Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

UEFA setter hardt mot hardt.....

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • UEFA setter hardt mot hardt.....

  UEFA utfordrer G14-klubbene

  Det europeiske fotballforbundet (UEFA) utfordrer G14-klubbene i striden om landslagsfotballens og mesterligaens framtid.  http://fotball.aftenposten.no/nyhets...rticleID=95424

  Synes denne er litt viktig, så jeg legger den her...


 • #2
  Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

  «Vil de ha krig, så skal de få det»

  Konflikten mellom Uefa, Fifa og G14-gruppen tilspisset seg ytterligere mandag.  http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/f...icle595765.ece

  Comment


  • #3
   Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

   UEFA kjemper for solidaritet i fotballen

   UEFA gjør det som står i organisasjonens makt for å hindre at nasjonale forbund må betale lønn til spillerne på landslaget.   http://www.fotball.no/t1.aspx?p=51831&x=1&a=165056

   Comment


   • #4
    Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

    Sitat: Den tir, 25 april 2006 09:56 skrev Waalern:    > UEFA kjemper for solidaritet i fotballen

    > UEFA gjør det som står i organisasjonens makt for å hindre at nasjonale forbund må betale lønn til spillerne på landslaget.

    >

    > http://www.fotball.no/t1.aspx?p=51831&x=1&a=165056

    >

    >

    >    ---    Her er det for en gangs skyld grunn til å være sjeleglad for innsatsen til de internasjonale forbundene. Om storklubbene får det som de ønsker her, vil det slå beina under landslagsfotballen for godt.    Her er en interessant kommentar til saken, skrevet av Crystal Palace' frittalende formann Simon Jordan:    http://football.guardian.co.uk/Colum...641364,00.html

    Comment


    • #5
     Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

     Sitat: Den tir, 25 april 2006 10:13 skrev Jan B:     > Her er det for en gangs skyld grunn til å være sjeleglad for innsatsen til de internasjonale forbundene. Om storklubbene får det som de ønsker her, vil det slå beina under landslagsfotballen for godt.

     >

     _______________     På den andre siden skjønner jeg klubbene utrolig godt. De betaler millioner hver for å ha de beste spillerne, og må gi slipp på dem i til dels lange perioder uten å få noen kompensasjon, samtidig som de må bære risken for at spilleren kan skade seg. Det er litt som om et firma ansetter en jævlig god men dyr konsulent/selger/megler (you name it), og han blir innkalt til rep hele tiden samtidig som firmaet må betale han for fullt når han er borte.     Presisering: Dette betyr ikke at jeg støtter disse klubbenes syn.
     mvh

     Ogni M
     ____________________
     Jord, luft og ildvann.

     Comment


     • #6
      Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

      Har ingen sympati for g-14 klubbene i denne saken whatsoever. Jeg ser poenget ditt, og deres - men disse klubbene har ikke økonomiske problemer pga landslagsspill akkurat. Hensikten deres, som den alltid like glimrende Simon Jordan skriver, er at deres spillere ikke blir tatt ut til Afrikamesterskapet o.l., fordi Ghana aldri i livet vil kunne betale lønna til Michael Essien.
      Gentlemen, you can\'t fight in here! This is the War Room!

      Comment


      • #7
       Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

       RBK med i kamp mot Fifa

       Europas storklubber (G14) kvesser knivene til kamp mot Fifa, og Nils Skutle var gjest på siste G14-møte.       http://fotball.adressa.no/eliteserien/article57578.ece

       Comment


       • #8
        Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

        Sitat: Den tir, 25 april 2006 10:13 skrev Jan B:        > Sitat: Den tir, 25 april 2006 09:56 skrev Waalern:

        >

        > > UEFA kjemper for solidaritet i fotballen

        > > UEFA gjør det som står i organisasjonens makt for å hindre at nasjonale forbund må betale lønn til spillerne på landslaget.

        > >

        > > http://www.fotball.no/t1.aspx?p=51831&x=1&a=165056

        > ---

        >

        > Her er det for en gangs skyld grunn til å være sjeleglad for innsatsen til de internasjonale forbundene. Om storklubbene får det som de ønsker her, vil det slå beina under landslagsfotballen for godt.

        >

        > Her er en interessant kommentar til saken, skrevet av Crystal Palace' frittalende formann Simon Jordan:

        >

        > http://football.guardian.co.uk/Colum...641364,00.html        -----------------        God og dekkende overskrift til artikkelen hans: 'Hijackers set to hold the game hostage' ('Kaprere innstilt på å ta spillet som gissel')

        "Stinking rich" G14-møkkaklubber - nå også med RBK ombord... Jaja...

        Comment


        • #9
         Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

         Sitat: Den tir, 25 april 2006 09:56 skrev Waalern:         > UEFA kjemper for solidaritet i fotballen

         > UEFA gjør det som står i organisasjonens makt for å hindre at nasjonale forbund må betale lønn til spillerne på landslaget.

         >

         > http://www.fotball.no/t1.aspx?p=51831&x=1&a=165056

         >

         >

         >         Nuvel...         Jeg tror man bør passe seg for å tillegge UEFA så voldsomt altruistiske motiver i denne saken. De handler nok ut fra den interessen de har i å bevare landslagsfotball som mest mulig attraktiv og dermed også mest mulig innbringende. Likevel er det vanskelig å være uenig i standpunktet deres, i og med at det tilfeldigvis representerer den mest solidariske linja i denne saken. Det er ganske absurd at toppklubbene prøver å undergrave landslagene på denne måten, for i land der forbundene har dårlig økonomi vil man aldri ha råd til å betale lønn til de største stjernene.         G14-klubbene har vært med på å drive opp lønnsnivået i europeisk fotball, og nå vil de altså bruke det som redskap til å ødelegge landslagene. Fotballen generelt er helt klart tjent med at de beste spillerne får vise seg fram både på klubb- og landslag, og det bør G14-klubbene bidra til å sørge for at de fortsatt har muligheten til. Saken de har reist er et smålig forsøk på å overføre økonomisk ansvar, og jeg håper for all del at det ikke lykkes.

         Comment


         • #10
          Re: UEFA setter hardt mot hardt.....

          Kan koste FA 40 millioner          http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/f...icle665836.ece          Comment

          Working...
          X