Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga møter fansen onsdag 11/11

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vålerenga møter fansen onsdag 11/11

  Vålerenga-trenerne Kjetil Rekdal, Morten Tandberg og Johannes Moesgaard skal møte supporterne i kantina på Vallhall onsdag 11/11 klokka 18-20. Der skal dem ta for seg hele aspektet som har med Vålerenga Sport å gjøre. Hvordan dem jobber på treningsfeltet, hvordan vi skal spille, hvilke visjoner og planer vi har og helt sikkert litt konkret om spillerlogistikk.

  Dette er muligheten til å spørre om alt man lurer på i forbindelse med det sportslige klubben driver med. Hvorfor rakner vi i august, hvorfor holder vi ikke i 90 minutter, hvorfor har vi så mange skader, hva er tankene bak vårt offensive spill?

  I tillegg vil sannsynligvis det ble helt kaldt vann i årene på de som tror Vålerengas økonomi er trygg og at vi kommer til å kjempe om gull neste sesong.


  Jeg tror veldig mange kan ha meget godt nytte av å delta på et slikt møte. En del av kritikken som har kommet denne sesongen skal besvares, og jeg tror svarene vil tilfredsstille flesteparten.

  Møtet er lukket for pressen og skal ikke streames. Det gjør at man kan ha en åpen dialog og være brutalt ærlige med hverandre. Bloggerne får tilgang, men må selv utføre selvjustis i hva som skrives i etterkant av møtet. Alle vil nok komme med et referat, men mye av det som sies vil sannsynligvis ikke kunne skrives offentlig.

  Derfor: Møt opp på Valle i morra!

  PS. Møtet vil kun handle om den sportslige biten i Vålerenga. Tilskuerbråket i helga, samt stadionspørsmål, vil ikke tas opp. Det vil komme et allmøte om stadion senere i vinter.

 • #2
  Burde vært obligatorisk for alle som ytrer seg på forumet evt andre steder å være på møtet.
  Veldig bra opplegg, kudos til trenerne at at de slapp seg litt løs og kom med noen avsløringer og historier det er greit slapp å havne i pressen. Absurd å høre det også VPN refererer angående Ullevål og de spesielt de siste 15, men greit å høre fakta!

  Håper som det ble nevnt at det blir en halvfast greie. Stiller neste gang og!

  Comment


  • #3
   Ser de ber om sang fra 77.minutt og de siste 23. Siden hjemmekampene da tydeligvis varer i 100 'minutter, så kan der forklare hvorfor vi taper poeng på slutten.

   Hvis noen gidder å sende et lite referat på PM sier jeg takk.

   Comment


   • #4
    Jeg tar også gjerne et lite referat på PM om noen føler seg kallet:-)

    Comment


    • #5
     Henger med på den. Hadde dessverre ikke tid å komme.

     Comment


     • #6
      Hva med oss som ikke bor slik til at vi kunne komme, kommer det noe referat?
      Syng for fulle hals, Vål\'enga..

      Comment


      • #7
       Setter pris på et referat jeg også

       Comment


       • #8
        Referat hadde vært kjekt
        Arne G

        søvnløs om natta - bevisstløs om dagen

        Comment


        • #9
         Det er vel et referat ute på VPN i tillegg annonserer Aperopet i dagens Engamorgen at de kommer med et også. Og kan sikkert fort hende at Sotahjørnet lager et referat også.

         Comment


         • #10
          Jeg tar gjerne et referat hvis det var noe spennende som ikke er med i referat på diverse sider, bor i Sverige så da blir det vanskelig å komme dessverre.

          Comment


          • #11
           Tar også gjerne i mot en kort oppsummering av det som ikke ble lagt ut!

           Comment


           • #12
            Ser VPN har referat fra møte. At de i det hele tatt prøvde å skylde på egen fans for dårlige hjemmekamper er utrolig. Dette får dem ta på egen kappe. Om folk får dritt slengt til seg på sosiale medier så får dem holde seg unna det. Klarer man ikke løpe forran 1500 på bredden eller 200 i svingen så mener jeg du må finne på noe annet. Sikkert kjipt å få noen meldinger etter seg når man suser på ræva for endte gang, men kom igjen a. Våkn opp å stå på enda hardere! Vis dem at du kan! Så får vel fansen også se på seg selv, men er ikke mange tusen som piper så lurer på hvordan det da er på Old Trafford eller San Siro. Dette blir syltynt argument altså. Fy faen og flaut å høre på. RBK har snitt på 18 000. Hva faen skal dem gjøre den dagen det skjer igjen på Ullevaal eller nye stadion. Skal dem få sammenbrudd og bli lagt inn da eller?

            Comment


            • #13
             Aperopet har referat ute.

             Comment


             • #14
              Originally posted by O.S.L.O. View Post
              Ser VPN har referat fra møte. At de i det hele tatt prøvde å skylde på egen fans for dårlige hjemmekamper er utrolig. Dette får dem ta på egen kappe.
              For ordens skyld så sa dem at det var en medvirkende årsak til svikten på Ullevaal denne sesongen, men at hovedgrunnen for manglende poengfangst har vært for dårlig ferdigheter. De har rett og slett ikke vært gode nok.

              Comment


              • #15
               Originally posted by O.S.L.O. View Post
               Ser VPN har referat fra møte. At de i det hele tatt prøvde å skylde på egen fans for dårlige hjemmekamper er utrolig. Dette får dem ta på egen kappe........Skal dem få sammenbrudd og bli lagt inn da eller?
               Det kunne jo vært en ide å ha vært på møte før man slenger ut all mulig piss om hva som ble sagt av unnskyldninger. Referatet til VPN er på ingen måte altinkluderende, jamfør det FrankO sier. Jeg foreslår at det IKKE blir gjort referat fra slik møter i framtida da det blir sagt mye mer på 2 timer (!) enn det som blir referert på supporterblogger over 3 paragrafer...

               Comment

               Working...
               X