Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Rekdal kan få sparken

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Rekdal kan få sparken

  Sitat: Den man, 21 august 2006 07:53 skrev Peter:  > I et intervju i Aftenposten i dag sier konstituert styreleder at det er uaktuelt å vurdere Rekdals posisjon. Han sitter trygt. I et intervju i Aftenposten i går, sa Rekdal at det var uaktuelt å gå.

  >

  > Så var den debatten ferdig.  Er vel ikke konstituert styreleder med Elin Horn (konstituert daglig leder?). Og kjenner jeg spillereglene for styrets sitt arbeid har hun ingen ting med ansettelser av trenerne å gjøre.

  Forøvrig er man vel som kjent i fotball kretser ferdig i det styrets formann sier at trenern sitter trygt.

  When the facts change, so does my opinon

  Comment


  • #17
   Re: Rekdal kan få sparken

   Virker som Rekdal har store problemer med å snu negative trender, de gangene vi havner i de. Rekdal har desverre ikke noe å slå i bordet med lenger. Vi bør bytte og vi bør bytte nå. Hva skal han true spillerne med neste gang?? Trekke seg fra jobben enda en gang?? Skjønner ikke hva folk er redde for. Værre enn kampen mot ffk kan det ihvertfall ikke bli.........

   Comment


   • #18
    Re: Rekdal kan få sparken

    helt enig få sparket rekdal han har ikke tilført oss noen ting,spillere som grindheim,daniel,osv. har stangnert i utviklingen lite framgang og spore nei få mannen ut av klubben før vi havner helt ned i søla

    Comment


    • #19
     Re: Rekdal kan få sparken

     Sitat: Den man, 21 august 2006 08:46 skrev keyserløkka:     > Virker som Rekdal har store problemer med å snu negative trender, de gangene vi havner i de.

     ------     Sånn som når han var med å snu en dårlig 2003-sesong til sølv året etter tenker du?

     Eller tenker du på når det snudde fra en dårlig sesongstart i år til ni kamper uten tap?     Comment


     • #20
      Re: Rekdal kan få sparken

      Sitat: Den man, 21 august 2006 12:55 skrev tresso:      > helt enig få sparket rekdal han har ikke tilført oss noen ting,spillere som grindheim,daniel,osv. har stangnert i utviklingen lite framgang og spore nei få mannen ut av klubben før vi havner helt ned i søla      Jeg folder mine hender og ber om at dette er et merkelig forsøk på ironi, for hvis du virkelig mener at Rekdal ikke har tilført oss noen ting, og at de fire - fem Enga-spillerne som har vært innom A-landslaget det siste året (Grindheim, Wæhler, Iversen, Holm, m fl) i tillegg til alle dem som spiller på aldersbestemte, har vært feilkjøp, så burde du ikke ha lov til å ytre deg.

      Jeg er enig i at vi sliter i dag, og det er fint mulig at man bør vurdere treneren i slike situasjoner, men det eneste som foreløpig minner om søle er det du lirte av deg her.

      Comment


      • #21
       Re: Rekdal kan få sparken

       Sitat: Den man, 21 august 2006 13:58 skrev Persona Non Grata:       > Sitat: Den man, 21 august 2006 12:55 skrev tresso:

       >

       > > helt enig få sparket rekdal han har ikke tilført oss noen ting,spillere som grindheim,daniel,osv. har stangnert i utviklingen lite framgang og spore nei få mannen ut av klubben før vi havner helt ned i søla

       >

       > Jeg folder mine hender og ber om at dette er et merkelig forsøk på ironi, for hvis du virkelig mener at Rekdal ikke har tilført oss noen ting, og at de fire - fem Enga-spillerne som har vært innom A-landslaget det siste året (Grindheim, Wæhler, Iversen, Holm, m fl) i tillegg til alle dem som spiller på aldersbestemte, har vært feilkjøp, så burde du ikke ha lov til å ytre deg.

       > Jeg er enig i at vi sliter i dag, og det er fint mulig at man bør vurdere treneren i slike situasjoner, men det eneste som foreløpig minner om søle er det du lirte av deg her.       Hvis du leser det Tresso skriver så snakker han ikke om feilkjøp, men stagnasjon. Trenger ikke ha øyne som en jaktfalk for å se at kollektiv stagnasjon har rammet stallen til VIF. Hvem som er ansvarlig for dette kan vi jo alle ha våre egne tanker om. Svaret er ikke Rekdal alene, men heller ikke spillerne alene når det jo rammer et helt lag.       Arne G

       søvnløs om natta - bevisstløs om dagen

       Comment


       • #22
        Re: Rekdal kan få sparken

        Sitat: Den man, 21 august 2006 15:05 skrev Arnehgr:        > Hvis du leser det Tresso skriver så snakker han ikke om feilkjøp, men stagnasjon. Trenger ikke ha øyne som en jaktfalk for å se at kollektiv stagnasjon har rammet stallen til VIF. Hvem som er ansvarlig for dette kan vi jo alle ha våre egne tanker om. Svaret er ikke Rekdal alene, men heller ikke spillerne alene når det jo rammer et helt lag.        Det er i og for seg greit nok, men det står ordrett at han "ikke har tilført oss noen ting". Og det er vel å si det litt sterkt...        Comment


        • #23
         Re: Rekdal kan få sparken

         Sitat: Den man, 21 august 2006 16:52 skrev Persona Non Grata:         > Sitat: Den man, 21 august 2006 15:05 skrev Arnehgr:

         >

         > > Hvis du leser det Tresso skriver så snakker han ikke om feilkjøp, men stagnasjon. Trenger ikke ha øyne som en jaktfalk for å se at kollektiv stagnasjon har rammet stallen til VIF. Hvem som er ansvarlig for dette kan vi jo alle ha våre egne tanker om. Svaret er ikke Rekdal alene, men heller ikke spillerne alene når det jo rammer et helt lag.

         >

         > Det er i og for seg greit nok, men det står ordrett at han "ikke har tilført oss noen ting". Og det er vel å si det litt sterkt...         hvis du fortsetter setningen så kommer: spillere som grindheim,daniel,osv. har stangnert i utviklingen lite framgang og spore         Han har tilført enga noe, men det er lenge siden nå. Hadde vært intressant med en tabell for spilte kamper fra i fjor sommer til i dag. Er ikke mange som er dårligere enn enga da.

         >

         >         Arne G

         søvnløs om natta - bevisstløs om dagen

         Comment

         Working...
         X