Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga 2 - Valdres

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Det ble nok et surt tap.

  En elendig førsteomgang, hvor vi tross alt hadde noen sjanser, men som Valdres rettferdig nok ledet. Vi kommer tilbake i andre og scorer to ganger. Vi er også nære med å score flere. Like etter 2-1-målet kom Blårud seg fri igjen, skuddet ble nydelig plassert forbi keeper, men dessverre strøk den stolperota på feil side.

  Så kommer 2-2 som er et ordentlig klovnemål. På tross av at vi skal trygge defensivt, blir en fyr spilt gjennom. Han skyter rett på Kongshavn fra skrå vinkel, Kongshavn gir retur, så masse klabb og babb. Kongshavn kaster seg i beina på Valdres-spilleren, bommer på ballen, så kommer Dawda inn og kåler minst like mye. Det ender med at Valdres-spilleren får pirka ballen i retning mål i 2 km/t, En sprellende Dawda kaster hånda (!) etter den trillende ballen og dytter den over streken. Dommeren ignorerer handsen og dømmer mål - riktig nok.

  Like etter er det et nytt langt spill i bakrom, Kongshavn kommer ut, Valdres-fyren flikker ballen retning forbi Kongshavn som er nær den med hånda. Vet ikke hvor med vilje det var, dommeren drøyde med å blåse, men da han gjorde det visste alle at det var det røde kortet som kom opp.

  Engebretsen er kanskje et keepertalent, problemet er at han ikke har høyden med seg. Derfor er det veldig dumt å forårsake frispark på 20 meter. Første gangen gikk ballen i muren og vi fikk avklart, den andre gangen gikk ballen også i muren, men returen til en Valdres-spiller som skjøt rett mot Engebretsen. Han får ballen i brystet, gir retur og mens VIF-forsvaret sover var det en Valdres-spiller som lett kunne breiside ballen i mål fra sju meter.

  Moussa Nije hadde et positivt innhopp igjen, ellers var det ikke mye å rope hurra for.

  Comment


  • #17
   Godset 2 leder mot Grorud akkurat nå. Dersom det resultatet står seg er vi to poeng foran dem, men ett poeng bak Grorud som er siste lag på trygg plass.

   Comment


   • #18
    Det ble 4-4 i Drammen. Dermed er vi fire poeng foran Godset og to poeng bak tre lag.

    Comment

    Working...
    X