Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Muri på vei bort

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Muri på vei bort

  I følge tv2 er Muri i uformelle samtaler med Odd. Kan godt selges for min del. Jørgen Horn er minst like god selv om han mangler rutinen.
  Møt opp på Jordal! Året rundt med Vål\'enga

 • #2
  Re: Muri på vei bort

  Det er synd å si det, men jeg vil ikke savne han. Og det på tross av at han faktisk gjorde oss til seriemestere mot ODD ifjor, med 2 - 2 headingen

  Comment


  • #3
   Re: Muri på vei bort

   det er vel det eneste han har gjort å...

   Comment


   • #4
    Re: Muri på vei bort

    Regner i så fall med at det betyr at Horn er god nok, og at Førsund er med i planene fremover..

    Comment


    • #5
     Re: Muri på vei bort

     Muri er vel påtenkt rollen som Pelle Nilssons erstatter. For en liten klubb som Odd kan det ikke være lett å finne gode erstattere. Kanskje vi burde tilby dem Muri pluss litt penger for Pelle?

     Comment


     • #6
      Re: Muri på vei bort

      xxerikxx skrev: "Muri er vel påtenkt rollen som Pelle Nilssons erstatter. For en liten klubb som Odd kan det ikke være lett å finne gode erstattere. Kanskje vi burde tilby dem Muri pluss litt penger for Pelle?"      Enig ! Per Nilsson er en meget bra spiller, tilby 5 mill + Muri, og la Odd få 25% ved evt videresalg. Vi må da erstatte Johnsen, Hovi og Muri før neste sesong. Nilsson, Førsund og Horn høres greit ut. Ville også tatt en titt på Tore Reginiussen på Tromsø, spesielt hvis de rykker ned. Knut Henry Haraldsen er også en bra spiller !      Men tilbake til Muri. Synes han har gjort en OK jobb, han spilte mye i fjor da Johnsen og/eller Wæhler var mye skadet. Viste at med tillit og flere kamper som ga rutine at han er en habil midtstopper. I år, med mindre spilletid, har han vist usikkerhet de ganger han har fått sjansen. Tror for min del at det ikke har vært så enkelt for en ung forsvarspiller og få gjentatte overhøvlinger fra en rasende Rekdal etter baklengsmål !

      Comment


      • #7
       Re: Muri på vei bort

       Tror dere virkelig Nilsson vil til Vålerenga? Han har lenge sagt at han vil til en klubb i England, og så fort Odd får en erstatter klar, så er Nilsson i Sunderland.

       Ganske sikker på at det er helt uaktuelt for han å dra til en annen klubb i Norge. Og jeg tror uansett at Odd heller vil ha Nilsson enn Muri.       edit: skriveleif

       Comment


       • #8
        Re: Muri på vei bort

        Sitat: Den lør, 26 august 2006 12:09 skrev Pondus:        > xxerikxx skrev: "Muri er vel påtenkt rollen som Pelle Nilssons erstatter. For en liten klubb som Odd kan det ikke være lett å finne gode erstattere. Kanskje vi burde tilby dem Muri pluss litt penger for Pelle?"

        >

        > Enig ! Per Nilsson er en meget bra spiller, tilby 5 mill + Muri, og la Odd få 25% ved evt videresalg. Vi må da erstatte Johnsen, Hovi og Muri før neste sesong. Nilsson, Førsund og Horn høres greit ut. Ville også tatt en titt på Tore Reginiussen på Tromsø, spesielt hvis de rykker ned. Knut Henry Haraldsen er også en bra spiller !        Jeg vet ikke helt om du har fått med deg at Odd avslo et tilbud på 15mill for Nilsson fra Sunderland. Dessuten nekter jeg å tro at han vil til Vålerenga når det er aktuelt med en overgang til vest over havet.

        Comment


        • #9
         Re: Muri på vei bort

         Sitat: Den lør, 26 august 2006 12:09 skrev Pondus:         > xxerikxx skrev: "Muri er vel påtenkt rollen som Pelle Nilssons erstatter. For en liten klubb som Odd kan det ikke være lett å finne gode erstattere. Kanskje vi burde tilby dem Muri pluss litt penger for Pelle?"

         >

         > Enig ! Per Nilsson er en meget bra spiller, tilby 5 mill + Muri, og la Odd få 25% ved evt videresalg. Vi må da erstatte Johnsen, Hovi og Muri før neste sesong. Nilsson, Førsund og Horn høres greit ut. Ville også tatt en titt på Tore Reginiussen på Tromsø, spesielt hvis de rykker ned. Knut Henry Haraldsen er også en bra spiller !

         >

         > Men tilbake til Muri. Synes han har gjort en OK jobb, han spilte mye i fjor da Johnsen og/eller Wæhler var mye skadet. Viste at med tillit og flere kamper som ga rutine at han er en habil midtstopper. I år, med mindre spilletid, har han vist usikkerhet de ganger han har fått sjansen. Tror for min del at det ikke har vært så enkelt for en ung forsvarspiller og få gjentatte overhøvlinger fra en rasende Rekdal etter baklengsmål !         Pelle Nilsson er absolutt bra, men blir nok vanskelig å hente han.. Men ikke Sonja!Han er bra på hodet, men alderen.. sats heller på Jørgen, håper han får sin debutt i dag! Og Førsund neste år. Det må det gå an å satse på!

         Comment


         • #10
          Re: Muri på vei bort

          hvor smart er det å selge muri?se på troppen nå...ikke mange skader som skal til før vi sitter igjen uten forsvars spillere.en spiller som muri burde å få spille med gjevne mellom rom så vi beholder en spiller som kan bety sykt mye...jørgen horn er fortsatt for ung og uerfaren,men om et åt eller to kanskje?

          Comment


          • #11
           Re: Muri på vei bort

           Hvis du akkurat så på målet Viking scora mot oss så se du hvorfor han kan selges.

           På halvdistanse
           Blårøde brødre

           Comment


           • #12
            Re: Muri på vei bort

            så du mener at man skal regne med at alle spillere skal kunne gå ut på banen å prestere på topp,når man nesten ikke har kamp trening?la gutten få spille så får du en forsvars kjempe...

            Comment


            • #13
             Re: Muri på vei bort

             Sitat: Den søn, 27 august 2006 21:56 skrev glass-mannen:             > så du mener at man skal regne med at alle spillere skal kunne gå ut på banen å prestere på topp,når man nesten ikke har kamp trening?la gutten få spille så får du en forsvars kjempe...             Han spiller vel andrelags kamper?

             Comment


             • #14
              Re: Muri på vei bort

              Farvel Muri....

              En spiller som vistnok skal ha potensiale,men som aldri har klart å vise det.

              statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

              Comment


              • #15
               Re: Muri på vei bort

               Så hele kampen på nettet i går og Muri var god. Hva fikk Viking til i 2 omgang? Ikke en dritt! De aller fleste var uheldige på Viking målet. Ijeh hadde en bøtte flaks, rett og slett.               Litt treg, ja vel men han gjorde en meget god jobb i går.               Gi mannen litt kredit, folkens!
               EN BY ET LAG!!!

               Comment

               Working...
               X