Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - RBK, Sønd. 13 jul. kl. 17.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Herregud for et skudd Grindheim!!

  Comment


  • #32
   Originally posted by 1/2VorseN View Post
   Gunnarson er den dårligste til å slå innlegg i tippeligaen, aner ikke hvormange ganger han har ødelagt ett angrep med ræva innlegg.
   Som jeg har sagt tidligere, Gunnarsson er en midtstopper som ble brukt på høyreback i ODD pga Hagen og Semb Berge. Flott kamp av gutta i angrepspillet.

   Comment


   • #33
    God kamp av oss, hadde vi hatt marginene på vår side kunne vi fort ha scoret både ett og to mål til. Det aller største problemet vårt, som fort kan avgjøre medaljekampen i vår disfavør er at forsvaret vårt ikke holder mål, noe man ser på begge scoringene i dag. På 1-0 får Riski snike seg inn mellom Larsen og Høgh, virker som om kommunikasjonen var totalt fraværende. På 2-0 får RBK-spilleren gå opp totalt umarkert, mens 2-3 mann står og ser på.

    På den positive siden er vi farlige offensivt. Kjartansson skaper mye selv om han ikke scorer for tredje gang på rad. DFH var god før han måtte ut, og forhåpentligvis er ikke skaden alvorlig. Berre scorer et skikkelig måltyv-mål, og det er kanskje lov å håpe på at han skal komme tilbake i den formen han var i i fjor. Det hadde vært et fint angrepsvåpen å ha i bakhånd utover høsten.

    Comment


    • #34
     Vanskelig å være altfor misfornøyd når vi henter opp 0-2 til 2-2 og vi spiller en jevnt over bra kamp.

     Men de to målene vi slipper inn tilsier at vi ikke har noe i en toppstrid å gjøre. Simon Larsen opphever offsidefella på #1, og Søder scorer et enkelt mål. Men #2 er enda verre da vi presterer å ikke markere Reginiussen som er den eneste RBK-spilleren som er farlig på deres offensive dødballer. Svakt Og jeg er enig med de som kritiserer innleggskvaliteten til Gunnarsson og Kristiansen. Der må det øves. Zahid var også ganske svak idag.

     Bortsett fra det spiller vi en bra kamp. Midtbanen vår fungerer bedre idag enn i 1.omg mot Odd. Vidar spiller også bedre, bare et tidsspørsmål før sjansene sitter. Berre med årsbeste og fint mål. Grindheim solid og enda finere mål

     Klarer vi en tilsvarende prestasjon mot Godset neste helg, så kanskje vi vinner. Godset var griseheldige i Bergen igår.

     Comment

     Working...
     X