Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Reaksjoner: Sarpsborg - Vålerenga 1-1

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Reaksjoner: Sarpsborg - Vålerenga 1-1

  Kjør på....

  Kjetil Wæhler – gammel og best

 • #2
  Jeg er den første til å innrømme at jeg har fryktelig dårlig fotballkunskap.... dog, det siste byttet og når det kom... ville det ikke vært bedre å få inn Nije eller Omarsson kontra Berre?

  Som sagt, jeg har ikke peiling, så tar veldig gjerne forklaringer på hvorfor :-)

  Comment


  • #3
   Greit resultat. Bedre enn i fjor, og foran skjema..

   Comment


   • #4
    Ikke godt å si hva som skjedde i første omgang.

    Andre omgang var tidvis bra. Pasningsspillet er en del hakk opp i fra fjorårssesongen. Vi får kontroll over kampen med Braaten på topp og 4-1-4-1. Wæhler nok en gang veldig bra.

    Comment


    • #5
     Trodde vi hadde slutta med disse idiotiske reaksjonstrådene, jeg.

     Comment


     • #6
      Alt i alt er det ikke så verst med 1 - 1 mot Sarpsborg. De var et av ligaens beste hjemmelag i fjor, og et av de dårligste bortelagene, og kommer nok til å ta flest poeng hjemme i år også. Mye bedre resultat enn i fjor, og jeg synes også prestasjonen var bedre (Med mindre vi var pissdårlige i den perioden bildet var borte)

      Wæhler står frem igjen som den forsvarssjefen vi har trengt en del sesonger, og Zahid scorer et flott mål, og er god i store deler av resten av kampen. Så lenge vi vinner mot Haugesund neste uke så er jeg fornøyd med kampen i dag og seriestarten så langt.

      Comment


      • #7
       Originally posted by JorgenH View Post
       Trodde vi hadde slutta med disse idiotiske reaksjonstrådene, jeg.
       Jeg også, bare tull med disse trådene.
       Kanskje vi skal ha "før-kampen"-tråd, "første-omgang"-tråd, "pause"-tråd, "andre-omgang"-tråd og for å ikke glemme, "etter-kampen"-tråden.
       "Dagen-derpå"-tråden er også en klassiker før vi avrunder med "oppsummerings"-tråden.
       "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

       Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

       Comment


       • #8
        Skjønte jo fort at vi ikke gikk for seier når Berre kom inn. det eneste han gjorde var å dra ned tempo på en overgang da Gunnarson var på full spiker framover. AAAltfor mange touch på ballen og vips var den muligheten borte. Forøvrig: godkjent bortekamp, men ikke mer. IKKE godkjent av TV-2. Absolutt mer enn godkjent av Klanen/Ikaros. Hørtes jo ut som kampen gikk i Oslo.
        Vi er Vål'enga!!

        Comment


        • #9
         Kanskje skuffende med 1 poeng, men i fjor ble det jo 0-3, og vi ble rundspilt. I dag var vi litt bedre enn S08. Og selv om S08 gikk ut i 100 så klarte de bare det i 10 min. Tror ikke mange lag kommer til å dra fra Sarpsborg med 3 poeng. Og i fjor tok vi totalt 1 poeng mot S08, i år blir det garantert 4.

         Og vi Vålerengaspillere har jo tross alt scoret alle målene i Vålerengas kamper hittil i sesongen; Wæhler, Gunnarson, Fredheim Holm, Grindheim, Nordvik og Ghayas. Måtte den trenden fortsett, da blir det mange poeng på oss.

         Comment


         • #10
          Litt tur, litt utur idag, kunne vippa begge veier. Wæhler er helt sjef, blir viktig i år. Med seriestarten friskt i minne, er det skuffende med uavgjort, men Sarpsborg virker som et ganske bra lag i år, de slår Tromsø borte, noe som er vanskelig i seg selv og glimter til med god aggressiv fotball til tider hjemme. Når sesongen er over, tenker jeg uavgjort er ett alright resultat. Synd vi ikke viser den viljen i større deler av kampen, som vi så etter målet til sarpsborg. VI blir giftige med en gang de skårer, men så dabber det av når vi utligner. Dette så vi også mot godset, og det er rått at vi klarer å skåre rett etter motstanderen i 2 kamper på rad, dette viser at når gutta virkelig vil, så presterer de. Jeg er fornøyd med årets seriestart, og det virker som at hvis vi gidder og marginene er med oss så tar vi hvem som helst, hvor som helst. 3 poeng mot Haugesund blir viktig, bare å gå all in

          Comment


          • #11
           Synes vi var shaky før strømmen gikk, men bra etter at den kom tilbake. Wæhler bb, årets kjøp!

           Skal gi Brown noen kamper til før jeg blir ordentlig bekymret.

           Comment


           • #12
            God kok på tribunen i dag, gøy at AE og klanen kan stå sammen uten at det blir dårlig stemning (så vidt jeh fikk meg meg) hørte heller ingen klager på tromma takk til alle som tok turen.

            Comment


            • #13
             Originally posted by Lego View Post
             Synes vi var shaky før strømmen gikk, men bra etter at den kom tilbake. Wæhler bb, årets kjøp!

             Skal gi Brown noen kamper til før jeg blir ordentlig bekymret.
             Ang. Wæhler: Og enda bedre når han kom gratis
             Ang. Brown: Tar fort litt tid å lære seg norsk fotballkultur å kjenne. Fort å glemme, men Luton brukte vel også en sesong. Men tipper Brown allerede i år kan bli en viktig spiller for å drepe kamper vi leder med raske kontringer.

             Comment


             • #14
              Sitter igjen med en jævlig kjip følelse etter kampen. Ugh.
              Siden når skulle Oslos Stolthet slite med å ta 3 poeng mot Sarpsborg liksom?

              Comment


              • #15
               Kjip følelse

               Lag som stiller med så stygge drakter som vi gjorde i dag fortjener ikke poeng i det hele tatt. Minnet meg om Sogndals solbærsaftfargede drakter for noen år siden. Litt glad for strømbruddet, så vi slapp å se de ufattelig grusomme rosa stripene mer enn absolutt nødvendig. Håper de brennes ved første anledning.
               En kake sier mer enn 1000 ord

               Comment

               Working...
               X