Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd: Start - Vålerenga 16. mai, 2014 - Tippeligaen runde 9

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Tja. Hva skal man si? To tapte eller et vunnet?

  Synes vi spilte dårlig.

  Comment


  • #32
   Dette var jo nesten en kopi av Viking-kampen. Brukbar 1.omgang, ganske crap 2.omgang. Men takket være Ørnen så ble det 1 poeng. Blir bare mer og mer engstelig for at han forsvinner i neste overgangsvindu (da er vi i deep shit isåfall)

   Jeg skjønner ikke noe av Calvo/Berre bytte i pausen (med mindre Calvo hadde kjenning med skade). Med Berre/Mathisen på høyresiden fikk plutselig Starts raske spillere plenty sjanser mot to spillere som ikke akkurat har fart som sin styrke.

   Resultatet er ok, men prestasjonen bak er altfor variabel.

   Comment


   • #33
    Originally posted by dreadedbyfew View Post
    Jeg skjønner ikke noe av Calvo/Berre bytte i pausen (med mindre Calvo hadde kjenning med skade).
    I denne artikkelen: http://www.vg.no/sport/fotball/aales...ng/a/10123567/
    står det at Barrants slutter seg til VM-troppen i morgen. Kanskje Calvo gjør det samme, og klubben ikke tar noen sjangser ift. den økonomiske kompensasjonen for å ha spillere i VM?

    Comment


    • #34
     Originally posted by Mikkell View Post
     I denne artikkelen: http://www.vg.no/sport/fotball/aales...ng/a/10123567/
     står det at Barrants slutter seg til VM-troppen i morgen. Kanskje Calvo gjør det samme, og klubben ikke tar noen sjangser ift. den økonomiske kompensasjonen for å ha spillere i VM?
     Kanskje kanskje. Men det er for jævlig at det økonomiske skal diktere bytter/taktiske vurderinger på den måten. 2.omgangen ble ganske håpløs som følge av det byttet. Høyresiden vår ble regelrett overkjørt.

     Men men, 1 poeng på bortebane er greit nok. Og gratulerer til Ørnen med sin tiende scoring Ser gjerne at du når det dobbelte etterhvert! Gutta kan gå med hodet hevet i 17.mai-toget imorra (i motsetning til f.eks Skarreby og ved togstasjonen )

     Comment


     • #35
      Ok! 2-2. Kanskje ufortjent. Men samma faen! Vi fikk ett poeng! Hvor ofte har ikke vi blitt snytt for poeng? Heia VIF! Flytsonen nå, og eurpoacup 2015! hei, hei.

      Comment


      • #36
       Meget svak kamp, vi fortjente å tape med 2 mål. Rett og slett utrolig dårlig. Men vi får ta med oss ett poeng og to Kjartansson-scoringer og rulle over kvitrepakket på mandag. I det minste er det deilig å være vanskelig å slå, kun to tap på ni kamper lar seg høre.

       Comment


       • #37
        Klassisk Vål'enga. Himmel og helvete og gjerne i samme kamp, om hverandre. 1 omgang var bra, nesten full kontroll. Nesten skjebnesvangert bytte Calvo/Berre ved halvtid. Berre har ikke fått opp dampen i år og jeg glemte en stund at han var med. Gutta bak slutta å kommunisere og en periode virka det som om de hadde en internkonkurranse i å servere Startspillerne i gunstige posisjoner. Langern i buret må ha spist av lasta si, for dette var mildt sagt skjelvent keeperspill. Tror jaggu han hadde putta noe i bursdagskaka til Rasmus også, for han var bleik i dag. Grindheim og Larsen og selvsagt Ørnen var beholdninga i dag. Ser akkurat nå at Stabæk slår rbk i Trondheim :-) , Viking vant ikke, LSK vant ikke. Alt i alt en ok runde.
        Vi er Vål'enga!!

        Comment


        • #38
         Typisk Enga kamp hvor vi mister kontrollen for hvert minutt - andre omgang var spillemessig laber og vi senka oss betraktelig, og lot Start ta over matchen. Og hva skulle vi gjort uten Ørnen? 10 mål på 9 runder (4 straffer?) er jo smått utrolig, men liker ikke at det er svært få andre målscorere (10 av 16 signert Ørnen).

         Litt Sarpsborg over denne matchen og selv om Berre ble matchavgjørende, har han ikke akkurat funnet formen og han er lite synlig (og slår flere feilpasninger enn i fjor).

         Heltne og Grindheim får godkjent, det samme får Ørnen og Larsen, mens resten var under pari i dag i min bok. Langer var shaky og burde kanskje tatt 2-1 scoringa (pluss noe nølende i enkelte situasjoner). Men vi skal ikke glemme at han har reddet oss flere ganger hittil i år og jeg mener han fortjener fornyet tillitt mot lsk.

         Reka har jo spådd variable prestasjoner og kanskje var dette et eksempel på nettopp det. Utover det ok med uavgjort og nå er det bare å lade til mandagens møte med lsk (bevisst små bokstaver) som jeg anser som en relativt åpen match til tross for at vi har vært relativt solide på Ullevål.

         Ellers - ha en fortreffelig nasjonaldag alle sammen!
         \Kroken6

         Bor på landet og jobber i Grenseveien (=bonde i byen)

         Comment

         Working...
         X