Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Lange vil avslutte i Tromsø

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lange vil avslutte i Tromsø

  http://www.fxt.no/tippeligaen/tromso/article717941.ece  Dette synes jeg er helt unødvendig å komme med nå. Alle vet det, men likevel føles det illojalt.

 • #2
  Re: Lange vil avslutte i Tromsø

  Sitat: Den ons, 23 august 2006 12:06 skrev Larry:  > http://www.fxt.no/tippeligaen/tromso/article717941.ece

  >

  > Dette synes jeg er helt unødvendig å komme med nå. Alle vet det, men likevel føles det illojalt.

  -----  Denne hører sikkert hjemme i VPN-forumet, men les Dagboka til VPN i dag, jeg synes de har riktig vinkling på det.

  [... og da er det flyttet til VPN-forumet. -mod.]

  Comment


  • #3
   Re: Lange vil avslutte i Tromsø

   Fra dagboka: Noen reagerer kanskje negativt over en sånn uttalelse. Men Rune sier bare at han skal hjem - en gang. Samme som Carew har sagt om Vålerenga.   Det er en vesentlig forskjell her: Carew spiller ikke i Norge!

   Tror ikke det er noe vondt i Lange, synes bare det er unødvendig. Først må man prestere, så kan man snakke om hvor man ønsker å spille i framtiden.

   Comment


   • #4
    Re: Lange vil avslutte i Tromsø

    Jeg synes spillere som Lange må applauderes. Fotballen er etterhvert blitt kjemisk fritt for spillere med klubbfølelse. At Lange åpentlyst sier at han har hjertet i Tromsø har jeg ingen problemer med. Regner med at han er profesjonell nok til å gjøre en god jobb i Enga. Mot Tromsø inkludert

    Comment


    • #5
     Re: Lange vil avslutte i Tromsø

     Nå må dere snart skjønne det: Rune vil alltid bli småskadet uka før Vålerenga skal møte TIL. Han trenger neste sesong på å komme tilbake i toppform. Så vender han tilbake til Tromsø, som selvsagt er klubben i hans hjerte.
     DIXI

     Comment


     • #6
      Re: Lange vil avslutte i Tromsø

      Sitat: Den ons, 23 august 2006 13:38 skrev michael collins:      > Nå må dere snart skjønne det: Rune vil alltid bli småskadet uka før Vålerenga skal møte TIL.

      ____________________      Ja, fordi det ligger et klart mønster der fra de siste 10 kampene mellom de to lagene. På tide å skjønne tendensen. Jeez.

      mvh

      Ogni M
      ____________________
      Jord, luft og ildvann.

      Comment


      • #7
       Re: Lange vil avslutte i Tromsø

       Skal ikke legge for mye i det, men synes det var en unødvendig kommentar. Hadde kanskje ikke reagert hvis det bare var denne, men han gikk jo ut i media før Tromsø kampen med noe lignende.       En gang er greit, to blir litt små-illojalt men skulle han komme med flere slike uttalelser så blir kamelen vanskelig å svelge. Håper Myhre eller andre innad i Vålerenga tar en prat med han for å få han til å roe seg. Han spiller for Vålerenga nå, han kan prate om Tromsø-kjærligheten så mye han vil når han en eller annen gang i langskuelig fremtid går til Tromsø.

       Comment


       • #8
        Re: Lange vil avslutte i Tromsø

        Sitat: Den ons, 23 august 2006 15:55 skrev Holm:        > Skal ikke legge for mye i det, men synes det var en unødvendig kommentar. Hadde kanskje ikke reagert hvis det bare var denne, men han gikk jo ut i media før Tromsø kampen med noe lignende(...)        Sitat: Den ons, 23 august 2006 13:38 skrev michael collins:        > Nå må dere snart skjønne det: Rune vil alltid bli småskadet uka før Vålerenga skal møte TIL. Han trenger neste sesong på å komme tilbake i toppform. Så vender han tilbake til Tromsø, som selvsagt er klubben i hans hjerte.        Synes også dette var en veldig unødvendig kommentar.

        Comment


        • #9
         Rune Lange

         Det irriterer meg at en spiller som nettop har kommet til enga, ikke gjort noe for klubben. Å allerede begynner å prate om at han vil avslutte i Trømsø.

         Det er ikke rart at spillere ikke presterer for enga når de tenker på å spille for en annen klubb...

         Det er nok flere enn reka som bør ta på seg skylden for denne sesongen.

         Men må må bare legge til en ting( selv at det ikke har noe med dette innlegget og veit det er andre tråder på reka):

         Han har jo gjort veldig mye bra for Enga så syns det er trist at han gikk, men klarer aldri å tilgi han for at han ikke ville satse på Ishizaki, følger litt med han i sverige nå.

         OG han han scorer i hver eneste kamp, det er ikke mange kampene som han har spilt som elfsborg har tapt

         Comment


         • #10
          Re: Rune Lange

          Vi trenger ikke enda flere tråder om dette.

          Comment

          Working...
          X