Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

VIF-LSK (Junior)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • VIF-LSK (Junior)

  VIF tok i kveld en svært fortjent 2-1 seier mot bøffel-kalvene. Første mål kom relativ tidlig i 1.omgang etter nydelig legg fra Tega George, rett på panna til Henrik Udahl (tror jeg det var, kom en paraply i veien). Like etterpå skjedde det igjen, men linjemannen mente visst det var offside. Bøffel-kalvene er tunglærte og en tredje gang gjentok det seg, denne gang kom gjennomspillet langs bakken, men linjemannnen var ikke ferdig med å markere seg. Den offsideavgjørelsen var i hvertfall feil. Lsk hadde relativt lite å komme med, men fikk et par småsjanser etterlitt slurv på den glatte plastikken. Tega G. hadde et skudd som sneia oversiden av tverra, så var det pause. VIF var rolige- for rolige. Faktisk så rolige at de i stygge drakter fikk et overtak og gutta i blått ble kjempestressa. Masse feil avløste hverandre og tilslutt klarte en bondetamp å sende kula i hjørnet. Heldigvis 1: Lsk brukte masse energi på å klage på dommer i stedet for å spille fotball. Heldigvis 2: Vi har Simen Hestnes. Først klinka han ballen i tverra, før han et par minutter senere mottok en 45 grader fra Tega og satte ballen kontrollert i kassa. resten av kampen var kjemping og atter kjemping, men det gode seiret igjen over det onde. Fin uke, dette
  Vi er Vål'enga!!

 • #2
  Det var visst Hestnes som satte panna på innlegget fra George, så han ble altså tomålsscorer. Tilskuerne fra stasjonen var utstyrt med noen gigantiske, stygge gule og svarte paraplyer, som hindra fri sikt akkurat der.
  Vi er Vål'enga!!

  Comment


  • #3
   Vi ligger på tredje plass med to kamper mindre spilt enn LSK (som leder), men like mange kamper som Stabæk (som ligger ett poeng foran). Vi har bare ett tap hittil i sesongen, og det var mot nettopp Stabæk.

   Her er forresten terminliste og tabell for G19 interkrets:

   http://www.fotball.no/System-pages/T...amentId=138987
   +++

   Comment

   Working...
   X