Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Børven på vei bort

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Nils_de-Noia View Post
  Til gjengjeld så tapte vi vel en drøss med poeng på tampen av kampene. Dette bør det være mulig å gjøre noe med uten å gå drastisk til verks.
  Det skyldes mangelen på forsvarssjef og defensiv struktur som gjør at man ikke klarer å stenge butikken. Gode lag har den evnen at de kan legge seg litt bakpå, spille på resultat. Selv om motstanderen da har ballen mer, så har de vanskelig for å skape sjanser fordi den defensive strukturen stopper angrepsforsøkene og hvis de passerer, så kommer angriperne gjerne i dårlige posisjoner, hvor forsvarssjefen kan stå og stange ballen opp på midtbanen. Er'n veldig dyktig så bryter han foran motstanderen og spiller opp til sentrale midtbanespillere, hvor deretter kanter tjuvstarter og voila man har en kontring.

  Har du sett Muri stange ballen opp på midtbanen eller bryte foran angriperen.

  Men heldigvis viste Høgh i sin siste kamp tegn på noe. Han var høyt og lavt, brøt foran. Noe feilposisjonert til tider, men var rask til å komme seg i posisjon. Men da måtte selvfølgelig dommeren være kreativ og utvise han. Det hadde vært veldig godt for fyren hvis han hadde fått avslutte sesongen med en praktkamp.

  Comment


  • Som det ser ut nå så er jo spillerne på vei inn i god tid til treningsstart etter nyttår. Satser på at en full "pre-season" sørger for at dette ikke skjer like ofte neste år.

   Men for å gå tilbake til trådens tema så har vel Børven fortsatt ikke signert...?

   Comment


   • Det hevdes her (norsk oversettelse) at FC Twente kjøper Børven for 550 000 euro (~ 4,66 mill NOK) og at han signerer en 3,5 års kontrakt med klubben.

    De regner med at han får det første halve året til å tilpasse seg, og at planen videre er at han skal ta over etter Luka Djordjevic som returnerer til Zenit St Petersburg i sommer.

    Comment


    • Børven var IKKE i Nederland i helgen sier han. Han sier også at alle dører er åpne:
     http://m.soccernews.nl/news/223401/T..._Alles_is_open

     Comment

     Working...
     X