Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

NFF vil kaste ut stående supportere *

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

  Eg skal ha syng-sakte-aksjon.  Comment


  • #32
   Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

   Enda mer patetisk eller kanskje heller schizofrent når denne NFF- Kåfjord uttaler følgende:

   "- I Ungarn skapte de norske tilreisende en herlig stemning på tribunen. Da var det deilig å være norsk, og det synes nok de jenka-dansende på tribunen også, sier presidenten i NFF.   http://www.fxt.no/norge/article730119.ece   De norske supporterne satt neppe på sin brede bak på lørdag. Ingen skaper stemning ved å sitte på ræva.   Ikke lær deg selv å kjenne. Du blir alltid skuffet

   Comment


   • #33
    Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

    Sitat: Den ons, 06 september 2006 15:56 skrev Hvitløken:    > Enda mer patetisk eller kanskje heller schizofrent når denne NFF- Kåfjord uttaler følgende:

    > "- I Ungarn skapte de norske tilreisende en herlig stemning på tribunen. Da var det deilig å være norsk, og det synes nok de jenka-dansende på tribunen også, sier presidenten i NFF.

    >

    > http://www.fxt.no/norge/article730119.ece

    >

    > De norske supporterne satt neppe på sin brede bak på lørdag. Ingen skaper stemning ved å sitte på ræva.

    >

    >    Var i Budapest og stemninga var faktisk overaskende bra. Vi var ca 8-900 bak mål som lagde liv samt ca 3-400 som hadde sitteplasser på langsiden ca 20 meter fra enden. De på langsiden var alle kledelig antrukket i sine Røde (sponsor) effekter og bidro i svært liten grad til stemninga på stadion. Blir utrolig forbanna av å lese sånt piss som dette. Å gå ut og etterlyse stemning på en tribune samtidig som man går ut og vil at alle skal sitte ned, omtrent i samme setning??? Skjønner de ikke hvem og hvordan det blir stemning på en tribune???    PS. Ellers var det et par bra ting i Buda som kanskje kunne vært noe for klanen også. Denne er enkel og grei men den funka som bare det i Buda! : "Hele stadion hopper nå, hopp, hopp, hopp, hopp, hele stadion hopper nå...." osv Tror dette vil være en genial måte å få med Vestbredden på. Det er en beskjed som ikke kan misforståes, så får heller andre sanger ta over når de har lært seg å hoppe Den andre var at man kjørte bølgen på en tribuneseksjon forfra og bakover, først sakte og så raskere og raskere. (Samme som når vi hyller gutta, men med bølgeeffekt. Ble også meget bra visuelt og stemningsmessig) Noen reaksjoner?

    Seriemester 2005

    Comment


    • #34
     Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

     Hvordan var det på Ullevål i kveld da? Fikk de som ville stå og synge og rope lov til det eller?

     Comment


     • #35
      Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

      Var ihvertfall grusomt å høre på han stakkaren som stod med tromma i cola og banke på med "norge-dunk-dunk-dunk" nei skal man bruke tromme så gjør det orntli'..

      Comment


      • #36
       Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

       Sitat: Den tor, 07 september 2006 01:06 skrev supervif:       > Var ihvertfall grusomt å høre på han stakkaren som stod med tromma i cola og banke på med "norge-dunk-dunk-dunk" nei skal man bruke tromme så gjør det orntli'..       -----------------------------------------       Han ødela mer enn han bidro. Fullstendig i utakt med resten av tribunen.

       Skulle vært fellingstillatelse på folk med tromme på stadion.       Espen

       -arg

       Ei kasse, er passe!!

       Comment


       • #37
        Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

        >Hvordan var det på Ullevål i kveld da? Fikk de som ville stå og synge og rope lov til det eller?

        _________________________________        Vi sto selvfølgelig Ved et par anledninger var vaktene opp ved NSA feltet, men det tror jeg var for å prøve å rydde trappegangene. De ga litt opp til slutt. Men de gangene de kom sang vi selvfølgelig "For ditt fedreland reis opp" Begge midtfeldtene var ganske så fulle.        Uansett, så ingen som ble kasta ut. Norge vant. Norge skal til EM Tror nok hvisomatte dem skal begynne å håndheve dette på norske stadioner også i klubbsammenheng, kommmer dem til å slite. Husker sef. Stamford bridge.....        (PS. Var det ikke direktøren i ManU som truet med å stenge hele svingen/kortsiden. Tror ikke dem har klart det der enda, selv om de har holdt på noen år)        https://m.youtube.com/watch?v=jkhpZoPOfZI

        Comment


        • #38
         Re: NFF vil kaste ut stående supportere *

         http://www.fotballsupporter.no/index...=188&Itemid=77

         Comment

         Working...
         X