Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Rekdal er snart fornøyd med troppen

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: Rekdal er snart fornøyd med troppen

  Sitat: Den tir, 04 april 2006 14:55 skrev echo:  > Sitat: Den tir, 04 april 2006 12:12 skrev ArneB:

  >

  > > Sitat: Den tir, 04 april 2006 00:09 skrev Flem:

  > > " Til og med mot Stabæk kunne vi se han bli fraløpt."

  > > >

  > >

  > >

  > > Spilte vi mot Stabæk i fjor?

  > >

  > > Neppe.

  > >

  > > /ArneB

  > >

  > >

  >

  >

  > Tror han mente treningskampen  ----  Det er helt korrekt, godt det er noen som er våkne  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

  Comment


  • #32
   Re: Rekdal er snart fornøyd med troppen

   Vålerenga fortsatt på spissjakt   http://www.p4.no/story.asp?id=190872

   Comment


   • #33
    Re: Rekdal er snart fornøyd med troppen

    Er vel ikke så lett å få tak i nye spillere nå da? Må vel være spillere uten kontrakt i så fall. Men det går jo an å sjekke hva som måtte være der ute. Synes forøvrig vi bør gi de spissene vi har litt mer tid før vi begynner å rope etter flere spisser.

    Comment


    • #34
     Re: Rekdal er snart fornøyd med troppen

     Problemet i går var ikke spissene, men mangel på muligheter de fikk. Når ballen blir lempa fra backplass og inn til keeper istedenfor presist i bakrom 34 ganger, er det ikke lett å være spiss. Mulig man kunne vært mere bevegelige der fremme, men det er det.     Comment


     • #35
      Re: Rekdal er snart fornøyd med troppen

      Enig med Enga13 her....vi må gi spissene våre ro og tid før vi maser om nye.

      Comment


      • #36
       Re: Rekdal er snart fornøyd med troppen

       Sitat: Den man, 10 april 2006 11:53 skrev VIFpatriot:       > Problemet i går var ikke spissene, men mangel på muligheter de fikk. Når ballen blir lempa fra backplass og inn til keeper istedenfor presist i bakrom 34 ganger, er det ikke lett å være spiss. Mulig man kunne vært mere bevegelige der fremme, men det er det.

       >

       >       Akkurat hva jeg mener også, Storbæk traff vel ikke med en eneste langpasning
       You tried your best and failed miserably. The lesson is never to try

       Comment


       • #37
        Re: Rekdal er snart fornøyd med troppen

        Sitat: Den man, 10 april 2006 11:53 skrev VIFpatriot:        > Problemet i går var ikke spissene, men mangel på muligheter de fikk. Når ballen blir lempa fra backplass og inn til keeper istedenfor presist i bakrom 34 ganger, er det ikke lett å være spiss. Mulig man kunne vært mere bevegelige der fremme, men det er det.

        >

        >        Problemet var at det ikke fantes noe bakrom i går. Vi ble alt for stillestående og tilslutt så ikke forsvarspillerne noe annet utvalg enn å slå langt, selvom R.Johnsen hadde noen hederlig forsøk på noen raid. Problemet i går var at midtbanen og da særlig Grindheim og Gashi hadde en svært svak dag på jobben. Vi klarte ikke å vinne midtbanekrigen. Ingen fra midtbanen kom på dype løp for å skape forvirring i Odds bastante forsvarsrekke, som fikk en svært behagelig dag på jobben, når midtbanen vår ikke støttet bra nok om våre spisser.        En annen ting som gjør meg forbanna, er at Rekdal starter med 2 venstrebacker mot et lag som Odd, som han vet kommer til å legge seg bakpå. Hvorfor ikke bruke Jepsen som back og en mer offensiv type som venstrekant. Lukter defensiv tenkning lang vei her, feigt. Tror faktisk Jepsen hadde gjort det enda bedre offensivt fra sin vante plass på venstreback. Selvom han gjorde et flott inntrykk så tror jeg han hadde fått bedre plass til å slå sin gode innlegg fra en litt dypere posisjon.        Dorian Stefan, rimelig skuffet over åpningskampen

        *****KREPP ARMY*****
        DU KREPPER FOR FLERE ENN BARE DEG SJÆL
        Ein, to, tri Syngepoliti!

        Comment

        Working...
        X