Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Styret, SK og interne stridigheter. Hva foregår?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by -Christer- View Post
  Uansett synes jeg klubben bør ta til seg at 200-300 av de mest engasjerte supporterne ikke bare forsvinner i et hull. Derfor var valget med å fjerne Knutsen som SK veldig rart. Det er jo nå man virkelig hadde trengt en person som kunne bidratt til å løse problemene og han hadde jo brukbar kontakt med alle parter.

  Noe annet som er veldig rart, er at man lyser ut stillingen som SK, men man hoppet glatt over å lyse ut stillingen som daglig leder. Hvor er logikken bak det?
  Enig. Uten å vite noe om antallet utestengte, har jeg en følelse av av majoriteten av de man kaller Alternative neppe slutta å være supportere i løpet av vinteren. Hva skjer når sesongen starter opp? Hadde vært greit å ha en SK som Knutsen med videre, da han hadde en "standing" i miljøet som gjorde at han kommuniserte med alle. Nå risikerer vi en haug med løse kanoner som ikke har noen som helst forankring inn mot klubben.

  Og samtidig: Nydal er sikkert en drivandes dyktig kar, men akkurat den ansettelsesprosessen vitner om at stillingen som daglig leder i VIF skal drives på dugnadsarbeid, samtidig som SK ikke skal lønnes for arbeidet og dermed også drives som dugnad. Ny runde med innsamlingsbøssa, anyone?
  Vi er Vål'enga!!

  Comment

  Working...
  X