Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd: Fram Larvik - Vålerenga 2, mandag 8. oktober 16:00, Fram Stadion

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • FrankO
  replied
  Originally posted by astoman View Post
  7 Min og 24 sek må vel være rekord, og særlig hvis det ikke har vært noen ting som tok spesielt lang tid. Aldri hørt om liknende jeg. Noen som vet om noen fotballkampe, evner, hvor det er lagt til like lang tid???
  Jeg var på Old Trafford da betydningen Fergie-time ble innført etter at Steve Bruce scora seiersmålet mot Sheffield Wednesday i det 96. minutt. Da hadde imidlertid dommeren blitt skadet og linjedommeren måtte bli hoveddommer og en på tribunen måtte bli linjemann. Det tok naturligvis litt tid.

  I Blackpool for to år siden i en kamp mot Man United, var det en stygg skade som tok seks minutter. Dommeren ville legge til fire minutter i tillegg til dette, så han la til 10 min. Og United ledet faktisk før tilleggstida kom opp. Men her annonserer jo dommeren hvor mye han skal legge til. Stadionuret i Larvik tok kvelden i pausen og viste bare klokka i andre. Dommeren sa heller ikke hvor mye han la til. Så når dem scorer etter 97:30 så er det jo litt suspekt. Hadde han blåst av om Fram fikk en ny corner? Jeg tviler.

  Leave a comment:


 • astoman
  replied
  7 min. og 24 sek. må vel være rekord, og særlig hvis det ikke har vært noen ting som tok spesielt lang tid. Aldri hørt om liknende jeg. Noen som vet om noen fotballkamp, ever, hvor det er lagt til like lang tid???

  Og det indirekte frisparket, skjønte jeg helt hvilken regel som ble anvendt FrankO. Kunne du forklare?

  Leave a comment:


 • FrankO
  replied
  Mot slutten av kampen direkte mislikte dommeren Vålerenga og det var umulig å få noe som helst fra han, pluss at Fram fikk alt det dem pekte på. Grunnen? Tja. Litt åpenbar drøying av tid som starta da Barrett tusla ut av banen da han ble bytta ut. Fram-spillerne klaga høylytt, dommeren skreik tilbake "jeg tar tida! Jeg legger til dette til slutt, jeg lover!". Derfra og ut var det lite som gikk Vålerengas vei.

  Hver eneste duell ble dømt frispark til Fram. Hver eneste dødball til Vålerenga ble det buing og piping fra tribunen, og kjefting fra Fram-spillerne. Dommeren lot seg påvirke. Qaka ble alvorlig skadet (sesongen over?), hele stadion skjønte det, men peip like mye. Trenerbenken dems ropte og skreik. Spillerne ropte og skreik. Dommeren pekte på klokka.

  Fellah blei sparka til hver gang han fikk ballen, men fikk sjeldent frispark. Da han gikk i sin første duell, fikk han gult kort.

  Ti min før slutt sånn ca fikk Kongshavn gult for å drøye tida, greit nok. Langt på overtid skulle han sparke ut ballen i nærheten av 16-meterstreken, en motspiller følger løpet hans for å blokkere utspillet. Kongshavn snur, løper andre veien, men motspilleren fortsetter. Publikum peip, trenere og spillere på Fram ropte og dommeren dømte indirekte frispark til Fram innafor vår 16. Det ble vel corner og der dem scora. Vålerenga var nær ballen ved avspark og kampen var slutt.

  Skandaløst å legge til så mye. Med unntak av skaden til Qaka, var det lite stopp i spillet annet enn Barretts bytte og at vi brukte litt lang tid på dødballene (men ikke noe mer enn hva vi ser Tromsø gjør på Ullevaal fra 10. minutt). Jeg tenkte at dommeren kom til å slå på stortromma og legge til fem min. Å legge til 7-8 minutter er rett og slett fordi dommeren var forbanna på våre spillere.


  Kampen var jevnspilt av to dårlige lag de første 25 i første, med Fram som et litt bedre lag. I andre halvdel var Vålerenga klart best og herja med dem. I andre lot vi Fram kjøre og vi skapte ingenting før helt mot slutt. Da burde vi også punktert kampen. Først kommer vi tre mot én (pluss keeper), men vi fikk ikke engang til en avslutning. Like etter kom Alba aleine med keeper, men prøvde å plassere ballen uten kraft - keepermat.

  Nei, andrelaget kan ikke avslutte en sesong uten å med begge beina være planta i nedrykksstriden. Tap mot Godset 2 på lørdag og vi er sannsynligvis under streken.

  Leave a comment:


 • Daniel
  replied
  Originally posted by Enga fan View Post
  Fellah skal ha fått rødt kort etter kampen...
  Dette finner jeg ingenting om. Kilde?

  Leave a comment:


 • astoman
  replied
  Jævlig kjipt å miste 2 poeng 7 minutter på overtid, og som noen påstår så kan det jo føles som en "takk for sist" fra NFF... Men det virker jo bare paranoid å si.
  Blir omtrent som om hvis jeg som en lovlydig og grei fyr har kranglet med naboen. Så hevner jeg meg ved å slippe ut luft av det ene dekket hans. Han vil jo tenke at det er meg, men samtidig vet han jo at hvis han kommer med noen beskyldninger så fremstår han som en paranoid tulling. Vel nok om det.

  Neste kamp Mot SIF2, og vinner vi den så er saken biff. Grunnen er at SIF2 møter Ørn Horten i siste runde, og den kampen kan ikke begge vinne. Sånn sett må enten SIF2 eller Ørn Horten ende bak oss til slutt om vi vinner mot SIF2.
  Spiller vi uavgjort så er plassen garantert om vi vinner siste kamp mot det desiderte bunnlaget Brummundal.
  Taper vi så risikerer vi å rykke ned selv med seier mot Brummundal i siste kamp.

  Nøkkelkampen er altså mot SIF2.....

  Leave a comment:


 • Enga fan
  replied
  Fellah skal ha fått rødt kort etter kampen...

  Leave a comment:


 • maestro
  replied
  Originally posted by Muppetkokken View Post
  Fitim Kastrati - er det han tidligere Skeid-unggutten? Trodde han gikk til Strømmen (noe han åpenbart ikke gjorde).
  Det er ikke Flamur (?) Kastrati du tenker på? Mener det er et annet talent, muligens bror/fetter. Sikkert ikke så mange Kastrati'er her til lands.

  Leave a comment:


 • ziggy75
  replied
  var dette NFFs hevn pga Kongshavn-episoden eller?
  Har sett ganske mange kamper med overdreven uthaling av tid, og der er det kanskje lagt til maks 5 minutter kanskje..

  Ifølge nettavisens live-tjenester, så var VIF ille med uthalinga av tiden, men 8 minutter?? Høres veldig, veldig merkelig ut. Må være mulig å klage på dommern?

  Leave a comment:


 • astoman
  replied
  Originally posted by ziggy75 View Post
  Jeg kan ikke huske å ha hørt om så lang overtid før.
  I tillegg ble det delt ut 5 gule kort, alle til Vålerenga...

  Leave a comment:


 • ziggy75
  replied
  Jeg kan ikke huske å ha hørt om så lang overtid før.

  Leave a comment:


 • astoman
  replied
  Fitte ass

  Leave a comment:


 • Enga fan
  replied
  1-1 etter 7 minutter og 24 sekunder på overtid. Radioreporter fra klanene webradio er megasint!

  Leave a comment:


 • Scooby
  replied
  Og 1-1 der, 7.24 på overtid. Skandale, ifølge KWR.

  Leave a comment:


 • ziggy75
  replied
  1-1 9 minutter på overtid? Kan det stemme?

  Leave a comment:


 • Ingar
  replied
  1-1 10min på overtid.Hva faen?

  Leave a comment:

Working...
X