Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Enga2-Drøbak/Frogn, Valhall, Kl 19.00, 23.07

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Enga2-Drøbak/Frogn, Valhall, Kl 19.00, 23.07

  Ferien er over for rekruttgutta og de står foran ny kamp. Nå er det bunnlaget i divisjonen som står for tur. Her http://www.vif-fotball.no/news/artic...-frogn-i-kveld er litt informasjon før kampen. Troppen er forøvrig: Lars Hirschfeld, Nima Danai, Svein Marius Koss, Ali Iqbal, Markus Nakkim, Simen Olafsen, Anders Plassen, Dodou Gaye, Mathias Blårud, Simen Hestnes, Herman Stengel, Jesper Solli, Rino Falk Larsen, Markus Dahlen Brændsrød, Moussa Njie, Diego Calvo, Riki Alba, Niklas Castro. Som man ser så er det litt "påfyll" i forhold til en vanlig rekrutttropp.

  Og forhåpentligvis så blir kampen streamet, men det er det "Chr" som kan svare på.

 • #2
  Spilt ca halve 1.omgang og det står allerede 3-0. Total overkjøring av bunnlaget

  Comment


  • #3
   Ser ut som Calvo virkelig vil spille tippeligafotball. 3 mål og en rekke assist

   Comment


   • #4
    Helt bort i natta oppførsel av Hestnes. Her leder man 7-1 og det er 3 minutter igjen og vedkommende foretar karatespark på keeperen.

    Snakk om å ødelegge en ellers meget god kamp.

    Comment


    • #5
     Originally posted by Daniel37 View Post
     Helt bort i natta oppførsel av Hestnes. Her leder man 7-1 og det er 3 minutter igjen og vedkommende foretar karatespark på keeperen.

     Snakk om å ødelegge en ellers meget god kamp.
     Ødelegge faktisk. Han ble litt ivrig, so what. Flott seier.

     Comment


     • #6
      "litt ivrig? Nei han ble ikke litt ivrig. Han ble idiot. Mistet hodet. Ble fotballens Jan Thomas - hysterisk og skrullete. Hvis Hestnes drømmer om å bli fotballspiller så må han få inn mellom ørene at fotball er ikke bare ferdigheter med ball og utsiden av hodet, men faktisk endel mellom øra også. Det innebærer at når han klarer å drite seg ut på blank goal og sette den i tverra og deretter står på blank goal og bare skal heade den ned til en av sidene og ikke behersker dette, ja da får han ta det som en mann og ikke som "Jan Thomas".

      Nå får Hestnes en kamp på sidelinjen og da håper man at gutten lærer. Jeg tenkte faktisk under kampen om ikke Hestnes burde få sjansen til å være med i A-troppen og muligens få et innhopp. Så valgte han 3 minutter før slutt å bli idiot, og da er han selvfølgelig uaktuell.

      Comment


      • #7
       Gledet meg til å komme hjem slik at jeg fikk sett høydepunkter av denne kampen, men akk.... Ingenting enda!
       Jeg holder jo alltid med dommer’n

       Fagermo 2020

       Comment

       Working...
       X