Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kjelsås - Vålerenga, 31. mai 2014

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kjelsås - Vålerenga, 31. mai 2014

  Samtidig som ladslaget spiller en ubetydelig kamp, så møter Engas unggutter Kjelsås til toppoppgjør. Vi streamer - KWR kommenterer.
  http://www.dittoslo.no/indre-by/spor...ekte-1.8450430

 • #2
  Originally posted by chr View Post
  Samtidig som ladslaget spiller en ubetydelig kamp, så møter Engas unggutter Kjelsås til toppoppgjør. Vi streamer - KWR kommenterer.
  http://www.dittoslo.no/indre-by/spor...ekte-1.8450430
  klokka 16.00
  Er det her jeg skal legge inn signatur?

  Comment


  • #3
   Originally posted by lokalhelt View Post
   klokka 16.00
   i dag

   om bare litt...

   Litt om kampen:

   http://www.vif-fotball.no/news/artic...m-andreplassen
   +++

   Comment


   • #4
    Nytt tap 7-1. Markus Brændsrød scoret VIF2s mål. Rødt kort til Riki Alba.
    Virker som om gutta er inne i en liten down-periode, håper det snur snart.

    Comment


    • #5
     Dommeren var dessverre helt natta. Det røde kortet til Riki Alba var ikke gult en gang. Han gikk i duell med keeper om en ball, traff keeper litt og greit frispark, men ikke gult. Så hadde han en øyeblikksreaksjon og fikk gult kort nummer to.

     Tidligere i kampen fikk Møller gult kort etter helt umotivert og utafor spill ha sparka ned Simen Olafsen. Han blei forbanna og holdt på med kjefting på linjedommer i flere minutter etter på. Slo i kunstgresset og demonstrerte tydelig sin misnøye i flere minutter mot dommerne. Han fikk ikke sitt gule nummer to for den oppførselen.

     Ellers var det vel 7 gule pluss det røde til Alba i en kamp det kun var Møller som burde fått kort i og det burde vært direkte rødt. Bustgård Valen bør fjernes og kan dømme bedriftsfotball i stedet. Sånt som dette skjer hver eneste gang han dømmer. Han har mer markeringsbehov enn Edvartsen på sitt verste.

     Ikke derfor Vålerenga tapte riktignok. Den ene av de to straffene var riktig i dømt, den andre direkte feil. Ballen skytes i magen på Olafsen og det blei dømt hands. Dette skjedde to minutter etter at Moussa Nije blei soleklart felt inne i straffefeltet på andre sida uten at det blei straffe der.

     Fitim Kastrati blei skada i lysken og blir nok ute en stund. Hvis Alba får karantene så må kanskje 17 år gamle Henrik Udahl spille spiss i neste rekruttkamp som er tirsdag 10. mot Mo. Dette er en kamp rekruttlaget skal vinne. Litt krise hvis Alba får karantene og Niklas Castro ikke blir skadefri i tide.
     in Absinthia

     Comment

     Working...
     X