Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Deadlineday Søndag 11 august....!!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kvitte oss med spillere pga ræva økonomi...joa....men ingen skal fortelle meg at Samuel kosta klubben mye hahaha...det blir for dumt

  Comment


  • Originally posted by Daniel37 View Post
   Det er imponerende å hevde at jeg slenger dritt mot noen, når jeg ikke slenger dritt mot noen som helst. Jeg har aldri gitt inntrykk av at jeg har noe mot homser. Jeg brukte derimot et negativt begrep vedr. forsvarspillet til Andre Muri som jeg ikke skulle gjort. Derimot å bruke begrepet kjerringoppførsel mener jeg er akseptabelt. Men det er ikke rettet mot damer, for sist jeg sjekket så spilte det ingen damer på A-laget. Kort fortalt: Det går ikke på kjønn, det går på oppførsel på banen. Når det gjelder eyecandy, så kan jeg ikke se hva som er galt med det. Sist jeg sjekket så var eyecandy noe bra.

   Til slutt så har jeg hverken verbalt angrepet personer som får ytelser fra NAV eller muslimer. Når det gjelder kommunalt ansatte så er det satt på spissen at de fungerer som en saltstøtte. Egentlig mener jeg ikke det. Det er satt på spissen. For sannheten er vel at kommunalt ansatte er de som KNAPT gjør noe som helst men som helst klør seg på ballene. Håper at presiseringen blidgjorde deg. Og jeg slenger heller ikke dritt om de som skriver på nynorsk. Det var en referanse til at hvis man driver en virksomhet og kommuniserer på nynorsk, så kan man få offentlige tilskudd. Og tro det eller ei, men det er ikke kødd.

   Til slutt vil jeg si at det er synd at du ikke kunne gi meg minus-stjerne. For i ytringsfrihetens navn så bør du kunne ha frihet til det.
   Jeg veit ikke helt hvor jeg skal begynne, for jeg gidder virkelig ikke bruke mer tid enn nødvendig på å oppdra antatt voksne folk på nettet. Poenget mitt er like enkelt som det er kort: Hvis du virkelig ikke klarer å skrive innlegg uten å samtidig bruke skjellsord som er ganske stygge mot størstedelen av verdens befolkning, synes jeg du skal slutte å poste her, eller finne deg et annet utløp for all dritten du slenger. Dette er et forum om Vålerenga, ikke et sted hvor du fritt kan slenge ut dine fordommer om all verdens grupper av folk.

   Hvis du virkelig ikke skjønner hvorfor de uttrykka (soper, eyecandy, NAV/Ramadan-laget osv, late kommune-ansatte og latsabber som har ramadan) er å slenge dritt, så er det ikke mye håp.
   Du er stappa full av fordommer og uansett årsak ber jeg deg ganske enkelt om å droppe disse mest mulig når du skriver innlegg her.

   Comment

   Working...
   X