Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Mo - Enga

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mo - Enga

  Første omgang ferdig. Mo tok ledelsen 1-0, men Simen Hestnes har snudd det med 2 gåller.

 • #2
  Mo er sist eller nest sist så denne bør vinnes. Hvor følger du den?

  Comment


  • #3
   Originally posted by Lego View Post
   Mo er sist eller nest sist så denne bør vinnes. Hvor følger du den?
   siste.no/live

   2-2 nå.

   Comment


   • #4
    Originally posted by VIFpatriot View Post
    siste.no/live

    2-2 nå.
    Takk

    fler tegn

    Comment


    • #5
     Lite kampreferat:

     Vi gikk ut med en ambisjon og mål om å vinne, da dette er et lag vi skal slå. Laget var:

     Bubak (JR-keeper)
     Iqbal Bjørsvik Näsberg Gaye
     Ramani
     Blårud Hestnes
     Brændsrød Castro Kastrati

     Benk: Falk Larsen, Singh, Koss, Olafsen, Nakkim

     Kampen starter elendig fra Vif sin side, og allerede etter 3 minutter er skaden skjedd. Mo har ballen på sin venstre side, triller inn på spissen, som legger igjen til midtbanespiller som trer igjennom førstnevnte ving. Iqbal sover i denne situasjonen, legget blir slått upressa og ballen i mål på hel volley fra ca 11 meter. Svakt kollektivt forsvarsspill. Videre fortsetter vålerenga å stresse, og etter 15 min får Ramani gult kort for å hindre en overgang fremover. Det lille vi skaper skjer på vår venstre side, der Gaye og Kastrati skaper mye trøbbel, til tross for Mos godt organiserte 5-3-2 formasjon. Halvveis ut i omgangen snur vi V en på midten og flytter Hestnes opp i 10-ern. Da skapes det mer trykk mot mål. Kastrati skaffer en straffe som Brændsrød setter svakt på keeper. Defansivt sliter vi med frispillingen, da stopperne spiller keeper i stedet for å vri videre. Mos spisser presser hver sin stopper, og keeper må slå langt.
     Vålerenga utligner ved flott spill på venstre siden, og Hestnes avslutter et flott angrep. Hestnes har også flere sjanser i omgangen og bør score en 3-4 mål. Blårud har også en heading i tverrligger på corner. Mot slutten får Hestnes kranglet med seg ballen forbi keeper, og setter 2-1, som står seg til pause.

     Andre omgang starter som den første. Blårud har et unødvendig balltap på midten, som til slutt ender opp med frispark til Mo, og gult til Blårud. Frisparket slås, og ballen ender til slutt opp i returrommet. Skuddet går via en spiller, og inn bak en sjanseløs Bubak. 2-2.
     Etter 55 min må Ramani av og erstattes av Falk Larsen. Vi legger om til en V igjen, og Blårud tar den dype. Skaper noen sjanser, nok en gang med Hestnes, som nok burde ha scoret, og en heading fra Kastrati. Kastrati må ut etter 65 min, og erstattes av Singh, som går inn som spiss, med Castro til høyre og Brændsrød til venstre. Kampen bølger frem og tilbake, og Mo får inn ett godt skudd som sniker seg utenfor lengst stolpe. Ellers har VIF mye ball, men skaper lite. Etter 75 har Castro løpt seg tom og erstattes av Venstre back Koss. Gaye går opp på venstre kant, men brændsrød trekker over på høyre. Gaye viser igjen at han er dagens beste vif-spiller da han gang på gang kler av backen som brændsrød ikke kom seg forbi en gang. Brændsrød stoppet for ofte opp og ville finte, og ble da bare dyttet vekk av backen, mens Gaye satte fart og parkerte forsvarsspilleren. Dessverre skaper VIF lite på slutten og kampen ebber ut i en skuffende 2-2.

     Kommentar på hver spiller:
     Bubak: God kamp. Mangler litt autoritet i feltet, og litt for ivrig å sette igang hurtig, når muligheten ikke er der. Kan ikke lastes for noen av målene.

     Iqbal: Svak kamp. Viste ingenting verdt å nevne positivt.
     Bjørsvik: Viser at han matcher fysikken. Litt lite ledelse fra lagets mest rutinerte. Farlig balltap på vei frem.
     Näsberg: Den stopperen som per i dag virker å være nærmest TL. Spiller på høy risiko. Litt lite kommunikasjon med Bjørsvik.
     Gaye: Dagens beste. Litt ujevn defansivt, men bra offensivt. Skaper mye, og er dagen beste back og kantspiller.

     Ramani: Kommer aldri inn i kampen, og får ikke styrt spillet som han vil. Lider av tidlig gult kort og kulde.
     Blårud: Dagens kaptein. Savner mer ansvar. Må gå foran. Utmerker seg for lite.
     Hestnes: Scorer 2 mål, men burde scort 3-4 til, er tett på 100% sjanser alle sammen. Aktiv i mellomrommet, men ender sjeldent med noe når han satt fart fremover. Skyldes like mye kantspillerne

     Brændsrød: Svak, som Iqbal. Bommer på straffe, og gjør ellers lite. For mye balltråkking og utfordrer ikke fremover.
     Castro: Løper en del, men detter for dypt i banen i stedet for å jage rommet bak ytterste stopper.
     Kastrati: Skaper en del, men også her blir det for mye tråkking. Sliter fremdeles med lysken.

     Falk larsen: Utgjør ingen forskjell etter at han kom inn. Skaper ingenting, men gjør heller ingenting feil.
     Singh: Aktiv som spiss, også han møter mye. Sender av gårde noen skudd fra dårlige posisjoner. Ellers veldig god på småspill, som nesten fører til Hestnes-mål.
     Koss: Gjør en god jobb de få minuttene han får.

     Comment

     Working...
     X