Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Reaksjoner: Vålerenga - Odd Grenland 3-1

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Reaksjoner: Vålerenga - Odd Grenland 3-1

  Enga tilbake til Martin-stilen etter mager poengfangst på hjemmebane med 4-4-2. Veit ikke om det var på grunn av dette resultatet, eller at Odd var sjukt dårlige, men det funka strålende i alle fall.

  Tre mål, tre unggutter får spilletid, full kontroll, herlig.

  Bare så synd det var så få som fikk oppleve det fra tilskuerplass.

  Fellah var outstanding. Gode (hjemme)debuter for Barrett og Gonzales. Larsen spilte bra, Berre putta og nevnte jeg at Fellah var outstanding?

  Eneste minuset må vel være at vi gjorde det vi kunne for å slippe Odd Grenland inn i kampen igjen. Hadde dem putta en av de to store sjansene dem hadde etter reduseringa, ville de siste minuttene blitt smått kaotisk a. la forrige hjemmeseier mot FFK i begynnelsen av mai.

  Flott kamp, men virker nesten å være for seint. Ikke bare for å få til noe på tabellen denne sesongen, men at vi åpenbart har mista mange "supportere" i løpet av denne tida også. Én time etter kampen og det er tre innlegg i kamptråden pluss denne. Hadde nok vært noen flere hadde vi tapt...
  Last edited by FrankO; 10.08.2012, 20:49.

 • #2
  Beholdningen: Fellah stråler videre. Larsen er meget god. Vi har skaffet oss to gode spillere i det stille. Castro og Barett er gode. spesielt Castro ser etter min mening ut som et gullkjøp.
  Vi slapp til 3 unggutter i 2.omgang. Mister taket på kampen men de får prøve seg.
  Børven er en fin type. Hva med Søderlund og Børven som de to siste signeringene istedet for en Pedersen på lån?
  Arne G

  søvnløs om natta - bevisstløs om dagen

  Comment


  • #3
   Fellah og Larsen de to klart beste idag, meget bra.
   Berre spilte vel sin beste kamp for sesongen, kudos (han spilte forøvrig meget bra mot United og - kanskje han avslutter sesongen bra?).
   Forsvaret var til tider meget bra idag, selvom Muri forsøker å gi de en sjanse her og der.
   Hæstad klarte faktisk å spille ballen framover, veldig bra.
   Må også legge til at idag så jeg faktisk Bojan løpe, normalt ser det ut som om han spiller med sigar i hånda og småjogger over hele banen. Asså, Bojan har gjort en kjempeinnsats hele sesongen, men normalt har han en løpestil som ser "behagelig" ut, men idag var det faktisk full spurt flere ganger. La han forbli kaptein.

   Ingen gjorde en dårlig kamp idag, så her håper jeg det bygges videre på hvordan vi spilte, med gjenvinning høyt i banen og masse hard jobbing.

   Stor takk til Martin for disponering og taktikk idag, fortsett sånn!
   "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

   Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

   Comment


   • #4
    Fellah og Larsen i knallhard kamp om Banens Beste premien fra meg, med Larsen litt foran.
    Strålende kamp på backen, og god offensivt i tillegg. Ikke vanskelig å skjønne at han har blitt sammeligna med Bratseth.

    Barrett kom godt i gang med 2 assist. Hyggelig at Berre skåra på 37-årsdagen sin, og at Hæstad fikk putta sjøl om han ikke hadde sin beste dag i dag. Også flott at vi gir 3 juniorer spilletid.

    Førsteomgangen er ganske god, mens vi i mindre grad enn før slipper oss for langt ned i andre. Når det i tillegg stort sett bare er den bakre fireren som slipper seg ned, så skaper det dekar med plass på midten. Det sagt, i dag var også det bedre enn vanlig. Årsbeste!

    PS: Dette er tredje gang på tre forsøk, at vi spiller vesentlig bedre etter en periode med mer direkte spill. Kanskje på tide å legge inn mer trening på overganger på treningene?

    Comment


    • #5
     Fin fin kveld på stadion. :-)

     Men folk løp jo ut så fort dommeren blåste i fløyta, hva skjer? Slik det er nå om dagen må være en glimrende situasjon for Klanen å ta litt tak og samle alle på bredden igjen, er jo helt dust med 2 halvfulle tribuner, stemninga har kun gått en vei siden splittelsen og nå nærmer det seg bunnivå.

     Comment


     • #6
      Hele laget hever seg flere hakk, følte meg stolt mens jeg så på i dag, og det er lenge siden sist...

      Comment


      • #7
       Syns også Nordvik hadde en god dag på backen. Solid defensivt, og faktisk flere positive offensive bidra også, noe som er sjelden fra den kanten.

       Comment


       • #8
        Flott kamp av gutta i dag - god innsats, godt spill og flott resultat.

        Alle som trodde at vi skulle eie Oslo etter at Lyn forsvant, de bør kanskje ta en realitetssjekk. Aldri har vel interessen for fotball vært mindre i Oslo. Jævlig synd, men likevel et faktum. Klanen virker ute av stand til å mobilisere, og de gangene klubben prøver å få nye folk til stadion så klages det.

        Er en vond og nedadgående spiral vi er inne i.

        Comment


        • #9
         Fagermo kan ta seg en pose boller, for dette var overhodet ikke en jevn match.

         Lars - lite å gjøre, men bedre enn keepern til Odd
         Forsvar generelt - stort sett stålkontroll. Castro driter seg nesten ut med en håpløs pasning på 1-0(?) men ellers stødig som faen!
         Simon Larsen - et par tabber (som om han hadde hett Dawda Leigh hadde gjort han til verdens dårligste back) men i det store og hele en svært hederlig kamp. Er bare et par tabber unna å være den elgen det ble oss fortalt at han kan bli.
         Bojan - er det bare meg eller bommer han oftere på pasninger om dagen? Men for all del..gått fra å være en akrobat med dårlig kondis til å nærmest styre midtbanen.
         Kristoffer - stødig
         Berre - de gamle er, tross leddgikt, eldst. Synes han gjør kloke valg med ballen, samtidig jobber han godt defensivt.
         Fellah - BB ferdig snakka
         Suleiman - fy faen for en løpskapasitet! Rå defensivt. Med ball....tja.. Bedre i dag i hvert fall. Litt..
         Chad Barrett - var det sånn at vi skulle sette denna karen på første flyet til junaiten..? Jobber godt og plasserer seg ofte smart. Burde hatt et par sjanser til om medspillere hadde hatt bedre oversikt..
         Chuma - om et år eller to er det Chuma som går for 25 mill. Fortsatt litt klønete og junior til tider i dag. Samtidig bare en god keeper unna å gi oss 4-0.
         Shola - skyter pasninger..presist. Gleder meg til å se mer
         Gayas - skulle gjerne sett mer av han. Men skal vi dømme etter hvor gode Odd plutselig ble når vi spilte med rekruttlaget vårt så er det kanskje bedre å gå på noen VIF2 kamper for å få til det...

         Særlig gledelig: At vi har tre så spennende unge spillere på banen samtidig
         In the beginning the Universe was created.
         This had made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
         - Douglas Adams

         Comment


         • #10
          Grattis med kampen, målet og dagen, Morten Berre!!
          Lykke til resten av sesongen! "Gamle kråker" kan fortsatt fly - høyt!

          Og takk til deg og ALLE GUTTA, Martin og alle som hadde jobba fram denne kampen!!
          Fikk til tider "2010-feeling" i 1. omgang! Det er en stund siden sist...

          Vi er til tider noe rufsete i forsvar - og er stadig for dårlige til å støte ut mot ballfører utafor 16m, men vi var best og fortjente seiern. 5 mål på to kamper etter at Nielsen og Pedersen dro. Tja...
          To assist på Barrett i første kamp. Flott!!
          Og Suleiman fikk starte framfor VPG - enda et riktig valg av Martin.

          Dessute vant Vålerenga United pausekampen mot Gjelleråsen. ALT klaffa m.a.o!

          Comment


          • #11
           De som lurer, grunnen til at vi hadde mange fans før var pga serie gullet vi fikk i 2004, pluss mange av de som ble fans da fikk med seg noen til når mr andresen kom inn i bildet. Nå har alle de fansa stikki, vinner vi serien kommer de og et "fullsatt" Ullevaal tilbake.

           Comment


           • #12
            Originally posted by oPsL View Post
            De som lurer, grunnen til at vi hadde mange fans før var pga serie gullet vi fikk i 2004, pluss mange av de som ble fans da fikk med seg noen til når mr andresen kom inn i bildet. Nå har alle de fansa stikki, vinner vi serien kommer de og et "fullsatt" Ullevaal tilbake.
            Jepp, og vi kommer til å pisse på dem, kalle dem for medganssupportere og andre styggedommer vil ralle ut av oss Kanskje ikke bare klubben som må prøve å komme opp med ideer om hvordan få folk med på kamp. Selv så har jeg nå kjøpt klansmedlemskap til to utenlandske studenter fra henholdsvis tyskland og england ved universitetet jeg studerer ved for å forsøke å hekte de på livet i Enga

            Utrolig godt med 3 poeng idag, stolt av gutta og MA for insatsen i denne kampen, vi viste vinervilje fra start til slutt
            "When they pray for sun, I pray for rain, The only way to live is against the grain"

            Comment


            • #13
             Originally posted by anderan View Post
             Syns også Nordvik hadde en god dag på backen. Solid defensivt, og faktisk flere positive offensive bidra også, noe som er sjelden fra den kanten.
             Han hadde et hodeløst taklingsforsøk som hadde sendt han av banen med rødt kort hadde han bomma litt mer enn hva han gjorde. Ellers ok.

             Comment


             • #14
              Originally posted by oPsL View Post
              De som lurer, grunnen til at vi hadde mange fans før var pga serie gullet vi fikk i 2004,
              Gullet kom i 2005. I 2004 ble det «kun» sølv etter å ha tapt på målstreken da Lyn «ga» Rosenborg seieren borte på Lerkendal.

              -jørn-
              (*´ェ`*)

              Comment


              • #15
               I likhet med alle andre her så er jeg veldig godt fornøyd med resultatet og det offensive spillet i første omgang. Men vi møter et jævlig dårlig odd lag. Ja vi gjør dem nok litt dårlige, men vi kan ikke få cred for all rotingen forsvaret deres dreiv med ! Virket tidvis som de ønsket å gi bort mål. Det blir ikke like lett neste kamp mot molde.

               Defensivt ble jeg ikke spesielt imponert over oss selv, gonzales er grei og larsen gjør en av sine beste kamper. Muri er dog veldig variabel og tror desverre at han har sett sine beste dager. Vi gir nesten bort to mål mot slutten, hadde de to sjansene gått inn istedenfor ut så hadde det vært lynsjestemning her inne.

               Offensivt er det som nevnt tidligere ganske bra, fellah har en veldig god kamp men er kanskje litt for egoistisk til tider. Chad hadde en fantastisk første omgang og tror han kan bli veldig god med en solid målscorer ala soderlund eller markus pedersen foran eller ved siden av seg.
               Berre scorer og gjør en av sine bedre kamper, uten at jeg drømmer om et år til med berre.
               De to juniorene som kommer inn mangler fremdeles litt for å komme opp på TL nivå, odd kom mer inn i kampen etter disse byttene. Flott at de får kamptrening, men neste gang så kan man heller drøye begge byttene til ca 10 min igjen eller kun sette inn en av de.

               Comment

               Working...
               X