det før? Ble f.eks. Stabæk en dårligere klubb av et år i første divisjon? Selv mener jeg det er bedre å rykke litt opp og ned samtidig som man plukker med seg en og annen cup-tittel, enn å være en klubb som konstant ligger og vaker rundt midten av tabellen år etter år.

     > > ........

     > > Skal vi klare å holde interessen oppe for fenomenet VIF, kan vi likeså godt rykke ned, eller kline til å gå for gull neste år. Det kan imidlertid se ut som om noen har snørt igjen pengesekken?

     > >

     > ------------

     >

     > Klyper meg i armen når jeg leser det du skriver...

     >

     > Sant nok, i 1997 og i 2001 kom vi sterkt tilbake etter nedrykk. Men ingen av de foregående åra hadde vi vært seriemestere og hatt de fleste mesterne med året etter. Er også enig i at det er bedre å gå litt opp og ned OG vinne noen titler, heller enn å være stabilt ca. midt på treet. (Som f.eks. LSK)

     >

     > MEN situasjonen i år er litt annerledes enn i 1996 eller 2000. Vi har bl.a. et prosjekt på gang med å få bygd en egen stadion som har et stykke igjen.     Eget stadion? Det kommer til å bli et nytt leieforhold. Med mindre kommunen eller en svært rik investor gir VIF et stadion i gave, kan vi egentlig fortsette å spille på Ullevaal. Vi lurer oss selv.

     > Dessuten: Vi har ingen som helst garanti for at et nedrykk blir etterfulgt av opprykk året etter...

     >     Hvem skal klare å stoppe oss hvis Strømsgodset og Ålesund rykker opp? Moss og Hønefoss?     Comment


     • #6
      Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

      Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:11 skrev Barskap:      > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:58 skrev san Paolo:

      >

      > > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:43 skrev Barskap:

      > >

      > > > Jeg mener; har vi egentlig tapt noe på å gjøre det før? Ble f.eks. Stabæk en dårligere klubb av et år i første divisjon? Selv mener jeg det er bedre å rykke litt opp og ned samtidig som man plukker med seg en og annen cup-tittel, enn å være en klubb som konstant ligger og vaker rundt midten av tabellen år etter år.

      > > > ........

      > > > Skal vi klare å holde interessen oppe for fenomenet VIF, kan vi likeså godt rykke ned, eller kline til å gå for gull neste år. Det kan imidlertid se ut som om noen har snørt igjen pengesekken?

      > > >

      > > ------------

      > >

      > > Klyper meg i armen når jeg leser det du skriver...

      > >

      > > Sant nok, i 1997 og i 2001 kom vi sterkt tilbake etter nedrykk. Men ingen av de foregående åra hadde vi vært seriemestere og hatt de fleste mesterne med året etter. Er også enig i at det er bedre å gå litt opp og ned OG vinne noen titler, heller enn å være stabilt ca. midt på treet. (Som f.eks. LSK)

      > >

      > > MEN situasjonen i år er litt annerledes enn i 1996 eller 2000. Vi har bl.a. et prosjekt på gang med å få bygd en egen stadion som har et stykke igjen.

      >

      >

      >

      > Eget stadion? Det kommer til å bli et nytt leieforhold. Med mindre kommunen eller en svært rik investor gir VIF et stadion i gave, kan vi egentlig fortsette å spille på Ullevaal. Vi lurer oss selv.

      >

      >

      > > Dessuten: Vi har ingen som helst garanti for at et nedrykk blir etterfulgt av opprykk året etter...

      > >

      >

      > Hvem skal klare å stoppe oss hvis Strømsgodset og Ålesund rykker opp? Moss og Hønefoss?

      >

      >      ------------      Du må da også huske på at hvis vi rykker ned så drar mange av de beste spillerene våre.

      Comment


      • #7
       Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

       Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:51 skrev Morrison:       > Da vil jeg gjerne gratulere deg med årets, kanskje tidenes, latterligste innlegg.       Takk

       >

       > Tipper også at Vålerengas økonomi ville hatt godt av ett år i første divisjon. Spesielt etter at inngåelse av tidenes medieavtale så er det kjempegunstig å spille i divisjonen under Tippeligaen.       Hvilken glede har vi hatt av den medieavtalen så langt i år? Så lenge vi fortsetter å bruke opp pengene på feilinvesteringer og holder våre egne talenter borte, så ser jeg ingen nytte av disse pengene.

       >

       > Jeg tipper også at våre landslagsspillere hadde satt pris på å rykke ned. De er sikkert drittkeene på å spille mot de nest beste.       Ingen av våre spillere høre per dags dato hjemme på et norsk landslag med ambisjoner.       > At andrelaget vårt automatisk ville rykket ned til 3. divisjon gjør jo dine tanker enda mer intelligente.       Det er et trist faktum

       >

       > Igjen gratulerer med ett velfundert forslag!       Igjen takk. Jeg har blitt slaktet før. Nevner:       - Jeg var en av de første som slaktet kjøpet av Hamre

       - På den tiden "alle" i Klanen drømte om en trygg plass på midten av tabellen, hevdet jeg at vi måtte gå for gull, fordi det ville doble tilskueranntallet. Jeg var som nå, da en idiot!

       - Jeg var først ute med kritikk av dir Solstad.

       - Jeg spådde at ansettelsen av Aabrekk og Drillo ikke ville føre til nivå heving.

       - Jeg var skeptisk til ansettelsen av Jr. trener Myre.

       - Jeg var en av de første som spådde at vi kunne få gedigne problemer hvis vi ikke kjøpte inn en klassespiss før denne sesongen.       Jeg er som kjent vant til å bli slaktet når jeg har vært forut for min tid. Jeg ser allerede for meg fullstappede tribuner i serieåpningen i 2008. Med en hel haug av lokale unggutter på banen. Da tipper jeg det ikke er mange som tenker på 1 div...       PS! Personlig tipper jeg vi klarer å holde plassen med et nødskrik.

       Comment


       • #8
        Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

        Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:14 skrev Sasukhan:        > Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:11 skrev Barskap:

        >

        > > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:58 skrev san Paolo:

        > >

        > > > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:43 skrev Barskap:

        > > >

        > > > > Jeg mener; har vi egentlig tapt noe på å gjøre det før? Ble f.eks. Stabæk en dårligere klubb av et år i første divisjon? Selv mener jeg det er bedre å rykke litt opp og ned samtidig som man plukker med seg en og annen cup-tittel, enn å være en klubb som konstant ligger og vaker rundt midten av tabellen år etter år.

        > > > > ........

        > > > > Skal vi klare å holde interessen oppe for fenomenet VIF, kan vi likeså godt rykke ned, eller kline til å gå for gull neste år. Det kan imidlertid se ut som om noen har snørt igjen pengesekken?

        > > > >

        > > > ------------

        > > >

        > > > Klyper meg i armen når jeg leser det du skriver...

        > > >

        > > > Sant nok, i 1997 og i 2001 kom vi sterkt tilbake etter nedrykk. Men ingen av de foregående åra hadde vi vært seriemestere og hatt de fleste mesterne med året etter. Er også enig i at det er bedre å gå litt opp og ned OG vinne noen titler, heller enn å være stabilt ca. midt på treet. (Som f.eks. LSK)

        > > >

        > > > MEN situasjonen i år er litt annerledes enn i 1996 eller 2000. Vi har bl.a. et prosjekt på gang med å få bygd en egen stadion som har et stykke igjen.

        > >

        > >

        > >

        > > Eget stadion? Det kommer til å bli et nytt leieforhold. Med mindre kommunen eller en svært rik investor gir VIF et stadion i gave, kan vi egentlig fortsette å spille på Ullevaal. Vi lurer oss selv.

        > >

        > >

        > > > Dessuten: Vi har ingen som helst garanti for at et nedrykk blir etterfulgt av opprykk året etter...

        > > >

        > >

        > > Hvem skal klare å stoppe oss hvis Strømsgodset og Ålesund rykker opp? Moss og Hønefoss?

        > >

        > >

        >

        > ------------

        >

        > Du må da også huske på at hvis vi rykker ned så drar mange av de beste spillerene våre.        Vi har da kontrakt med alle de vi ønsker å ha i stallen. Kan ikke huske at så mange forsvant de andre gangene vi rykket ned.

        Comment


        • #9
         Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

         Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:53 skrev Bondehater:         > Hei du Bonde, gå en tur i byen, finn en videosjappe, og lei en film som heter Kelly's helter. Der er det en som hele tiden sier: "don't give me those negative waves".

         >

         > Vi rykker FAAN ikke ned.         Om vi rykker ned, så kommer ikke jeg til slutte å følge Enga. Kanskje du gjør det?         Comment


         • #10
          Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

          Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:29 skrev Barskap:          > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:51 skrev Morrison:

          >

          > > Da vil jeg gjerne gratulere deg med årets, kanskje tidenes, latterligste innlegg.

          >

          > Takk

          > >

          > > Tipper også at Vålerengas økonomi ville hatt godt av ett år i første divisjon. Spesielt etter at inngåelse av tidenes medieavtale så er det kjempegunstig å spille i divisjonen under Tippeligaen.

          >

          > Hvilken glede har vi hatt av den medieavtalen så langt i år? Så lenge vi fortsetter å bruke opp pengene på feilinvesteringer og holder våre egne talenter borte, så ser jeg ingen nytte av disse pengene.

          > >

          > > Jeg tipper også at våre landslagsspillere hadde satt pris på å rykke ned. De er sikkert drittkeene på å spille mot de nest beste.

          >

          > Ingen av våre spillere høre per dags dato hjemme på et norsk landslag med ambisjoner.

          >

          > > At andrelaget vårt automatisk ville rykket ned til 3. divisjon gjør jo dine tanker enda mer intelligente.

          >

          > Det er et trist faktum

          > >

          > > Igjen gratulerer med ett velfundert forslag!

          >

          > Igjen takk. Jeg har blitt slaktet før. Nevner:

          >

          > - Jeg var en av de første som slaktet kjøpet av Hamre

          > - På den tiden "alle" i Klanen drømte om en trygg plass på midten av tabellen, hevdet jeg at vi måtte gå for gull, fordi det ville doble tilskueranntallet. Jeg var som nå, da en idiot!

          > - Jeg var først ute med kritikk av dir Solstad.

          > - Jeg spådde at ansettelsen av Aabrekk og Drillo ikke ville føre til nivå heving.

          > - Jeg var skeptisk til ansettelsen av Jr. trener Myre.

          > - Jeg var en av de første som spådde at vi kunne få gedigne problemer hvis vi ikke kjøpte inn en klassespiss før denne sesongen.

          >

          > Jeg er som kjent vant til å bli slaktet når jeg har vært forut for min tid. Jeg ser allerede for meg fullstappede tribuner i serieåpningen i 2008. Med en hel haug av lokale unggutter på banen. Da tipper jeg det ikke er mange som tenker på 1 div...

          >

          > PS! Personlig tipper jeg vi klarer å holde plassen med et nødskrik.

          >

          >

          >          ---------------------------------------          Nå snakker du om at det er bra med nedrykk. Det er aldri bra med nedrykk.

          Comment


          • #11
           Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

           Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:35 skrev Sasukhan:           > Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:29 skrev Barskap:

           >

           > > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:51 skrev Morrison:

           > >

           > > > Da vil jeg gjerne gratulere deg med årets, kanskje tidenes, latterligste innlegg.

           > >

           > > Takk

           > > >

           > > > Tipper også at Vålerengas økonomi ville hatt godt av ett år i første divisjon. Spesielt etter at inngåelse av tidenes medieavtale så er det kjempegunstig å spille i divisjonen under Tippeligaen.

           > >

           > > Hvilken glede har vi hatt av den medieavtalen så langt i år? Så lenge vi fortsetter å bruke opp pengene på feilinvesteringer og holder våre egne talenter borte, så ser jeg ingen nytte av disse pengene.

           > > >

           > > > Jeg tipper også at våre landslagsspillere hadde satt pris på å rykke ned. De er sikkert drittkeene på å spille mot de nest beste.

           > >

           > > Ingen av våre spillere høre per dags dato hjemme på et norsk landslag med ambisjoner.

           > >

           > > > At andrelaget vårt automatisk ville rykket ned til 3. divisjon gjør jo dine tanker enda mer intelligente.

           > >

           > > Det er et trist faktum

           > > >

           > > > Igjen gratulerer med ett velfundert forslag!

           > >

           > > Igjen takk. Jeg har blitt slaktet før. Nevner:

           > >

           > > - Jeg var en av de første som slaktet kjøpet av Hamre

           > > - På den tiden "alle" i Klanen drømte om en trygg plass på midten av tabellen, hevdet jeg at vi måtte gå for gull, fordi det ville doble tilskueranntallet. Jeg var som nå, da en idiot!

           > > - Jeg var først ute med kritikk av dir Solstad.

           > > - Jeg spådde at ansettelsen av Aabrekk og Drillo ikke ville føre til nivå heving.

           > > - Jeg var skeptisk til ansettelsen av Jr. trener Myre.

           > > - Jeg var en av de første som spådde at vi kunne få gedigne problemer hvis vi ikke kjøpte inn en klassespiss før denne sesongen.

           > >

           > > Jeg er som kjent vant til å bli slaktet når jeg har vært forut for min tid. Jeg ser allerede for meg fullstappede tribuner i serieåpningen i 2008. Med en hel haug av lokale unggutter på banen. Da tipper jeg det ikke er mange som tenker på 1 div...

           > >

           > > PS! Personlig tipper jeg vi klarer å holde plassen med et nødskrik.

           > >

           > >

           > >

           >

           > ---------------------------------------

           >

           > Nå snakker du om at det er bra med nedrykk. Det er aldri bra med nedrykk.           Hvis vi vinner TL i 2008 fordi vi har fått anledning til å bygge opp et nytt storlag, så er det bra. Hvis vi i tillegg får revitalisert interessen får VIF så er det veldig bra. Men så lenge klubben ikke er i stand til å gjøre de nødvendige grepene når vi har sjansen, så vil det etter min mening ikke være krise om vi rykker ned.           Vi fikk to sjanser til å komme inn i CL, begge ble missbrukt gjennom passivitet på overgangsfronten. Vi hadde tidenes sjanse for å bli det nye storlaget. Vi satt oss ned var passive og håpet det beste...           Men igjen, jeg håper vi klarer oss, men snakket til I om at vi skal ta gull i 07 tror jeg null og niks på. Bohinen skal jo selge hele laget!

           Comment


           • #12
            Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

            Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:29 skrev Barskap:            > Igjen takk. Jeg har blitt slaktet før. Nevner:

            >

            > - Jeg var en av de første som slaktet kjøpet av Hamre

            > - På den tiden "alle" i Klanen drømte om en trygg plass på midten av tabellen, hevdet jeg at vi måtte gå for gull, fordi det ville doble tilskueranntallet. Jeg var som nå, da en idiot!

            > - Jeg var først ute med kritikk av dir Solstad.

            > - Jeg spådde at ansettelsen av Aabrekk og Drillo ikke ville føre til nivå heving.

            > - Jeg var skeptisk til ansettelsen av Jr. trener Myre.

            > - Jeg var en av de første som spådde at vi kunne få gedigne problemer hvis vi ikke kjøpte inn en klassespiss før denne sesongen.

            >

            > Jeg er som kjent vant til å bli slaktet når jeg har vært forut for min tid. Jeg ser allerede for meg fullstappede tribuner i serieåpningen i 2008. Med en hel haug av lokale unggutter på banen. Da tipper jeg det ikke er mange som tenker på 1 div...

            >

            > PS! Personlig tipper jeg vi klarer å holde plassen med et nødskrik.

            --------            Så, siden du var "først" med å nevne alle disse tinga, så betyr det at du faktisk har rett i at et nedrykk vil være det beste for Vålerenga?            Du som tydeligvis sitter på boka, fasiten, og svara på det meste: Hvorfor søker ikke du på jobben som hovedtrener/assistenttrener/spillerutvikler/analysesjef/sportslig administrativ leder/direktør? Ja, det er seks stillinger, men jeg tipper et menneske av din storhet helt klart vil takle det. Når du da er i gang, så klarer du sikkert å få gjennomført drømmen din om et nedrykk for Vålerenga.            Lykke til.

            Comment


            • #13
             Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

             Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:29 skrev Barskap:             > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:51 skrev Morrison:

             >

             > > Da vil jeg gjerne gratulere deg med årets, kanskje tidenes, latterligste innlegg.

             >

             > Takk

             > >

             > > Tipper også at Vålerengas økonomi ville hatt godt av ett år i første divisjon. Spesielt etter at inngåelse av tidenes medieavtale så er det kjempegunstig å spille i divisjonen under Tippeligaen.

             >

             > Hvilken glede har vi hatt av den medieavtalen så langt i år? Så lenge vi fortsetter å bruke opp pengene på feilinvesteringer og holder våre egne talenter borte, så ser jeg ingen nytte av disse pengene.

             > >

             > > Jeg tipper også at våre landslagsspillere hadde satt pris på å rykke ned. De er sikkert drittkeene på å spille mot de nest beste.

             >

             > Ingen av våre spillere høre per dags dato hjemme på et norsk landslag med ambisjoner.

             >

             > > At andrelaget vårt automatisk ville rykket ned til 3. divisjon gjør jo dine tanker enda mer intelligente.

             >

             > Det er et trist faktum

             > >

             > > Igjen gratulerer med ett velfundert forslag!

             >

             > Igjen takk. Jeg har blitt slaktet før. Nevner:

             >

             > - Jeg var en av de første som slaktet kjøpet av Hamre

             > - På den tiden "alle" i Klanen drømte om en trygg plass på midten av tabellen, hevdet jeg at vi måtte gå for gull, fordi det ville doble tilskueranntallet. Jeg var som nå, da en idiot!

             > - Jeg var først ute med kritikk av dir Solstad.

             > - Jeg spådde at ansettelsen av Aabrekk og Drillo ikke ville føre til nivå heving.

             > - Jeg var skeptisk til ansettelsen av Jr. trener Myre.

             > - Jeg var en av de første som spådde at vi kunne få gedigne problemer hvis vi ikke kjøpte inn en klassespiss før denne sesongen.

             ----------------------------------------------

             Siden du er så "synsk", burde du hatt ditt eget telt ved siden av Madam Mim på et omreisende tivoli.             Mvh Stefan

             -Klarer seg fint i TL             ____________________
             EUROSTAND 2008
             www . eurostand . com

             Comment


             • #14
              Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

              å herre. hvis å rykke ned hadde vært en så bra ting. hvorfor tror du at alle lagene i alle divisjoner slåss for å ikke rykke ned+ dette har vært det dummeste jeg har lest i hele mitt liv.

              hvem enga supporter ved sine fulle 5 kan seriøst ønske vålerenga ned en divisjon?

              Comment


              • #15
               Re: Gjør det noe om vi rykker ned?

               Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:53 skrev Ære Være:               > Sitat: Den lør, 12 august 2006 20:29 skrev Barskap:

               >

               > > Sitat: Den lør, 12 august 2006 19:51 skrev Morrison:

               > >

               > > > Da vil jeg gjerne gratulere deg med årets, kanskje tidenes, latterligste innlegg.

               > >

               > > Takk

               > > >

               > > > Tipper også at Vålerengas økonomi ville hatt godt av ett år i første divisjon. Spesielt etter at inngåelse av tidenes medieavtale så er det kjempegunstig å spille i divisjonen under Tippeligaen.

               > >

               > > Hvilken glede har vi hatt av den medieavtalen så langt i år? Så lenge vi fortsetter å bruke opp pengene på feilinvesteringer og holder våre egne talenter borte, så ser jeg ingen nytte av disse pengene.

               > > >

               > > > Jeg tipper også at våre landslagsspillere hadde satt pris på å rykke ned. De er sikkert drittkeene på å spille mot de nest beste.

               > >

               > > Ingen av våre spillere høre per dags dato hjemme på et norsk landslag med ambisjoner.

               > >

               > > > At andrelaget vårt automatisk ville rykket ned til 3. divisjon gjør jo dine tanker enda mer intelligente.

               > >

               > > Det er et trist faktum

               > > >

               > > > Igjen gratulerer med ett velfundert forslag!

               > >

               > > Igjen takk. Jeg har blitt slaktet før. Nevner:

               > >

               > > - Jeg var en av de første som slaktet kjøpet av Hamre

               > > - På den tiden "alle" i Klanen drømte om en trygg plass på midten av tabellen, hevdet jeg at vi måtte gå for gull, fordi det ville doble tilskueranntallet. Jeg var som nå, da en idiot!

               > > - Jeg var først ute med kritikk av dir Solstad.

               > > - Jeg spådde at ansettelsen av Aabrekk og Drillo ikke ville føre til nivå heving.

               > > - Jeg var skeptisk til ansettelsen av Jr. trener Myre.

               > > - Jeg var en av de første som spådde at vi kunne få gedigne problemer hvis vi ikke kjøpte inn en klassespiss før denne sesongen.

               > ----------------------------------------------

               > Siden du er så "synsk", burde du hatt ditt eget telt ved siden av Madam Mim på et omreisende tivoli.

               >

               Du trenger ikke å være spesielt synsk for å forstå at en Viking-supporter ikke passer inn i Vål`enga. Ei heller trengr du synske evner for å se at det kan gå dårlig for et lag uten spisser som lager mål. At man forutsa, at en spiller som knapt fikk plass i i stallen til Mandalskameratene, ikke ville holde mål i VIF. Trenger man heller ikke Nobelspris i krystallkuletolkning for å se...

               Comment

               Working...
               X