Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vanvittige spillerlønninger

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  Jeg har vanskelig for å se at Lars også vil bli kjøpt ut av kontrakten. For det første var det Hæstad som tok initiativet, ikke klubben. Sandnes har også flere ganger uttalt at de jobber med å øke inntektene, ikke kutte enda mer kostnader.

  I tillegg så er det vel stor sannsynlighet for at enten Langer eller Gudmund ikke spiller for oss neste sesong. Langer er blitt førstevalg, og Gudmund vil ikke råtne benken. I den alderen han er i er han nødt til å spille fast, og det vet han godt selv. Hvis vi da kvitter oss med Lars vil vi stå med skjegget i postkassa dersom Langer blir skadet og Gudmund er borte neste sesong. Det vil ikke Reka tillate.

  I Lars har vi en meget profesjonell og rutinert reservekeeper. En veldig dyr en riktignok, men med den lønna han har vil han ikke surne eller skape dårlig stemning i gruppa om han ikke får spilletid. Jeg tror Sandnes gjør rett i å fokusere på inntektssiden istedet for å gjøre enda større innhogg i spillergruppa, stallen er tynn nok som den er.

  Comment


  • #77
   Originally posted by lokalhelt View Post
   Jeg tipper avisoppslag i nettavisen og andre ymse aviser med store overskrifter har skapt litt bølger. Tror ikke det er kult for dem å lese at de er topp10 leste artikler, og det er negativ omtale.
   Og sikkert ikke kjempefestlig å registrere at dine egne supportere gjentatte ganger mener du bør gå fra kontrakten og gi fra deg lønna. Sammenlignet med herværende forum har avisene vært svært så balanserte og snille

   Comment


   • #78
    Originally posted by Erlink View Post
    Ære være Kristoffer for dette. Han kommer til å bli huska som en hedersmann hos meg i alle fall.
    Ja selvfølgelig bør han huskes som en flott kar. Forhåpentligvis blir det en fin markering på Lyn kampen. Men det er 5 andre separate tråder som er hedring av en flott kar. Jeg synes det er helt innenfor å diskutere litt videre rundt dette med dyre spillere.
    Er det her jeg skal legge inn signatur?

    Comment

    Working...
    X