Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

To nye spillere klare.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • To nye spillere klare.

  Fra lyn1896.no

  "Henning Tønsberg Andresen (Vålerenga 2)
  (6+4 kamper)

  Trenerkommentar: Flott unggutt som fikk sjansen i Lyn da forrige opphold i VIF ikke ble som forespeilet. Har utviklet seg såpass mye i høst at VIF nå ønsket å hente ham tilbake igjen. De innså vel at de hadde gjort en bom sist de hadde han i klubben. Vi i Lyn håper selvsagt at Henning tar nye steg i årene som kommer!


  David Hickson (Vålerenga 2)
  (14+2 kamper, 4 mål)

  Trenerkommentar: Unggutt som har fått mye tillit i Lyn. Har tatt enorme steg, og preget et av andredivisjons beste lag denne høsten. Fantastiske offensive kvaliteter, men fortsatt mye å jobbe med på det defensive. David er nok den av ungguttene det er kjipest å miste akkurat nå, da han har stabilisert seg i startelleveren, samtidig er det bare å ønske ham lykke til videre!"

 • #2
  Vet ikke om det er nevnt her inne før men Jonas Levernes( Ørni jr) kommer fra Rælingen. Spiller som regel sittende midtbane eller stopper. lsk skal visstnok ha sikla etter han her lenge, men var visstnok aldri aktuelt.

  En annen fra Rælingen som er klar er Sander Werni, nevøen til Peter Werni. Sander er ving og spilt på kretslaget til Akershus. Begge skal være 99 modeller.
  FULL PAKKE!

  Comment

  Working...
  X