Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga - Odd 1.november klokka 18:00

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  ingen tvil om at dagens lag ikke er godt nok for å kjempe helt i toppen.
  Hovedgrunnen til dette er at vi pt er for avhengige av at enkeltspillere har dagen og at vi ikke har nok gode folk til å ta over for disse spillere når de er skada.
  Lista for å kunne ha en drøm om topp 3 neste år ser minimum slik ut:
  - Wæhler på ny kontrakt
  - Ny midtstopper på Wæhler sitt nivå, evt. så må vi krysse fingrene for at Nakkim tar kjempesteg i løpet av vinteren
  - Berge må fortsette sin utvikling for å bli enda mer stabil, og må for all del unngå en langvarig skade
  - Helst en ny mann inn som både kan spille sentral midtbane og på kanten.
  - Ny stabil keeper
  - Ny (rendyrket) spiss.
  - Ingen langvarige skader på Grindheim, DFH eller Moa

  Comment


  • #47
   Originally posted by tordvif View Post
   Samtidig er de to klubbene(Odd og Godset) veldig gode på å ta vare på talentene sine, De spiller fast på laget så de stresser ikke med å komme seg ut. Fossum har sagt at han ser for seg å ta steget ut om noen år, men at det ikke haster. Leste det senest i nettavisen idag.

   For Rosenborg sin del tror jeg det blir værre, de kommer til å miste noen. Så gjenstår det å se om de klarer å hente erstattere som holder mål, så langt ser det ut som de har god oversikt og har ihvertfall lykkes med de de har hentet denne sesongen. Molde kan kvitte seg med et helt lag og fortsatt ha en 11`er som kan kjempe om gull.

   Vi har en stor jobb foran oss og jeg tror ikke vi er der helt enda. Lagene i toppen har ligget der stabilt over flere sesonger og har fått erfaringer ute i Europa så sånn sett ligger vi et godt stykke bak. Tippeligaen er dog Bingoligaen hvor alle slår alle så håper virkelig vi er med å kjempe om gull neste år, men det skal holde hardt med sånne kollapser vi har hatt etter sommeren de siste sesongene.

   I tillegg til at de nevnte lagene har masse kroner i kassa fra Europa. Godset solgte Ødegaard til Real Madrid. Vår Økonomi er ræva og kommer fortsatt til å være det en god stund til. Vi ligger langt bak.

   Comment


   • #48
    Originally posted by FrankO View Post
    Klanstribunen på den nye stadion tar antakelig bare 4000 og dem vil ha tusen løssalgbilletter. Vi har aldri solgt så mange sesongkort før jul, og med tanke på frafallet på tribunen i høst, tror jeg du kan puste ut.
    Hvor sikkert er det at det blir sånn?
    Og går det mot at eneste mulighet for å få sesongkort på nye stadion i 2017, er å måtte kjøpe et i 2016 for å sikre seg forkjøpsrett?
    - LGRW

    Comment


    • #49
     Originally posted by Stix10 View Post
     Hvor sikkert er det at det blir sånn?
     Og går det mot at eneste mulighet for å få sesongkort på nye stadion i 2017, er å måtte kjøpe et i 2016 for å sikre seg forkjøpsrett?
     Ingenting i Vålerenga er sikkert...

     Det kan hende at sesongkort i 2016 er den eneste løsninga for å få sesongkort på supportertribunen på Vålerenga Stadion. Sesongkort for øvrig på stadion vil du kunne få uten å kjøpe i 2016, men de beste plassene går til de med forkjøpsrett.

     Comment

     Working...
     X