Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Hvis norske fotballklubber gikk på ungdomskolen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hvis norske fotballklubber gikk på ungdomskolen

  Inspirert av #AfricanNationsInHighSchool (google hvis du ikke har fått den med deg) tenkte jeg at dette kunne være passende fredagsunderholdning:

  Hvis norske klubber gikk på din ungdomsskole, hvem ville de være?

  Mine tre første:

  Sogndal: Den irriterende streberen som alltid spurte om mer lekser og å hjelpe læreren med å sette opp prosjektor.

  Fredrikstad: Han litt enkle, blide fyren bakerst i klasserommet som alltid ville være med, men ingen tok alvorlig.

  Strømsgodset: Han litt stille, hyggelige fyren, som ikke hadde noen nære venner, men alle likte og plutselig får 6er på matteprøven.

  Noen flere?

 • #2
  Rosenborg: Han som skryter av å ha hatt seg med masse damer og han veit at ingen tror han men han fortsetter å lyve videre og leve i sin egen verden.

  Comment


  • #3
   Vålerenga : Han som er ganske smart og har gode forutsetninger for å gjøre det bra, men alltid med en eller annen god unnskyldning allikevel alltid ender opp midt på treet med en 3er.

   Comment


   • #4
    Vålerenga - Han litt tøffe, bryske karen som banna til læreren, hang på røykehjørnet i hvert friminutt og skrøyt av at han hadde fingra halvparten av jentene i klassen. Var overraskende smart og imøtekommende bak sitt skumle ytre, men fikk aldri vist potensialet sitt på prøvene fordi de fleste lærerne mislikte han.

    Rosenborg - Han som dukka opp på første skoledag med steinvaska jeans, rosa Ball-genser, mokkasiner og hvite tennissokker - mot slutten av 90-tallet... Endte opp med å bli sammen med den fineste dama i klassen.

    Lillestrøm - Han som alltid satt bakerst i klasserommet og mumla for seg selv. Hadde ingen venner, og var et yndig offer for klassens mobbere. Han som folk så på som favoritt til å havne på toppen av Postgirobygget med en rifle med kikkertsikte.

    Odd - Han du ikke husker du gikk i klasse med.

    Comment


    • #5
     Brann- Den karen uten selvinnsikt som på begynnelsen av året tror han skal få 6er på alle prøver og ha draget på de fine damene.Ender som regel opp med 3er og blir sittende alene på gutterommet.
     EVIG VIF

     Comment

     Working...
     X