Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Nordstrand (NM) 24.4.2014

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Originally posted by Daniel37 View Post
  En typisk cup-kamp i første runde. Forskjellen er at man scoret ikke før i 2.omgang. Men når man fikk 2-0, så var det liksom vente til kampen er over.

  Så er det vel trekning i morgen og man møter Lyn i neste runde
  Ser ut som om oppsettet i 2. runde er klart først på tirsdag:

  http://www.fotball.no/Landslag_og_to...ommer-tirsdag/

  Av lagene vi kan møte så tror jeg NFF er fristet av et nytt byderby. Til tross for at det kort tid siden sist møte. Man trodde det jo skulle komme så mye som 7-8000 mennesker på den kampen. Og så kom det over 11 000 mennesker. Riktignok strålende vær, men likevel. Og i cupen det året, totalt, alle lag alle kamper, så var det vel bare finalen som ble sett av flere.

  Comment


  • #62
   Situasjonen mellom Ski og Fotballklubben og oss var "hetere" sist gang, siden det var første gang lagene møttes siden de andre rykket langt ned. Jeg har ingen tro på at et slikt oppgjør vil trekke like mange folk denne gangen.

   Comment


   • #63
    Originally posted by Lord Of The Dusk View Post
    Marius har for øvrig spilt i Vålerenga før, under Rekdal faktisk.
    Aldersbestemte landskamper har han også.

    Spillerinfo: http://nordstrand-if.no/sider/tekst.asp?side=6003
    Det skal Rekdal ha honnør for. Ikke at han fikk nyte særlig frukter av sitt arbeid, men når han kom så hadde han en klar filosofi at klubben skulle utvikle spillere. Men på daværende tidspunkt hadde ikke klubben så store talenter.

    De fleste trenere liker å lire av seg selvfølgeligheter om at de ønsker å utvikle spillere. Men så viser det seg at de fine orda gjerne ikke blir fulgt opp i handling.

    Tidligere FFK-trener (var det vel?) Joachim Jonsson hadde en kommentar om talentutvikling, hvor han tar til ordet om at klubbene bør ha egne speidere. Ryggmargrefleksen hos endel er at disse vil jo koste penger. Men til disse kan man spørre: Har man råd til å la være? For det kanskje endel ikke forstår er at klubber blir gjerne "pepret" av agenter med spillere som ønsker innynde seg hos klubbene. Og samtlige av disse spillerne skal jo egentlig være så veldig god. Bare så rart at de ikke er blitt signert av noen. Men realitetene er at det er en grunn til at det overveldende flertallet av disse spillerne ikke er signert. Agent Thorbjørnsen lo antakelig rått når M.A kjøpte tesen vedr Oussou om "det største talentet han hadde sett". Det samme med agenten til Suleiman.

    Forskjellen på å ha egne speidere i motsetning til eksterne speidere er at førstnevnte vil ha fordel av å ha en positiv track-record for å ha tillit over lengre sikt. Og positiv track-record i denne sammenhengen innebærer at man treffer med signeringene. Derimot eksterne speidere vil ha fortjeneste av å pushe enhver spiller uavhengig av kvalitet på klubben.

    Dette ble litt på siden av innlegget jeg svarte på, men la gå det er helg

    Comment


    • #64
     På en måte har jo Vålerenga ansatt speidere. Aleksander Olsen og Solveig Gulbrandsen jobber på Wang. Det gir Vålerenga et fortrinn i å kunne hente talenter fra disse kulla.
     in Absinthia

     Comment

     Working...
     X