Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Reaksjoner: Vålerenga - Sogndal 1-1

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by McCabre View Post
  Det stemmer at Sid og Berre blei vurdert foran Mos, så sånn sett har du rett i at det var fornuftig. De forutsetningene var jo helt på trynet. At Berre blei vurdert foran, vi hadde jo allerede slakta den avgjørelsen flere ganger her inne når han en sjelden gang spilte midtspiss i fjor, er jo merkelig. Det samme gjelder Sid. En helt fersk ung fyr fra et annet kontinent som ikke snakker et ord norsk eller engelsk, det er gambling å sette han foran Mos som allerede hadde levert.

  Ingen kunne sjølsagt garantere at Mos ville ha spilt godt for oss i år, men han var den beste kandidaten på det tidspunktet, og da var det dumt å låne han ut.
  Det er helt korrekt at Martin ikke kunne vite, men når det skjer, hva gjør han da? SPille en fotball laget overhode ikke mestrer for tiden, det er problemet!
  Han kom ble svett og dett var dett

  Comment


  • Originally posted by ziggy75 View Post
   Skal vi ri på en 1-0 ledelse hjemme mot Sogndal?
   Det hørtes nesten sånn ut på Martin i interjuene. Det han klaget på var baklengsmålet, han mente vi burde vunnet 1 - 0. Elendig angrepsspill gjennom 90 minutter hadde han ingen kommentar til.

   Comment


   • Originally posted by Sosua View Post
    Det hørtes nesten sånn ut på Martin i interjuene. Det han klaget på var baklengsmålet, han mente vi burde vunnet 1 - 0. Elendig angrepsspill gjennom 90 minutter hadde han ingen kommentar til.
    Isåfall er det veldig skuffende og feigt. Her spiller vi hjemme mot kanskje Tippeligaens dårligste lag, og burde spille på oss selvtillitt. Ja, da får vi egentlig som fortjent. Han var vel redd for Halvorsen på høyrekanten til Sogndal da?!

    Comment


    • Martin fremstår som desperat for tiden,ikke bare måten han fremstår og sier i media men Sånn som han setter opp laget med å "misbruke spillere" i posisjoner dem ikke er gode nok på er et godt eksempel på det,men først å fremst er det spillernes holdninger utpå der som er urovekkende.Ingen vilje til å jobbe for laget,ingen som ønsker å offre seg eller blø for Enga.

     Virker som at spillerne ikke trives i denne måten å spille på og har mista trua.Trengs å gjøre litt oppvask..

     Martin har vist at han kan snu det.Da kan han såklart gjøre det igjen! Troppen er mye bedre enn detta men la oss ikke glemme at det er store mangler i troppen..vi trenger sårt forsterkninger.Både offensivt og i forsvar

     Comment


     • Originally posted by ziggy75 View Post
      Apropos backer. Nordvik, han hadde noen gode muligheter å bli med oppover kanten mot Sogndal, men han gikk ikke på løp. Veldig merkelig..gidder han ikke, eller får han ikke lov av Martin?! Skal vi spille som Ajax eller Barca, så er jo hele ideen å skape overtalls-situasjoner. Da må midtstopper opp, og backene må komme på overlapp.
      Det burde selvsagt gå helt fint. Eneste vi trenger da er en trener som lar dem gå fremover og spillere som er oppmerksomme på hva de andre i forsvarsrekka foretar seg. Å gå fremover med en back er ikke krise, og den midtstopper som står litt høyere kan selvsagt trekke litt tilbake da. Og den motsatte backen skal selvsagt ikke gå på løp hvis den andre gjør det. Sånn sett vil vi alltid ha tre bak der.
      Wanderer

      Neste år så tar vi alt

      Comment

      Working...
      X