Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Reaksjoner: Sarpsborg 08 - Vålerenga 0-2 20.08.2011

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • madsruud
  replied
  Jeg synes han er bedre som stopper enn som back, rett og slett fordi han ikke er noen voldsom ballkunstner, og han er rask nok til å være den som faller av (Muri går frem).

  Leave a comment:


 • Cubbis
  replied
  For dere som fikk sett kampen, hvordan klarte Nordvik seg som stopper?

  Det er to grunner til spørsmålet. For det første er dette viktig i forhold til backup p stopperplass. Det andre er at han etter min mening får ufortjent mye pepper på dette forumet(ingen vits i å starte akkurat den diskusjon i denne tråden).

  Leave a comment:


 • St. Hallvards Menn
  replied
  Originally posted by engagutt1986 View Post
  Satser på at denne 3-poengern gir gutta selvtillit og troen på å vinne fotballkamper igjen. Deilig å holde nullen i tillegg, men det gjør vi jo alltid når vi vinner
  Ja ganske morsomt å tenke på. Alle de 7 seirene vi har har vi ikke sluppet inn et eneste mål. Inkludert kampene mot Mika. Men av de 7 seirene har vi hatt 6, 2-0 seire. Håper det smeller snart slik at vi får oppleve en ny 8 måls kamp som mot Start i fjord! Uansett utrolig deilig med 3 poeng. Herlig å se at spillerne sprudler, bevegelsene og gjenvinningen er tilbake. Det har jeg virkelig savnet.

  Leave a comment:


 • engagutt1986
  replied
  Spilleglede, enusiasme og innsats, spesielt i andre omgangen! Gode bevegelser uten ball. Vi vrei spillet godt og klarte ENDELIG å bruke kantene og ikke kjøre alt gjennom midten. Veldig gledelig å se.

  Dette var, som flere påpeker, en kamp vi SKULLE vinne, rett og slett fordi vi spiller for spiller skal være mye bedre enn Sarpsborg. Heldigvis gikk det vår vei. VI hadde flyten denne gangen. Særp litt uheldige som ikke får straffe i første omgang da Stoor kløna det til.

  Satser på at denne 3-poengern gir gutta selvtillit og troen på å vinne fotballkamper igjen. Deilig å holde nullen i tillegg, men det gjør vi jo alltid når vi vinner

  Leave a comment:


 • Stian96
  replied
  Viktig seier! Smakte meget godt med 3 poenger igjen, det viktige nå er å fortsette. I utgangspunktet er dette en kamp vi bør ta uansett, så jeg hopper ikke i taket av den grunn. Vi får en del hjemmekamper nå, håper det kommer ut positivt.

  Ære være Enga

  Leave a comment:


 • Oslo-ess
  replied
  Deilig med 3 poeng.

  Nøkkelen til suksess var etter min mening backer som er med på overlapping og utfordrer. (Spesielt Stoor var offensiv)
  Det skaper mere rom for våre sentrale spillere.
  Pluss at det var 100% innsats gjennom masse løping og gjenvenning.

  12.mann leverte også strålende på tribunen

  Leave a comment:


 • dreadedbyfew
  replied
  Alltid deilig med 3 poeng! 1.omgang var ganske jevn, Sarp startet best, så hadde vi et massivt trøkk rundt tverrligger-treffen til VGP, før det dabbet av igjen frem til pause.

  2.omgang derimot var ganske bra. Vanskelig å si om det var vi som var så jævla gode eller om Sarp rett og slett ikke orket/evnet. En kombinasjon antageligvis.

  Eneste skår i gleden var at Fellah fikk karantene mot FKH. Synd, for han var en av våre beste i går, og viste så smått 2010-takter igjen.

  Hyggelig med Chuma-debut også de 8 minuttene han fikk En Muri Norge, samt at VGP åpnet scoringkontoen hos oss.

  Leave a comment:


 • Askeladden
  replied
  5 poeng på de siste 3 kampene har holdt bunnlaga unna. Alt for tidlig å snakke om toppplassering. De som ligger i toppen vinner jo kamper de også. Men det er hyggeligere med sekspoengs kamper mot toppen istedenfor bunnen. Først ut er Haugesund - og vi kan gå opp i ryggen på dem med 3 poeng hjemme!

  Leave a comment:


 • Harald H
  replied
  Morsomt. Ser at mange mener vi var begredelige i første omgang. Er ikke helt enig. Synes det var en del bedring å spore der også. Midtveis i første omgang kjørte vi kampen, produserte dobbelsjansen pluss litt til. Synes vi da kunne se tendenser til god gjenvinning høyt oppe på banen. Dette bygde vi videre på i andre omgang. For all del, Særp var best i første, men i forhold til de siste kampene var første omgang ikke så gæren. Totalt sett en fortjent seier.

  Leave a comment:


 • Dust
  replied
  Litt malurt..

  Må si meg jævla fornøyd med 3 poeng igjen, det var på tide. Men må også si at første omgang var begredelig, og første omgang er vel egentlig et godt eksempel på hvordan vi har fremstått i det siste. Og mot et lag som Sarp så burde vi vært bedre i begge omganger. Det er relativt svak motstand, så ingen vits å friskmelde laget synes jeg.
  Andre omgang varmet selvfølgelig, der spiller vi som vi skal i perioder, ikke minst var innsats og entusiasmen tilstede hos spillera. Deilig å se Hæstad komme med knyttneven igjen etter kampslutt.
  Vi får håpe at det løsner litt og at dette ikke kun var et blaff pga dårlig motstand.

  Leave a comment:


 • jonas
  replied
  Deilig med seier nå! Fint at det kommer såpass mange tilreisende. Selv om noen av de tilreisende burde holdt seg hjemme. Gårsdagens oppførsel fra en håndfull drittunger i klanen, er ikke noe annet enn flaut! Jeg snakker selvfølgelig om episoden ved inngangen der 30-40 drittunger bestemmte seg for å rive ned noen gjerder og lage bråk. At dere i tillegg klarer å synge "Vi er vålerenga" når dere går tilbake til tribunen beviser bare deres totale mangel på hjerneceller. Dere er faen ikke Vålerenga !. Neste gang kan dere synge "vi er drittunger, og nå skal vi hjem og legge oss"...

  Leave a comment:


 • Nils_de-Noia
  replied
  Originally posted by wanderer View Post
  Kampen i dag var rævva frem til 2 omgang. Etter det vant vi fortjent!
  Mot bedre lag hadde ikke dette holdt, så vi MÅ forsterke!

  ...

  Det som er merkelig (og jeg banker HARDT i bordet, tre ganger) er at om "vi" vinner våre tre neste kamper, så vil "vi" være "der oppe".. Et bevis på at forskjellen mellom topp og bunn er svært liten, igjen, i Tippeligaen.
  Helt enig. Vi er i skrivende stund sju poeng bak sølvplassen. Hvis vi kan få inn en forsterkning eller tre og vinne de tre neste så vil vi være i medaljekampen.

  Hvis Molde går på en sprekk sågar i gullkampen, selv om all realisme tilsier at det toget har gått.

  Bra seier mot ikke all verdens motstand. Tre viktige poeng og sannsynligheten for å bli blandet inn i nedrykksstriden er nå ikke til stede.

  Det viktigste nå er å bygge videre på denne kampen. En ting er tre poeng, men det viktigste var likevel å se at vi faktisk KAN. Akkurat DET bør være en stor lettelse for alle.

  Kom igjen nå, imponer oss på overgangsfronten den siste uka. La oss vinne de neste kampene også.

  Leave a comment:


 • Gellik
  replied
  ENDELIG! 3 poeng igjen. Etter en 1.omgang med de samme feilene
  som tidligere i år, der forsøk på pasninger gikk rett i kroppen på en
  motspiller, eller rett til en motspiller så løsna det i 2. omg. Måtte dette
  vare lenge. Det så ut som de ikke har glemt helt hvordan de spilte ifjor.
  Hadde nå bare spissene våre klart å finne målformen også så kan det
  bli enda bedre. Det er jo helt feil at Muri skal være toppscorer på
  vårt kjære lag.(utenom V.P.G. med 9 mål i Stabæk) Nå vil jeg se fortsettelse fra 2. omgang mot Haugesund, så kan vi begynne å klatre.

  Leave a comment:


 • xxerikxx
  replied
  fantastiske supportere

  Utrolig deilig spill i perioder av 2.omgang, men også veldig deilig å se at vi opptrådte som supportere igjen.

  Sist kamp jeg var på live var mot Sogndal. Da var det buing, mishagsytringer mot egne spillere og store perioder med stillhet. I dag var klanen fantastisk. Selv i første omgang da vi stanget litt ga klanen 100%. Vi ga gutta støtte hele veien og jeg tror det var en medvirkende årsak til at det løsnet i 2.omgang. Herlig!

  Leave a comment:


 • enga
  replied
  Litt slapp 1 omgang, men andre var mye bedre. Fikk faktisk litt tilbake den følsen at denne kampen vinner vi. Den har jeg ikke hatt i år.

  Leave a comment:

Working...
X