Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Freddy på vei bort?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Freddy på vei bort?

  I disse tider trengs det litt humor

  Dette er sakset fra vpn:  "Freddy dos Santos, trolig på vei bort?

  Slapp av, vi har ikke hørt noen rykter som skulle tilsi dette, men som første nyhetsmedium kan vi på et statistisk bredt grunnlag melde at Freddy dos Santos, trolig er på vei bort fra klubben. Det har seg nemlig slik at spillere i Vålerenga som starter i band, forsvinner i løpet av de to neste årene. Hulsker og Skiri band er et eksempel, bandet oppsto i fjor og gutta er borte i år. Brakkebandet er et annet eksempel, bandet kom vel på banen i 1997, i 1999 spilte ingen av dem seriekamper (Espen Haug, Håvar Lunde, Kjellebass og Store Krogstad) for Vålerenga. Det ser altså ikke bra ut for fremtiden for Freddyboy etter at han ble med i boyband. Jeg håper at andre spillere tar lærdom av dette, slik at ingen ønsker seg gitar til jul."
 • #2
  Re: Freddy på vei bort?

  Det er derfor jeg ikke spiller for Enga, fordi jeg spiller i lærer-bandet på skolen. Ferdighetene mine har ikke noe med saken å gjøre. hehe....  Men når det er sagt; hadde det vært en tragedie om Freddy hadde forsvunnet? Han bidrar kanskje mye utenfor banen og representerer klubben ved mange anledninger... Men hvis han kunne tenke seg å gå til gamleklubben og spille for Skeid i Adecco neste år, bytter jeg han gladelig mot Andreas Hagen (20. åring som ruler Skeids midtbane).
  Møt opp på Jordal! Året rundt med Vål\'enga

  Comment


  • #3
   Re: Freddy på vei bort?

   skal ikke si at freddy er en av de bedre spillerne på laget.   men han er sjølve jela til vålrenga. enga må ha han. vålrenga som klubb trenger freddy dos santos innad i klubben. og når han legger opp håper jeg at vif gir han en jobb innad i klubben.

   freddy freddy freddy boy

   Comment


   • #4
    Re: Freddy på vei bort?

    Så definitivt. Da Freddy kom til oss sa han at Enga var klubben hans og at han kom hjem. Håper ikke han forsvinner til Skeid.
    Hasta la victoria siempre!

    Comment


    • #5
     Re: Freddy på vei bort?

     Sitat: Den søn, 27 august 2006 15:24 skrev de rossi:

     > men han er sjølve jela til vålrenga. enga må ha han. vålrenga som klubb trenger freddy dos santos innad i klubben. og når han legger opp håper jeg at vif gir han en jobb innad i klubben.

     > freddy freddy freddy boy"

     Du vil med andre ord ha en spiller i klubben fordi han er god utenfor banen?     Kan vi ikke bare ansette en klovn eller en stand up-komiker? Det er da billigere enn å betale dos Santos en halv million++ i året?     Comment


     • #6
      Re: Freddy på vei bort?

      Må huske at de to andre bandene var rene VIF band. Freddy er jo eneste VIF spiller i Playerz. Så går nok bra

      Comment


      • #7
       Re: Freddy på vei bort?

       Eneste plassen Freddy skal er til Kapp Verde for å spille landskamper hvis FK Fotball får viljen sin

       Comment


       • #8
        Re: Freddy på vei bort?

        Sitat: Den søn, 27 august 2006 16:18 skrev FrankO:        > Kan vi ikke bare ansette en klovn eller en stand up-komiker? Det er da billigere enn å betale dos Santos en halv million++ i året?        Tror ikke vi får en klovn/standupkomiker til å score avgjørende, i-siste-liten, 3-poengs mål i Stavanger. Dette er første, viktige skritt på vei til Royal League, og da kan det målet fort bli verdt en halv million++ i år.

        Comment


        • #9
         Re: Freddy på vei bort?

         Sitat: Den søn, 27 august 2006 20:35 skrev Persona Non Grata:         > Sitat: Den søn, 27 august 2006 16:18 skrev FrankO:

         >

         > > Kan vi ikke bare ansette en klovn eller en stand up-komiker? Det er da billigere enn å betale dos Santos en halv million++ i året?

         >

         > Tror ikke vi får en klovn/standupkomiker til å score avgjørende, i-siste-liten, 3-poengs mål i Stavanger. Dette er første, viktige skritt på vei til Royal League, og da kan det målet fort bli verdt en halv million++ i år.

         >         Akkurat som bommen fra 34 cm kan bli det i nedrykkskampen, selvom vi tok 3 deilige poeng idag kan vi jo beholde perspektivet? Freddy har ikke akkurat vært spesiellt god iår.         Comment


         • #10
          Re: Freddy på vei bort?

          Sitat: Den søn, 27 august 2006 20:40 skrev Alex Malager:          > Akkurat som bommen fra 34 cm kan bli det i nedrykkskampen, selvom vi tok 3 deilige poeng idag kan vi jo beholde perspektivet? Freddy har ikke akkurat vært spesiellt god iår.          Det er det vel strengt tatt ingen som har vært. Men Freddy er en humørspreder i gruppa, og han er en fyr som man trenger i Vålerenga-miljøet. Og i dag scora han et utrolig viktig mål som ga oss tre poeng.

          Comment


          • #11
           Re: Freddy på vei bort?

           Akkurat som bommen fra 34 cm kan bli det i nedrykkskampen, selvom vi tok 3 deilige poeng idag kan vi jo beholde perspektivet? Freddy har ikke akkurat vært spesiellt god iår.

           ------------

           Bommen fra 34 cm kommer ikke til å ha noen innvirkning på serien,siden det skjedde i CL.           Freddy er ikke verdens beste fotballspiller,men han er en ekte Vålengagutt,kan brukes på mange plasser og viktig for miljøet.           Gratulerer som matchvinner i kveld,freddy

           Blårøde brødre

           Comment


           • #12
            Re: Freddy på vei bort?

            Du trenger ikke overdrive. Målet til Freddy ga oss to poeng. Vi hadde da allerede et poeng godt nede i lomma etter hælflippen til Sørensen.
            in Absinthia

            Comment

            Working...
            X