Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Reaksjoner: Stabæk - Vålerenga 1-0.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Det jeg mener felte oss i går var at midtbanespillet var under pari, spesielt offensivt. Med Hæstad og Ogude på banen samtidig har vi to defensive midtbanespillere som ligger litt bak og kontrollerer, mens vi har en Fellah som sliter med touchen og er langt unna toppform.

  I går var midtbanen altfor langt fra hverandre, ogude og hæstad lå nede ved stopperne når vi hadde ballen, mens Fellah lå helt oppe ved Nielsen. Det gjorde at vi ikke fikk igang pasningspillet vårt i det hele tatt, og tempoet var ikke i nærheten.

  I slike kamper som i Telenor Arena hvor ballen går fort og vi skal dominere, trenger vi Singh sentralt som kan få fart på pasningspillet. På kanten blir han litt anonym og får ikke brukt sine beste kvaliteter.

  Det er nok langt bedre med en ving som ligger på linja og holder bredden. Selv om Stoor er veldig god offensivt, tjener vi bedre på å ha en ving som ligger der hele tiden. I går ble vi altfor smale og kunne ikke vende spillet slik som vi liker.

  Jeg er klar over skadene vi der framme og at vi må omrokkere litt, men poenget er at jeg håper ikke vi spiller sånn fast hele sesongen, med Ogude og Hæstad sammen defensivt i kamper vi skal spille offensiv fotball og dominere.

  En positiv ting jeg tar med er Boakye. Han var et solid oppspillspunkt som omtrent aldri mistet ballen, og jeg tror han er god for en del mål i år. Allikevel helt på trynet den armen han brukte før "målet" sitt, men det får han sikkert høre fra MA.

  Comment


  • #62
   Du har en del viktige poenger her Flem. Vi kan rett å slett ikke regne med å vinne alle kampene, vi må også regne med at ikke alle spillerne har en like hver gang.

   Men det er masse jeg er uenig i av det som ble skrevet.

   For det første så synes jeg ikke Dawda var blant de beste i går, jeg synes han var dårlig. Absolutt ett stepp opp fra forrige kamp, da ingenting stemte men han holder absolutt ikke nivået vi trenger for tiden.

   Dessuten synes jeg vi gjør en brukbar kamp i går, vi spilte jevngodt om ikke utspilte de til tider. Men jeg føler vi mangler noe både på topp og inne sentralt i banen. Kanskje løser problemene seg på midten når vi får inn litt mer kvalitet på topp, uansett så var det en del slurv i går og vi fikk liksom ikke ett ordentlig trykk på dem slik vi hadde i perioder i fjor.

   Det var mye slurv fra spesielt Ogude denne kampen, han var solid defensivt men han manglet litt på presisjon i går. Dessuten legger dommeren listen såpass lavt at det nesten blåses imot hver gang han er involvert i en duell. Dessuten så føler jeg at Ogude som regel velger de lette løsningene, dette er i og for seg ikke så ille, men det blir litt forutsigbart når han har ball langt ned i banen. Ballen går nesten alltid til nærmeste mann.

   Og er jeg den eneste som synes at Singh hadde en god/ok kamp i går? Selv om det skortet litt på de avgjørende valgene fremme på banen.

   Vi ser at vi er farlig på starten når Stabæk gir oss mye rom og vi skaper to gode sjanser før 7 minutter er spilt. Men man ser at vi mangler en spiller med litt punch når Stabæk legger seg så bra som de gjorde, det blir da bedre når Boa kommer på banen. Gleder meg til vi får Koné frisk og i kampform.

   Vålerengas beste i går, foruten Hirschfeld som var feilfri, var Freddy tett fulgt av Doffen.

   De som presterte dårligst vil jeg si er Fellah, Dawda og Ogude selv om ingen av dem var en katastrofe.

   Comment


   • #63
    Først synes jeg vi var veldig gode på tribunen!! Kodus til alle som var med og sang. Så til de som driver å kaster ting på banen: Du kan gå i deg selv og vurdere andre måter å få sinne ut på. Du må være vareheis i hue om du tror dette hjelper laget du støtter som jeg antar du gjør.

    Til kampen var jeg rett og slett forbanna på det meste i går som mange andre her antar jeg Synes at vi svikter i angrepfasen, og da spesielt med tempo og samhandlingen. Det var veldig mye spill i midten når Stabæk la seg i en tromsøstil etter scoringen. Da blir det veldig mye stanging imot. Det positive er at vi har mye ball og vi var veldig gode i gjenvinngsfasen av spillet, noen som vi har vært i alle kampa i år. Forsvaret gjør en god jobb defensivt, sammen med Ogude og Hæstad. Vi er gode offensivt i de først 30 kanskje, så mister vi kreativiteten etter det. Jeg håper vi virkelig får Shelton tilbake skadefri!!! for den mannen trenger vi, og da spesielt når vingene våre dabber av veldig utover i kampen. Mannen er et angrep alene i form, noe jeg håper vi får se mot lille-strøm. For den matchen blir viktig å vinne opp mot rbk-matchen etter der igjen!!

    Comment


    • #64
     Deng

     Originally posted by GazaFG View Post
     Jeg hørte fløyta lenge før ballen gikk i mål, så noe fra situasjonen må jeg vel få lov til å glede meg over.
     Poenget er at i bundesligaen er dette helt normalt. Hvis ikke du retter ut handa for å beskytte deg i slike situasjoner kommer forsvareren til å rævkjøre deg!! Men han fika til litt for hardt, kjærringa ramla og bar seg litt for mye, og talentløse "mere hår enn IQ" Øvrebø hadde bestemmt seg ganske tidligt at Enga ikke skulle vinne denne matchen.
     Han kom ble svett og dett var dett

     Comment


     • #65
      Originally posted by Gert Bjarne View Post
      Først synes jeg vi var veldig gode på tribunen!! Kodus til alle som var med og sang. Så til de som driver å kaster ting på banen: Du kan gå i deg selv og vurdere andre måter å få sinne ut på. Du må være vareheis i hue om du tror dette hjelper laget du støtter som jeg antar du gjør.
      Hvis det var folk som kasta ting på banen kan jeg bare oppfordre dem til og sjekke St.Pauli sine hjemmesider og se hva som skjedde da en av deres supportere kasta noe på banen, uheldigvis sto linjedommeren imellom han og banen....
      Last edited by Ogni M; 09.04.2011, 18:35. Reason: sitatformatering!
      Han kom ble svett og dett var dett

      Comment


      • #66
       Vil noen skrive en sak til førstkommende Klansrop om kampen i går?
       Tema for Klansropet er "Dommer'n dømmer".
       Deadline er 1. august og epostadressen er ropet[ætt]klanen[dått]no

       Comment


       • #67
        Grunnet at denne "fem-minutter-for-endring-regelen" poster jeg dette på nytt

        Dommern var ikke grunnen for at vi tapte i går. Uavhengig av hva han gjør skal man som oftest ha nok tid til å klare å avgjøre resultat av egne feridigheter. Men han gjør mye rart. Ikke minst alt det inkonsekvente dømmingen. Bare se når Singh blir avblåst for å gå i kroppen på en stabækspiller og får gult, gjør Skjønsberg det samme ett minutt med Nielsen før slutt uten å få en damn shit av dette kondomhue bare fem meter unna, her skulle det også bli dømt straffe.. Ellers blåser han jo kampen ihjel med frispark i nesten alle dueller som er der ute, og da mest i favør til de "små blå". Så sammen med angrept vår gjør ikke han en god kamp heller.

        Det blir ihvertfall god stemningen av det hele da!

        Comment


        • #68
         Originally posted by McCabre View Post
         Hvorfor vi da skal prøve å få tre spillere inn i uvante/dårligere posisjoner (Singh, Dawda og Berre) er det jeg ikke skjønner.
         Det er noe jeg lurer på også, i fjor hadde vi bra suskess med et lag der spillerene var komfortable med plassene sine, og man har ordtaket "never change a winning team"

         Vi byttet ikke så mye i fjor, selv om vi mistet Moa, og vi vannt. Hvorfor gjør vi dette nå? Hadde vært artig og høre hva Martin har og si om dette

         Positivt er at Håvard får spilletid, han blir god utover, og bra at Boa fikk spilletid, så han får føle på Norsk liga. Men de må få satt et lag nå, det haddde i i fjor, men ikke i år. (enda)
         enga4ever

         Comment


         • #69
          Tenkte å se på høydepunktene på VIF-TV nå.. Tenkte å se hvor mye armbruk det var fra Boakye.. Men akk.. Hva er dette for noe crap som Max har sendt over?

          Den har jo faen ikke med scoringen som ble annullert engang..
          Dessuten hakker videoen omtrent hele tiden..
          Rævva!
          Wanderer

          Neste år så tar vi alt

          Comment


          • #70
           Originally posted by DonNasty View Post
           Vi byttet ikke så mye i fjor, selv om vi mistet Moa, og vi vannt. Hvorfor gjør vi dette nå? Hadde vært artig og høre hva Martin har og si om dette

           Positivt er at Håvard får spilletid, han blir god utover, og bra at Boa fikk spilletid, så han får føle på Norsk liga. Men de må få satt et lag nå, det haddde i i fjor, men ikke i år. (enda)
           Hvis du tenker etter så klarer du sikkert å tenke deg til det selv. Hele den antatte angrepsrekka er ute med skade, da sier det seg selv at det må spille noen andre og at det blir omrokkeringer.

           Vi har 4 av Norges kanskje beste midtbanespillere, da er det forsøket verd å prøve en av disse i angrepsrekka når vi likevel sliter med skader. Stoor får jobben med å holde bredden mens Singh får en rolle vi antar at han er mer komfortabel med mer sentralt i banen. Høres da i hvert fall bra ut i teorien eller? MA har om Nielsen sagt at han mangler litt på fysikk og erfaring til å bekle rollen som midtspiss. Når da Berre må kaste inn håndkleet får han likevel sjansen i mangel på bedre alternativer: Boakye og Kone ute/ikke matchfit, hvorfor Sid ikke spiller vet jeg ikke men er vel en grunn til det og. Da åpner det seg for en annen på venstre, denne gang Dawda.

           Så hva er det egentlig du mener vi heller burde stilt med? Nielsen - ??? - Dawda og benket Singh?

           Jeg synes MA har gjort mye riktig, prøvd nye ting og fått noen svar. Vi står altså med 6 poeng etter 3 kamper der de eneste målene vi slipper inn er dem vi scorer selv. Og det med hele angrepet ute med skade. Jævla fornøyd egentlig! For øvrig helt enig med innlegget til Flem ovenfor her.

           Comment


           • #71
            Originally posted by Sankt Hallvard View Post
            Så hva er det egentlig du mener vi heller burde stilt med? Nielsen - ??? - Dawda og benket Singh?
            Hvis du erstatter ??? med Singh eller Fellah, slik at lagoppstillinga fra midtbanen og opp blir:


            ---Ogude - Hæstad---
            --------Fellah
            Nielsen - Singh - Leigh

            eller..

            ---Ogude - Hæstad---
            --------Singh
            Nielsen - Fellah - Leigh

            Er det så dumt?

            Hvis man tenker på det.. Berre har hatt den posisjonen i det siste.. Men har mere fungert som et oppspillspunkt som trekker litt ned i en OM-rolle, og har spilt frem både indreløpere og kantspillere og han har virket trygg med ball.. Han har aldri vært en spydspiss, slik vi opplevde når Boakye kom inn, eller da Moa var i klubben.

            En slik rolle burde jo både Fellah og Singh klart i påvente av at Kone og Boakye skal være helt fit? Vi får kanskje ikke noe luftstyrke der, men vi får to stk med enorm ballkontroll, evnen til å vende vekk det meste av norske motstandere og flotte gjennombruddspasninger til en OM eller til kantene..

            Og nå når Shelton og Berre kommer tilbake, så kan kanskje Singh eller Fellah fungere som en hengende spiss som tar i mot klareringer, spiller gjennom en lynrask Shelton eller Vål'engas Messi.. =)
            Wanderer

            Neste år så tar vi alt

            Comment


            • #72
             vet ikke hvor jeg skal skrive det så da blir det her!!
             sykt digg at rævbk sliter!
             å kampen etter lillestrøm har vært gode, så går de på en smell

             Comment


             • #73
              Originally posted by vegas View Post
              vet ikke hvor jeg skal skrive det så da blir det her!!
              sykt digg at rævbk sliter!
              å kampen etter lillestrøm har vært gode, så går de på en smell
              Det finnes en tråd her.

              Comment


              • #74
               Jeg mener kampen mot Stabæk viser noe vi har sett gjennom alle de tre første kampene: Vi har lite variasjon i angrepsspillet. Nøkkelen fremover på banen synes å være kjappe kombinasjoner gjennom midten, og det er veldig fint når det virker. Mot både Aalesund og Stabæk virker det tidvis, men det blir mye balltap og skit når vi spiller mot lag som ligger lavt. Når vi dermed kommer under, og motstanderen ligger enda lavere, så savner jeg flere måter å bygge opp angrepene på.

               Jeg er helt enig i det som er skrevet om feilvalg på kantene. Når Dawda er på "feil" kant, skjærer han innover gang etter gang. Og Singh på kanten er et misbruk, selv om han gjør det han får beskjed om: å skjære innover mot midten. En offensiv høyreback erstatter ikke en kantspiller ettersom innlegg fra dybden ikke er like effektive som innlegg fra krittlinja.

               Jeg innbiller meg at vi skaper flere sjanser dersom vi har minst en kantspiller som holder bredde og måker inn en haug med innlegg i boksen (f.eks. Berre eller Dawda på høyre kant), og en kjapp venstreving som skjærer innover, enten det er mer ball eller for å møte innlegg (Shelton eller Nielsen). Men når alle skal stå på samme kvadratmeter i midten, blir det mest kuk og lite mål.

               Ellers var dommer'n dritt, men jeg kan ikke se at han hverken var skyld i baklengsmålet, eller at vi skapte så få sjanser (selv om jeg også har irritert meg grønn over at det ikke er mulig å se annuleringen på sammendraget. Fra felt E så det riktignok ut som om Boa satte albuen i nesa på fjolset).

               Comment


               • #75
                Originally posted by wanderer View Post
                PS: Jeg håper den gruppen i Klanen, som tror dem eier alt og alle, skjerper seg heretter.
                Hvilken gruppe er dette?

                Comment

                Working...
                X