Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Rekdal a.k.a. "Hroar" jobba for Betsson 2010-12

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by Lillebeng View Post
  Skuffa over Reka. Synes han sa han hadde blitt voksen siden sist han var her. Må ha vært veldig nylig, det da?? Kampen mot Lillestrøm var så viktig at "den krever min fulle oppmerksomhet", kampene til Aalesund var tydeligvis ikke like viktige.

  Dette er i beste fall å gå foran med et dårlig eksempel. Når sjefen, som tjener X mill i året, selger tips, så er ukulturen etablert. I verste fall ender det med kampfiksing...

  I tillegg er det jævla hyklersk. Etter alt pratet hans om "holdninger" og "profesjonalitet" blant spillerne, så klarer han ikke å holde sitt eget gamblingproblem utenom jobben??

  Helt enig med Siem, dette er ikke akkurat et pluss i margen.
  Wow, her var det mye å ta tak i.

  1. Tror du det å levere tippetips betyr at han ikke klarer å vie nok oppmerksomhet til jobben sin? Hvor mange timer tror du han har brukt på dette?

  2. Ende med kampfiksing? Hvorfor tror du det å selge tippetips ender med kampfiksing? I tillegg gikk faktisk tipsene hans med overskudd, noe som er meget imponerende. Det det viser er at han har peil på fotball.

  3. Hvordan i allverden klarer du å få det å selge tippetips til å bli et gamblingproblem?


  Jeg er helt enig i at dette er et problem, siden man biter hånda som mater seg ved å undergrave Norsk Tipping - så kan man mene hva man vil om tippemonopolet. Det er uansett liten tvil om at Norsk idrett hadde hatt store problemer med å finne seg en alternativ pengekilde til drift og anlegg hvis Norsk Tipping forsvant. Om det er god nok grunn til å opprettholde et monopol er jeg litt usikker på. Men å komme med "kampfiksing" og "gamblingproblem" er langt, laangt ute på viddene.

  Comment


  • #32
   Originally posted by bengt View Post
   Snakker ikke om NFF eller Enga men NT. Om de ikke er en statlig monopolist, hva er de da? Regjeringen lager til og med kredittkortlover for å støtte de.

   Og siden du ikke har fått det med deg, Hroar har sagt han aldri har tippet på Aalesund.
   Trudde du mente NFF, men du har sjølsagt rett i at Norsk Tipping har et slags monopol, og er statlig eid. Jeg sliter litt med å se at idretten i landet ville fått noe tilsvarende med penger om vi ikke hadde Norsk Tipping.

   Hvis det er Rekas pressemelding du viser til når du skriver at han har sagt at han aldri har tippa på Aalesund, så er ordvalget i den egna til å misforstå:
   "Tippetipsene var på ulike typer fotballkamper, men jeg har aldri gitt tips i mot (min utheving)min egen klubb."

   Dette kan jo sjølsagt bare være dårlig norsk, men i denne saken har det vært flere unøyaktigheter/mangler i forklaringene, som for eksempel at Hroar i følge Sunmørsposten først sa at samarbeidet med Betsson bare varte noen måneder, eller at det i pressemeldinga ikke står et kvekk om Unibet sjøl om engasjementet der ligger lengre tilbake i tid.

   Til slutt vil jeg rette søkelyset mot Stig Roar Rekdal fra Møre og Romsdal, som nå sikkert er høyt oppe etter å ha fått en voldsom oppblomstring av søketreff på sitt navn på Google

   Comment


   • #33
    Hmm.. what's all the fuzz about...

    http://www.kampanje.com/markedsforin...cle6819558.ece

    Comment


    • #34
     Håper dem trekker seg it, slutt på monopol og la dem som gir mest til forbruker vinne!

     Comment


     • #35
      Originally posted by oPsL View Post
      Håper dem trekker seg it, slutt på monopol og la dem som gir mest til forbruker vinne!
      Helt greit argument det, men det mangler en komponent. Hva vil du gjøre med breddefotballen? 274 Millioner over fire år var den forrige avtalen som ble inngått i 2009. Synes du fotballen skal klare seg uten de pengene, eller har du trua på at utenlandske bookmakerselskaper er like gavmilde?

      http://www.ba.no/sport/article4104870.ece

      Comment


      • #36
       Originally posted by Alex Malager View Post
       Two wrongs don't make a right, dessverre, men det er all grunn til å kritisere NFF og NTF for det rettighetssalget. Mister fotballen norsk tipping, blir det dessverre ikke mer penger til breddefotball, men høyst sannsynlig mindre.

       Comment


       • #37
        NIF med strengere regelverk: "På et møte i Idrettsstyret i dag ble det vedtatt at både utøvere, trenere og ledere som inngår samarbeidsavtaler med spillselskaper både mister retten til å motta ressurser fra Norges idrettsforbund. I tillegg mister de muligheten til å få konkurrere i Sotsji denne vinteren."
        "Kampen er ikke over før Frode har låst seg inne på do."

        Comment

        Working...
        X