Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Reaksjoner FFK - VIF 3-1

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • panzerkris
  replied
  Nok en kamp, nok et tap. Men allikevell mye mere positiv enn før kampen. Synes gutta viser tæl i dag, og som mange har poengtert før meg "Det kunne like gjerne vært vi som dro hjem med 3 poeng i sekken".

  Det klabber fortsatt litt i passningsspillet, men det kommer når bevegelsene blir enda bedre. Innsatsen var god, og jeg tror vi snart begynner å vinne kamper igjen.

  Negativt:
  - Herregud som Stoor blei pissa på til tider. Ikke rart han sleit med spilletid i England. Håper han skjerper seg mange hakk. (kom seg litt utover 2)

  - Luton. Hva skjer? Blir kledd av gjennom hele matchen

  - Fellah: På gang, men ikke helt venn med ballen ennå

  - Strandberg: Surrer fælt bak der.... Kommer som mange har poengtert til å skape en haug med straffer med de "drakt byttene" han forsøker seg på i kampene.

  Alt i alt: Jeg er fornøyd med kampen, bare resultatet som mangler....

  Leave a comment:


 • g-maZta
  replied
  Selv om det var surt å tape syns jeg denne kampen var oppløftende.

  Vi spilte god fotball og var bedre enn FFK i det meste. I hvertfall i største deler av kampen. Fortsetter vi å spille slik, tar det ikke lang tid før poengene kommer!

  Man ser tydelig at det er "stang ut" om dagen, og jeg er sikker på at dette vil snu, om vi bare er tålmodige og fortsetter spillet vårt!

  Takk til gutta som viser at de både vil og kan! Dette var svært mye bedre enn på lenge!

  Skuffa for tap, ja, men optimistisk med tanke på de siste 2/3 av sesongen.

  Leave a comment:


 • Jallajalla
  replied
  Jaja..

  Syns detta er relativt døllete og..: http://www.f-b.no/nyheter/vif-fans-t...trum-1.6238775

  Leave a comment:


 • Mølla
  replied
  Jeg fikk ikke med meg dette i går: http://www.demokraten.no/ffk/article5608834.ece

  Burde vel bli en bot til arrangøren?

  Leave a comment:


 • JohnF
  replied
  Originally posted by Jallajalla View Post
  Også tror og mener jeg det er forbudt å kaste gjenstander inn på banen.. tror du skal ordne opp i egne rekker før du kritiserer FFK supportere..
  FFK-supportere er en gjeng med tanter (om du lurer på hva jeg mener kan du lese kommentarfeltet i følgende artikkel: http://fotball.aftenposten.no/elites...icle200783.ece )..til og med de "punche" supporterne i plankegjengen eller flisehaugen eller hva de nå har valgt å kalle seg er dritkjedelige...
  Hadde det ikke vært for Tornekrattet så hadde dere toppa listen over dølle supportere.

  Leave a comment:


 • onzog
  replied
  Berre sårt savnet

  Jeg de siste rundene med nedtur viser hvor sårt vi savner en smart høyreving i form av Morten Berre.

  Leave a comment:


 • Jepp
  replied
  He he, jeg må le

  Fredrikstad Blad bruker ord som sterk seier og full kontroll i en kamp der de taper sjansestatistikken 5-10 og vinner 3-1.

  Ett ran kalles det vanligvis, men den er vel ikke veldig objektiv den avisa

  Leave a comment:


 • Jepp
  replied
  Jeg tror mange glemmer at vi hadde omtrent ikke skader ifjor og ingen veldig nye spillere som måtte tilpasse seg systemet.

  I år har vi startet med mange skader på sentrale spillere som er svært viktige for laget + nye spillere.

  Når ting går trått stikker de svakeste leddene i laget seg godt frem, det er derfor Strandberg kunne gjemme seg mer ifjor.
  Han kan bli veldig god for han er ung, men har ikke den kvaliteten vi trenger akkurat nå dessverre.

  Tror han taklet selvmålet mot Stabæk svært dårlig psykisk i tillegg.

  Doffen fikk samme jævlige oppevelse mot Rævbk.

  Problemet er altså veldig sammensatt, Dårlig selvtillit, dårlig sesongoppkjøring, nye spillere som trenger tid.

  Jeg vet det snur, men det er bare så jævlig vondt akkurat nå.

  Vi hadde vunnet mot FFK med normal uttelling igår, vi var rett og slett bedre tross 2 latterlige billige mål imot.

  Jeg er glad de nye spilerne skal være hos oss lenge..

  Leave a comment:


 • Mysh
  replied
  Originally posted by dalagubbe View Post
  Strandberg og resten av troppen var nå gode nok ifjor,har alle blitt dårligere? jeg tror vif har stall bra nok til en medaljeplassering i år også, det handler om å ha huet på rett plass.
  Du har rett i det at stallen er omtrent på nivå med fjorårets, og at det er selvtilliten det står på, enten det er på grunn av skader, dårlig form, nye spillere på laget eller hva. Men som jeg sa i sted, Strandberg var i overkant nonchalant også i fjor, og han har desverre ikke lagt av seg de uvanene. Jeg vil på ingen måte slakte han, og jeg har tro på at han og laget kan komme seg opp på nivået fra i fjor. Men for at jeg skal føle meg helt trygg når han har ballen med motspillere rundt seg hadde jeg gjerne sett at han brukte et halvsekund mindre på å ta avgjørelser.

  Leave a comment:


 • dalagubbe
  replied
  stall

  Strandberg og resten av troppen var nå gode nok ifjor,har alle blitt dårligere? jeg tror vif har stall bra nok til en medaljeplassering i år også, det handler om å ha huet på rett plass.

  Leave a comment:


 • Jepp
  replied
  Det er godt å se at flere har innsett det jeg sa før sesongen om at vi trenger en klasse miststopper siden Strandberg ikke holder nivået.

  Men jeg er ikke glad, jeg er deppa på Strandberg sitt vegne. Det beste hadde vært om han hadde spilt strålende og jeg hadde tatt feil.

  Håper på ett mirakel!!

  Leave a comment:


 • dalagubbe
  replied
  psykologhjelp

  Det er vondt å være vif supporter fortiden, tror jeg trenger psykolog, men det tror jeg gutta ute på banen trenger også,ser ut for meg som om de er livredde hver gang de tar imot ballen,forknytte og nervøse, derfor gjøres det så mange fatale feilpasninger og dumme valg, og det koster poeng. Slutt å tenk konsekvens, gå ut på banen og ha det gøy for faen,men gleder meg til Berre er tilbake da,vi vinner ikke uten han.

  Leave a comment:


 • Mysh
  replied
  Originally posted by dreadedbyfew View Post
  Men når vi slipper inn 2 møkkamål av dimensjoner (kremmerhuset til Tarik var det nada å gjøre med), så blir det vanskelig å få poeng når vi ikke er effektive nok offensivt.
  Jeg er enig i at idet Tarik får skutt er det lite noen kan gjøre, men Hæstad kan definitivt gjøre en bedre jobb med å klarere tre sekunder tidligere. I en uoversiktlig situasjon på egen femmeter er det klarering som gjelder, glem å prøve å spille seg ut.

  Trodde da jeg så det i går at det var Strandberg som mistet ballen, det ville nemlig ikke vært første gang. Igjen og igjen opptrer han som om han er alene på banen, bare for å i siste øyeblikk innse at han blir løpt opp bakfra og enten mister ballen eller pælmer den ukontrollert oppover. Så noen tilfeller av dette i fjor, men syns det har blitt mer av det i år. Det kan selvfølgelig ha sammenheng med mindre bevegelse fremover på banen og færre pasningsalternativer, men jeg puster likevel lettet ut hver gang Strandberg får gitt fra seg ballen i år..

  Leave a comment:


 • DanielAa
  replied
  Originally posted by enga View Post
  Hvordan gikk det med Hæstad? Han måtte jo ut og holdt seg på låret. Tydligvis ikke ute lenge siden man ikke har hørt noe`
  http://www.vif-fotball.no/article3152302.ece

  Leave a comment:


 • enga
  replied
  Hvordan gikk det med Hæstad? Han måtte jo ut og holdt seg på låret. Tydligvis ikke ute lenge siden man ikke har hørt noe`

  Leave a comment:

Working...
X