Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Enga2-Harstad

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Enga2-Harstad

  Ble spilt idag. Og det var en bedrøvelig kamp sett med Enga-øyne. Det var dessverre mange som utmerket seg negativt i denne kampen. Forsvaret klarte å ignoere de mest grunnleggende oppgaver, som at man ihvertfall skal prøve å vinne dueller og ikke minst forsøke å holde motstanderens spillere feilvendt. Nasberg skuffet mest m.t.p hva man forventer av han. Plassen som har fremstått som den solide var meget uheldig idag. Det var Nakkim som var en tanke bedre enn de andre når det kom til det defensive arbeidet. Gaye på høyreback hadde dog endel positive offensive involveringer.

  I midtbaneleddet så har Rahmani DM-rollen. Hvor han skal være anker og strø pasninger. Han var ikke akkurat heldig idag. I det offensive spillet gikk det veldig ofte i stå når man kom til 16-meteren. Et veldig godt tegn på manglende samhandling og relasjoner er at spillere ender opp og klumper seg sammen. Og det skjedde. Den eneste som kan få pluss i midtbaneleddet er Hestnes. Han er konstant bevegelig og river og sliter i leddene til motstanderen, samt han både skaper rom for egne medspillere og gjør seg selv spillbar. Et annet pluss med Hestnes spesielt er at han har blitt klart bedre med ball beina. Der han var mer "guttespiller" i fjor med ball i beina så har han blitt ok.

  Riki Alba scoret igjen. Det er positivt og han er bevegelig som også er positivt.

  Totalt sett så kan man si at selv om kampen var en skuffelse, så er det ikke en overraskelse m.t.p den filosofien som legges til grunn i utviklingsarbeidet. Bruker man rene juniorlag mot seniorlag så er det klart at det vil til tider være ujevne prestasjoner.

  P.s er det ingen talentfulle keepere i Oslo som er +1.80. Jeg sier ikke at Danai er en dårlig keeper og skyld i at laget tapte idag, men som med forgjengeren Engebretsen så vil en viss størrelse utstråle autoritet. Det er litt rart å se at på defensiv dødball, og det er klynge foran keeperen, så er det keeperen som fremstår som den minste.

 • #2
  Viser dittOslo rekruttkampen idag? Hadde vært digg med VIF2 før VM kampen.

  Comment


  • #3
   Sjølsagt.
   Klanens Webradio kommenterer.
   in Absinthia

   Comment


   • #4
    Originally posted by Hjesus View Post
    Sjølsagt.
    Klanens Webradio kommenterer.
    Skulle det stått: "Klanens Webradio kommenterte". Eller er det en kamp jeg ikke har fått med meg?
    +++

    Comment

    Working...
    X