Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd: Vålerenga 2 - Fram Larvik, lørdag 23/6 klokka 14 i Vallhall

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd: Vålerenga 2 - Fram Larvik, lørdag 23/6 klokka 14 i Vallhall

  Etter en god sesongåpning har rekrutta falt litt sammen i det siste, mye på grunn av et pur-ungt lag. Foran denne serierunden ligger dem bare tre poeng over streken og møter Fram Larvik som ligger på andreplass.

  Så vidt jeg husker var det dette Fram-laget som vi kjempet en knallhard kamp om å unngå nedrykk med i fjor - i så fall en knallsesong av dem.

  Usikker på hvem av A-gutta som spiller i dag, om noen, men kampstart er i alle fall klokka 14 i Vallhall. Gratis inngang for alle med sesongkort, 50 kroner for resten. Vafler selges i kiosken og det er ingen MGP-artister som skal ha show i pausen.

  Så da sees vi?

 • #2
  Disse møter Fram Larvik (vif-fotball.no)

  Sid, Dawda, Suleiman og Ibba er blant de som er tatt ut i troppen.

  Kampen følges live på siste.no.

  Comment


  • #3
   Mens antall VIF-supportere knapt nok teller tosifret akkurat nå, har vestfoldingene kommet med en full buss og teller vel nå 50-60 stk. Med flere blå-røde flagg, skjerf og drakter ser det riktig så koselig ut der borte.

   Comment


   • #4
    124 sekunder tok det før den første tunellen blei slått på Dawda...

    Comment


    • #5
     Hvordan var 1 omgang?

     Comment


     • #6
      Fram Larvik scora rett før pause, og stillingen er dermed 0-1...

      Meldes om en jevn kamp hvor Enga jobber godt og har mye ball. Ikke mange sjanser til noen av lagene, men Enga hadde en i stolpen like før Fram tok ledelsen.

      Comment


      • #7
       0-1 pause. Siste touch på ballen på overtid i første satt målet for dem. Kontring, innlegg fra deres høyre og inne foran mål fikk en fyr stå umarkert. Han headet ballen utagbart i mål.

       Like før skjøt Suleiman i stolpen på et skudd deres keeper var sjanseløs på. Alt i alt en jevn kamp. Vi har som vanlig ballen mest og skaper en del sjanser. Det blir mye neste . Dem er farlige på kontringer og får skyte en del upresset fra 20-25 meter. Før målet hadde dem ingen veldig store sjanser og Kongshavn har hatt full kontroll.

       Comment


       • #8
        En svak Ibba byttes ut i pausen. Bojang kommer inn.

        Comment


        • #9
         Mot spillets gang i andre får Vålerenga et noe billig frispark på vår høyrekanten. Frisparket er bra slått og havner til slutt i beina på Shola som klinte ballen i mål. Hurra!

         Comment


         • #10
          1-2. Kjempetabbe Shola. Har ballen i forsvaret, har god tid, men drøyer så langpasningsforsøket går 10 cm rett i Frams målscorer, han får gå fritt aleine mot Kongshavn og scorer.

          Skal nevnes at Shola blei grisetakla noen minutter før og at han fortsatt merka skaden da dette skjedde. Småampert her nå.

          Comment


          • #11
           Bojang skrur ballen rundt keeper på overtid, men den sneier stolperota på feil side. Der var vi nærme... Straks slutt.

           Comment


           • #12
            Det ble tap 2-1.

            Uvanlig svak kamp fra rekrutta i dag, virka ikke som at spillerne var punch nok. Fram har et godt lag i år, men dette var likevel et lag vi kunne slått i dag.

            Førsteomgangen var jevnspilt som nevnt tidligere i denne tråden. Noen farligheter foran begge mål, men ingen veldig store sjanser før Suleiman traff stolpen etter at han hadde gått langs 16-meterstreken før han skjøt et lobbeskudd mot lengste. Uflaks.

            Rett etter, og i omgangens siste angrep sitter kampens første mål til gjestene. Virket som at Vålerenga-spillerne hadde tatt pause allerede for det var få som var med hjem da "Fram-ane" kontra.

            Det var kun Fram i de første ti minuttene av andre omgang før vi fikk et frispark ute ved sidelinja. Shola satte den i mål og plutselig var kampen jevnspilt igjen. Shola blir sparka ned nede ved eget cornerflagg midtveis i omgangen. Her bør Vålerenga blir bedre på kommunikasjonen. For mens noen spillere holdt håndflata opp mot benken for å illustrere "ingen bytte nødvendig" var det flere spillere som "rulla" med henda for å illustrere bytte. Medisinsk ansvarlig for rekrutta må gå i stemme-terapi hos Klanen for å lære å skrike såpass høyt at det høres over en bane mens det er knyst på tribunen...

            Shola kom etter hvert inn på banen igjen, litt haltende, og noen minutter seinere blei han syndebukk da en klarering fra egen rekke gikk i en møtene Fram-spiller. Aleine med Kongshavn satte han sitt andre for dagen. Like før dette skjedde hadde først Fram en kjempesjanse da en fyr skjøt himmelhøyt over fra ti meter, mens vi hadde en lignende sjanse i angrepet etter.

            Vi klarte ikke sette ordentlig press på dem før i sluttminuttene, men det siste skuddet til Bojang strøyk stolpen og nok et tap var faktum.

            Prøver meg på en børs:
            Gudmund Taksdal Kongshavn 5. Sjanseløs på måla, tok resten. Ingen trekk for skarring.
            Dawda Leigh 5. God defensiv, håpløs offensiv. Hvorfor gå på raid når du aldri gir fra deg ballen, Dawda?
            Akinshola Akinyemi 5. Kamp på det jevne. Tabben viskes ut fordi han scora.
            Ivan Näsberg 5. Svak femmer. 16-åringen med noen småfeil, men som regel solid.
            Ahmed El-Amrani 4. Havnet ofte på etterskudd på de raske kontringene til Fram.
            Kamer Qaka 5. Til tider veldig god med ballen. Var ikke like frisk og rask i dag som vanlig. Kan bli en meget god spiller.
            Ahmed Suleiman 5 BB. Sterk femmer. Vanskelig spiller å gi karakter på. Som regel jobber han knallhardt, men faller helt igjennom noen ganger. Når han får ballen er det bingo hva som skjer. Som regel går han seg fast, men noen ganger kommer det utsøkte pasninger fra gutten. Kan ha godt av god coaching.
            Ibba 4. Usynlig i omgangen han fikk.
            Ghayas Zahid 4. Overraska over at han fikk spille hele kampen. Gjorde mange småfeil og bidro for lite offensivt i den viktige 10'er-rollen.
            Sidoine Oussou 5. Hele tida villig til å gå på løp, men får ballen bare én av fem ganger. Gode innlegg fra høyre, hvorfor da sette han over på venstre i andre, Loberto?
            Shåresh Ahmadi 5. God i første, litt anonym i andre da han blei pakka bedre inn. Hodespiller foran mål så da kan man slå høye innlegg foran der også.

            Innbytter:
            Jibril Bojang 4. Kom inn i pausen for Ibba. Klarte svært lite, men var delaktig på Vålerengas mål, samt hadde en stor sjanse rett før slutt.

            Comment


            • #13
             Takk for fyldig referat FrankO.
             Når det gjelder det at Sid blei flytta over på venstre, kan det være fordi vi ønsker å ha kanter som går innover i banen mer enn mer klassiske vinger?
             Vi har jo i perioder på død og liv skullet hatt alt gjennom midten.

             Comment


             • #14
              Sidebyttet kom da Bojang kom inn i pausen. Han tok plass på høyre, mens Sid ble plassert på venstre. Noe han ikke hadde fått beskjed om i pausen, for da han som en av de siste løp ut på anen etter hvilen, løp han ut på høyresida. Bojang sa noe, Sid snudde og spilte på venstresida til det var fem min igjen eller noe.

              Comment

              Working...
              X