Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • rovel
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  For å kommentere innslaget i Klansliv først så er han vel ikke helt på tryne. Med den satsingen Enga gjorde og de pengene \ spillerne Reka fikk og hadde muligheter til å hente så er det mange andre trenere også som kunne gjort samme jobb eller enda bedre. Selvfølgelig er det mange trenere som kunne gjort en dårligere jobb også men sånn er det med alt og nå etter på så ser vi jo helt klart hvor Reka kunne vært bedre.

  Synes det er positivt å se hvordan andre i Klanen reagerer på ting og andres meninger om styr og stell. Hadde det vært de mest ivrige ?blomsterbarna? i fra klanen som aldri er kritiske til noe hadde TV serien blitt drit kjedelig.  Positive med diskusjonen om synging og ikke synging er at man innser at ikke alle synger og sånn er det.

  Vis det har blitt avtalt et felt der sangerne på vestbredden skal stå og her står man mer å syter en å synge blir jo dette helt feil.

  Det er uten tvil viktig å ha en slik gruppe på vestbredden som kan dra med seg de som ikke åpner kjeften å synger før andre gjør det. Vis disse blir borte kommer stemningen og sangen på vest til å dø ut er jeg redd for.

  Leave a comment:


 • Brandy
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den fre, 29 september 2006 14:19 skrev torerik:  > Sitat: Den tor, 28 september 2006 16:20 skrev Brandy:

  >

  > > ser poenget ditt, og jeg er IKKE en av de som på død og liv må samle alle i cola heller..

  >

  > Det er vel strengt tatt ikke plass til alle i Klanen på én tribune heller, neppe engang alle stående, syngende, motgangssupportere...

  > (og dette er ikke noe stikk til Brandy!

  ------------------  er ikke noe stikk det, torerik! har vært motgangssuporter i enga i mange år jeg.. c",)  terje

  Leave a comment:


 • torerik
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den tor, 28 september 2006 16:20 skrev Brandy:  > ser poenget ditt, og jeg er IKKE en av de som på død og liv må samle alle i cola heller..  Det er vel strengt tatt ikke plass til alle i Klanen på én tribune heller, neppe engang alle stående, syngende, motgangssupportere...

  (og dette er ikke noe stikk til Brandy!

  Leave a comment:


 • Brandy
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den tor, 28 september 2006 14:49 skrev Alex Malager:  > Sitat: Den tor, 28 september 2006 08:42 skrev Brandy:

  >

  > > løsningen er vel kanskje å flytte alle sangere over til gaza, så får vestbredden fungere for de supporterne som ikke synger/barnefamilier.. da unngår man vaffal å irritere seg over folk som ikke bidrar.. men dette blir jo et tema på møtet den 3., så det blir vel en årnings med det.. møt opp og si din mening!!"

  >

  > Sånn bortsett fra at vi som står på VB OG synger ikke er en flokk med sauer man kan flytte rundt som man vil er det en kjempeide!!

  >

  >  ----------------------  ser poenget ditt, og jeg er IKKE en av de som på død og liv må samle alle i cola heller.. men så er ikke jeg en av dem som står på vestbredden og syter noe så jævli' på at folk ikke gidder å synge heller! det er dem innlegget mitt er mynta på.. står du på VB og trives med det, så må du for all del få lov til det!  terje

  Leave a comment:


 • Alex Malager
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den tor, 28 september 2006 08:42 skrev Brandy:  > løsningen er vel kanskje å flytte alle sangere over til gaza, så får vestbredden fungere for de supporterne som ikke synger/barnefamilier.. da unngår man vaffal å irritere seg over folk som ikke bidrar.. men dette blir jo et tema på møtet den 3., så det blir vel en årnings med det.. møt opp og si din mening!!"  Sånn bortsett fra at vi som står på VB OG synger ikke er en flokk med sauer man kan flytte rundt som man vil er det en kjempeide!!  Leave a comment:


 • Flem
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den tor, 28 september 2006 08:00 skrev Dorian Stefan:  > Sitat: Den ons, 27 september 2006 23:59 skrev Flem:

  >

  > > Sitat: Den ons, 27 september 2006 22:12 skrev Dorian Stefan:

  > >

  > > > For en latterlig kar. "Stille protest"? Den stille protesten har de rundt der hatt i hele år..Eneste de gjør er å stå surmule om at alt er ræv. (Klagemuren på vestbredden?) Er det rart deler av gamle konge ikke har like bra trøkk. Og den nissekommentaren om at Rekdal presterte kun fordi han fikk penger..Kommentar overflødig..

  > > >

  > > > Dorian Stefan, ikke sett noe støre ræl i hele mitt liv..

  > > >

  > >

  > > ----

  > >

  > > Har ikke sett innslaget, men ikke bland vestbredden inn i detta.

  > > Akkurat den kommentaren din reflekterer vel innslaget og havnet på samme nivå.

  >

  > Nå står jeg sjæl på Vestbredden og ikke cola som du kanskje trodde. Grunnen til at jeg "blander" vestbredden inn i dette, er at de nevnte personene står på gamle konge. Og jeg prater med folk som står på gamle konge som er mektig lei at det er en god del folk der som ikke bidrar. Plassene på gamle konge var ment som en plass for forsangere/punche folk som var keen på skape stemning. Ikke gamle furtne folk som åpner kjeften for å kritisere Rekdal/laget/at middagen var kald/at det regner at man stod opp på feil side av senga.

  >

  > PS. Jeg veit at det står folk på gamle konge som gir full pupp på kamper, men de har selv sagt (Hjesus)at de blir for få til å holde koken oppe i hele kampen.

  >

  > Dorian Stefan

  >  ----  Da beklager jeg

  Skulle nok sett innlegget først.

  Leave a comment:


 • Dorian Stefan
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den tor, 28 september 2006 08:42 skrev Brandy:  > løsningen er vel kanskje å flytte alle sangere over til gaza, så får vestbredden fungere for de supporterne som ikke synger/barnefamilier.. da unngår man vaffal å irritere seg over folk som ikke bidrar.. men dette blir jo et tema på møtet den 3., så det blir vel en årnings med det.. møt opp og si din mening!!

  >

  > terje  Tror nok det er den eneste løsningen ja. Så blir utfordringen og få samlet sangerne sammen og få turistene ut på sidene. Tror dessverre at vi må ha en tøffere tone for at folk skal ta poenget. Og ja jeg skal troppe opp på møte (i kuule klær )  Dorian Stefan

  Leave a comment:


 • Brandy
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  løsningen er vel kanskje å flytte alle sangere over til gaza, så får vestbredden fungere for de supporterne som ikke synger/barnefamilier.. da unngår man vaffal å irritere seg over folk som ikke bidrar.. men dette blir jo et tema på møtet den 3., så det blir vel en årnings med det.. møt opp og si din mening!!  terje

  Leave a comment:


 • Dorian Stefan
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den tor, 28 september 2006 08:05 skrev Hjesus:  > Absolutt ikke stille protest i hele år.

  > Derimot høylytt klaging og sutring over absolutt alt som skjer på banen, til enhver tid, noe som ødelegger ekstremt mye for synginga på Vestbredden.

  >

  > Disse to, Erik og Rita, fra Klansliv er nye på Gamle Konge i år og de skulle absolutt ikke ha fått de plassene de fikk. Dessverre så er det enkeltmennesker med mye makt som tok seg friheter utover de avtaler som blei gjort i fjor, og som gjør at disse to fikk disse plassene. Det skulle de aldri ha fått.

  >

  > Det er sånne ting som gjør at til neste år forsvinner sannsynligvis siste rest av forsangerfeltet på Gamle Konge over til Gaza. Det trykket som Vestbredden da ga fra seg i første omgang mot Start kommer da etter all sannsynlighet til å forsvinne.

  >

  > Vi skulle gjøre et forsøk i år, men blei motarbeida. Da gidder vi ikke mer...

  Forstår dere veldig godt. Og jeg lener absolutt til forflytting til cola jeg også. Forrige sesong så var det mange flere sangere rundt der jeg stod. Nå er det familiehygge med babyer og folk som har avlagt taushetsløfte. Helt uholdtbart.  Dorian Stefan, støtter hjesus 100% i denne saken..

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Absolutt ikke stille protest i hele år.

  Derimot høylytt klaging og sutring over absolutt alt som skjer på banen, til enhver tid, noe som ødelegger ekstremt mye for synginga på Vestbredden.  Disse to, Erik og Rita, fra Klansliv er nye på Gamle Konge i år og de skulle absolutt ikke ha fått de plassene de fikk. Dessverre så er det enkeltmennesker med mye makt som tok seg friheter utover de avtaler som blei gjort i fjor, og som gjør at disse to fikk disse plassene. Det skulle de aldri ha fått.  Det er sånne ting som gjør at til neste år forsvinner sannsynligvis siste rest av forsangerfeltet på Gamle Konge over til Gaza. Det trykket som Vestbredden da ga fra seg i første omgang mot Start kommer da etter all sannsynlighet til å forsvinne.  Vi skulle gjøre et forsøk i år, men blei motarbeida. Da gidder vi ikke mer...

  Leave a comment:


 • Dorian Stefan
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den ons, 27 september 2006 23:59 skrev Flem:  > Sitat: Den ons, 27 september 2006 22:12 skrev Dorian Stefan:

  >

  > > For en latterlig kar. "Stille protest"? Den stille protesten har de rundt der hatt i hele år..Eneste de gjør er å stå surmule om at alt er ræv. (Klagemuren på vestbredden?) Er det rart deler av gamle konge ikke har like bra trøkk. Og den nissekommentaren om at Rekdal presterte kun fordi han fikk penger..Kommentar overflødig..

  > >

  > > Dorian Stefan, ikke sett noe støre ræl i hele mitt liv..

  > >

  >

  > ----

  >

  > Har ikke sett innslaget, men ikke bland vestbredden inn i detta.

  > Akkurat den kommentaren din reflekterer vel innslaget og havnet på samme nivå.  Nå står jeg sjæl på Vestbredden og ikke cola som du kanskje trodde. Grunnen til at jeg "blander" vestbredden inn i dette, er at de nevnte personene står på gamle konge. Og jeg prater med folk som står på gamle konge som er mektig lei at det er en god del folk der som ikke bidrar. Plassene på gamle konge var ment som en plass for forsangere/punche folk som var keen på skape stemning. Ikke gamle furtne folk som åpner kjeften for å kritisere Rekdal/laget/at middagen var kald/at det regner at man stod opp på feil side av senga.  PS. Jeg veit at det står folk på gamle konge som gir full pupp på kamper, men de har selv sagt (Hjesus)at de blir for få til å holde koken oppe i hele kampen.  Dorian Stefan

  Leave a comment:


 • Guest's Avatar
  Guest replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den ons, 27 september 2006 23:59 skrev Flem:

  > Har ikke sett innslaget, men ikke bland vestbredden inn i detta.

  > Akkurat den kommentaren din reflekterer vel innslaget og havnet på samme nivå.  Eh... Sjå innlegget då, Dorian referer jo berre til det han ser i det avsnittet av Klansliv. Han ser delar av kongetribunen og spør om ikkje dette er ein klagemur.  Eg forstår at han stiller spørsmålet.

  Leave a comment:


 • Guest's Avatar
  Guest replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  > For en latterlig kar. "Stille protest"? Den stille protesten har de rundt der hatt i hele år..Eneste de gjør er å stå surmule om at alt er ræv. (Klagemuren på vestbredden?)

  ----------  Bare så det er sagt, folkene som har fått klengenavnet klagemuren var vel de mest positive folka du har sett i manns minne så lenge Rekdal satt som sjef.

  Leave a comment:


 • Flem
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Sitat: Den ons, 27 september 2006 22:12 skrev Dorian Stefan:  > For en latterlig kar. "Stille protest"? Den stille protesten har de rundt der hatt i hele år..Eneste de gjør er å stå surmule om at alt er ræv. (Klagemuren på vestbredden?) Er det rart deler av gamle konge ikke har like bra trøkk. Og den nissekommentaren om at Rekdal presterte kun fordi han fikk penger..Kommentar overflødig..

  >

  > Dorian Stefan, ikke sett noe støre ræl i hele mitt liv..

  >  ----  Har ikke sett innslaget, men ikke bland vestbredden inn i detta.

  Akkurat den kommentaren din reflekterer vel innslaget og havnet på samme nivå.

  Leave a comment:


 • Holm
  replied
  Re: VIFTV lanserer TV dokumentaren Klansliv!

  Dæven som han sutra da, kunne de ikke funnet noen andre litt mer positive klansmedlemmer?  Reagerte spesielt på kommentaren der han ikke klarer si at Rekdal har vært en bra mann for enga , men bare at han fikk mye penger. Skulle ikke tro han hadde vært enga supporter lenge hvis han tror penger=seriegull (Hei Pascal)

  Leave a comment:

Working...
X