Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Start - Vålerenga Fredag 24. April klokka 19.00

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Gubben View Post
  Zahid er helt klart i en egen klasse i dag, men er det så sikkert at han forsvinner til sommeren? Han er veldig god i tippeligaen. Kanskje god i dansk liga. Kanskje god i svensk liga. Men allerede i nederland og østerrike vil han pt "falle igjennom". Hvor mange eksempler har vi ikke fra tippeligaen der spillere briljerer, men sliter benken i små ligaer? Så mitt håp er at vi har nok kroner i kassa til å beholde han i noen sesonger til før han virkelig viser han er god for større utfordringer. En ting er å herje i tippeligaen, noe annet er å spille fast i la liga, premier league, serie a, ligue 1 osv. Da konkurrerer du i 10er rollen mot VERDENSSTJERNER!
  Vi kan selge han. Hvis vi vil.

  Det er vel den beste situasjonen å være i. Om f.eks. en nederlandsk eller spansk klubb kommer på banen kan vi presse prisen i været.

  Zahid virker ikke å være en type som syter seg ut av klubben (i motsetning til visse tidligere Enga-spillere), men det mitt inntrykk. Jeg kjenner ikke fyren

  Comment


  • Zahid er bare 20. Ikke noe hast. Han bør bli ut sesongen minst.

   Han herjer til tider på Tippeliganivå, men har også en del å forbedre. Lurere å gjøre det her enn å gjøre det fra reservelaget et sted i Europa. Her vet han at han vil utvikle seg videre. Hva som skjer andre steder er langt mer usikkert. Er jo ikke sikkert han trives fra første stund en gang og da er det vanskelig å samtidig bli en enda bedre spiller.

   Mener faktisk at for hans del så er neste sommer et greit tidspunkt. Har godt av å bli et år eldre og å ha spilt på høyt nivå i Tippeligaen over tid. For et år siden spilte han bare en omgang. Så lenge han er så ung som han er så er det bedre å vente til han har prestert på høyt nivå over tid. Tviler på at han har spilt mer enn 80 minutter i 20 Tippeligakamper.

   Lista over pur unge fotballspillere som var for gode for Tippeligaen og dro ut, for så å gå på snørra er lang. Hadde han vært 23-24 så må han ta sjansen hvis den kom. Men ikke når man er 20. At han ikke engang har vært i en landslagstropp tyder vel på at det fortsatt er en del å gå på. Han holdes vel ute av en annen unggutt som sliter med å imponere på nivå 3 i Spania.

   Comment


   • Er ikke det minste bekymret over at Zahid skal forsvinne denne sesongen, for sjansen er liten. Det å være god og spennende i tippeligaen er ikke ensbetydende for at du skal herje ute, og TL blir ikke høyt verdsatt utenfor.
    Zahid er sikkert ettertraktet blant svenske og danske klubber som har fått øynene opp for han, men han må prestere jevnere over lengre periode. Noe vi alle håper på.

    Comment


    • Originally posted by Daniel View Post
     En liten nyhetsoversikt for de som vil ha noe å kose seg med til kaffen sin
     Mange gladnyheter å lese i dag.
     Wow bra jobba, fortsett sånn

     Comment


     • Zahid pisser på Ajer.

      https://vine.co/v/eWuiq9Kp5OF

      Comment


      • Ser at "haters" har vært på kamp igjen! Går det ikke ann å la vær UTENFOR STADION!!!!????

       http://www.nrk.no/sorlandet/supporta...and-1.12328778

       Må rydde litt innad igjen snart?
       Han kom ble svett og dett var dett

       Comment


       • Originally posted by Wild Touch View Post
        Ser at "haters" har vært på kamp igjen! Går det ikke ann å la vær UTENFOR STADION!!!!????

        http://www.nrk.no/sorlandet/supporta...and-1.12328778

        Må rydde litt innad igjen snart?
        Bare en måned siden sist gang. Er det mulig for klubben/klanen å sørge for at vi slipper at dette skjer igjen? Skjønner det kan være vanskelig å stoppe alle tullingene som holder på, men jeg blir oppgitt over at disse folka får lov til å assosiere seg med klubben på noen som helst måte.
        Serimester 2018!

        Comment


        • Og der klarte jaggu Mjøndalen å score på overtid så det ble 2-2 mot Odd! Dvs at de har 10 poeng som oss og kun leder på målforskjell. Og rosenborg kan maks få 10 poeng i dag med seier over viking.

         For en fantastisk start for VIF!

         Comment


         • Originally posted by _Christian_ View Post
          Beste seriestart siden 1999. Og det uten å være i toppform.
          Tja, om du husker 1999 så er ikke dette noe å juble så mye over. Tabelltopp i april, helt sist i August, så det vanlige stresset for å unngå nedrykk resten av sesongen.

          Comment


          • Hadde mista trua på Daniel Fredheim Holm. Synes ikke han imponerte noe særlig de siste sesongene, men hittils denne sesongen her har han vært god. Var litt redd for at han skulle ta for mye spilletid fra de yngre i år, men hvis han fortsetter som nå, så blir han viktig for oss.
           Første omgang var vi veldig gode. Klarer vi å forlenge de gode periodene enda lenger, så kan dette bli en spennende sesong for oss.

           Comment

           Working...
           X