Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Aafk - Vålerenga

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Oppsummeringa:
  Til slutt føles 2-2 ganske ok siden vi lå under rett før slutt.

  MEN:
  - Både Zahid og Brown faller fra mål/ gigantiske sjanser. Hvordan er det mulig?
  - Vi får alt for lett kontringer mot oss og det blir litt for ofte gigantiske sjanser ut av det. Det er helt natta
  - At vi ikke putter på flere av de andre sjansene vi spiller oss fram til er helt sjukehus.

  Annet positivt:
  - Det er lenge til neste kamp
  - Start er totalt rævva så vi trenger bare to lag til bak oss. De er flere andre som er like ræv som det vi er..
  - Larsens forarbeid til 1-1 var meget pent
  - Vi tapte IKKE i en match der vi slapp inn først

  Comment


  • Originally posted by Loffen View Post
   Annet positivt:
   Det blir en slags positiv opplevelse inn mot ferien. Vi kommer tilbake to ganger og er det klart beste laget.

   Comment


   • Vær litt konstruktiv du da Einstein!

    Comment


    • Ser ut som Start blir hekta av, og det gjør det litt lettere for oss. I år trenger vi det.

     Og jeg vil heller ha 2-2 og masse possession og 27 sjanser enn 2-2 og lite possession og kun to sjanser. Mao: Det kunne vært vesentlig verre. Med det vi ser f. eks. i dag så er det en form for potensiale her, det er ikke beksvart. Men grått og dystert, det er det.

     Comment


     • Dagens beste Engaspiller var definitivt Herman, Zahid skuffende svak. Berge er nødt til å bli mere kreativ offensivt, for nå blir det for mye støttepasninger, som ødelegger mulighetene vi har når Aafk er i ubalanse.

      Vi hadde definitivt fortjent bedre i dag, for vi var det klart beste laget. Men vi må få opp balltempoet!

      Comment


      • Originally posted by JorgenH View Post
       Håper vi bruker ferien godt, og kommer tilbake som et helt annet lag etter EM. Vi er nødt til å jobbe med å få ballen fortere fremover i lengderetningen, for å virkelig få utbytte av Brown på topp.Virker på meg som om det er Ghayas som forsinker mye av angrepsspillet vårt, ting går rett og slett fortere uten ham. Det samme med Berge. Begge to er fantastiske fotballspillere som jeg verdsetter høyt, men begge er nødt til å jobbe med å spille inn en mer direkte spillestil i sommer (sammen med resten av laget, selvsagt), ellers er vi rett og slett nødt til å sette dem på benken fremover.

       Har tidligere sagt her inne at jeg ikke tror vi rykker ned. Det tror jeg forsatt ikke, men jeg innser at det blir mer og mer aktuelt så lenge poengfangsten uteblir. Vi har hatt et tøft kampprogram og mye skader hittil, med mye belastning på få spillere. Håper vi nå kan bruke pausen på å trene godt og skape kontinuitet i laget. Tror fortsatt på en god høstsesong, men noe må skje, og det litt brennkvikt.
       Vi kan lett rykke ned når vi ikke vinner etter en sånn kamp som det ikveld. Det er det bare å innse ASAP

       Comment


       • Originally posted by dalagubbe View Post
        Vi kan lett rykke ned når vi ikke vinner etter en sånn kamp som det ikveld. Det er det bare å innse ASAP
        Det var vel sånn ca det jeg skrev i siste avsnitt også...

        Comment


        • Hater Wæhler faktisk.. God bedring
         You tried your best and failed miserably. The lesson is never to try

         Comment


         • Føler meg snytt. Vi spiller ikke noen stor kamp men vi skaper nok muligheter til å slå et feigt og destruktivt hjemmelag som knapt prøver å ha et eget spill.

          Nei vi er ikke gode nok pr i dag til å slå slike lag men vi prøver i det minste.

          Enig i at Brown blir feil spiss mot slike lag men pr i dag er det jo ingen alternativer. En Moa i form har jo mye smartere bevegelser enn Brown så selv om han heller ikke er noen murbrekker ville det nok vært litt lettere å finne han i trenge rom og ikke minst har han en vesentlig bedre avsluttningsteknikk

          Glad for at vi viser styrke og kommer tilbake 2 ganger, sur fordi vi slipper in 2 mål mot dette drittlaget, spesielt det første er håpløst når vi tross alt er i full balanse

          Skal bli godt med en pause nå slik at alle kan roe nepa litt og vi kan få stablet folk på beina igjen og trent med litt flere folk på trening
          "A man is only as old as the woman he feels"

          --Groucho Marx--

          Comment


          • Odd hjemme, Brann borte og Sogndal hjemme. Er vel nærliggende å tro at vi vil stå med 0 poeng etter de tre kampene... Heldigvis er det 5 uker til Odd kampen... Er det håp å tro på Trøim, forsterkninger etc osv...

           Comment


           • Burde klart vunnet, men hvorfor bytter ikke Reka inn Sakor mye før??!?? Og hvorfor får Grindheim spille hele kampen? Han suger pikk og burde vært tatt av til pause! Zahid også for den saks skyld! Juklerød som har hatt to positive opplevelser kommer ikke inn? Synes det var dårlig coaching i dag, men når det er sagt så er det ikke reka som skal score måla. Jommen godt det er tippeligapause nå!

            Comment


            • Originally posted by Trym View Post
             Odd hjemme, Brann borte og Sogndal hjemme. Er vel nærliggende å tro at vi vil stå med 0 poeng etter de tre kampene... Heldigvis er det 5 uker til Odd kampen... Er det håp å tro på Trøim, forsterkninger etc osv...
             Det er vel egentlig ingen grunn til at vi ikke skal slå Sogndal hjemme, men med Vålerenga per 2016 er ingenting umulig. Brann borte kan gå med litt flaks. Brann er jo tross alt litt som oss: dårligst når det gjelder. Leverer vi som vi gjorde i førsteomgang mot Godset kan vi overraske mot Odd. Men faren er nok stor for at det kan gå mot 0 poeng i disse kampene, ja. Dessverre.

             Comment


             • Originally posted by Trym View Post
              Odd hjemme, Brann borte og Sogndal hjemme. Er vel nærliggende å tro at vi vil stå med 0 poeng etter de tre kampene... Heldigvis er det 5 uker til Odd kampen... Er det håp å tro på Trøim, forsterkninger etc osv...
              Nærliggende å tro faktisk. Hjemme mot Sogndal bør være 3 poeng. Brann imponerer ingen spillemessig, men er et feigt drittlag, som til og med legger seg bakpå på hjemmebane og dessverre har fått poeng på det. Håper vi aldri opptrer på den måten. Odds er sterke.

              Comment


              • Originally posted by JohnF View Post
               Sander og Grindheim tripper rundt midtsirkelen og sørger nesten konsekvent for å stå feilvendt når de mottar ball. Det funker sikkert greit hvis målet er å vinne ballinnehav, men det er ikke særlig offensiv tankegang.
               Vi er generelt ganske dårlige på å spille ballen i ledige rom..
               Sander er bare 18 år gammel (!!) og til sin alder å være, er han mer enn god nok.

               Verre er det med Grindheim som i år har vært blant våre dårligste spillere. Forstår veldig godt at han ble satt ut av troppen mot Godset. Har alltid vært fan av Grindheim, og håpet han bare trengte å ta et "oppgjør" med seg selv. Men faktumet er at han ikke er bedre enn det han viser, har dessverre stagnert. Som du sier, tripper han rundt, er for lite offensiv i tankegangen, mangler glød og er fraværende defensivt. Må jo være bedre å kjøre All in med Sakor som anker? Men med tanke på at Trøim sjæl fredet Christian, er vi nok nødt til å klare oss med han ut kontraktstiden.

               Ellers er det utrolig deilig å sikre ett poeng i en såpass frustrerende kamp som dette
               Lundstrøm og Herman var veldig gode i dag, og Tollås begynner å ta steg!

               Comment


               • Originally posted by VIFpatriot View Post
                Nærliggende å tro faktisk. Hjemme mot Sogndal bør være 3 poeng. Brann imponerer ingen spillemessig, men er et feigt drittlag, som til og med legger seg bakpå på hjemmebane og dessverre har fått poeng på det. Håper vi aldri opptrer på den måten. Odds er sterke.
                Hvis ingenting skjer med spillermateriellet så vil jeg påstå at vi ikke har en sjanse mot odd pr nå. Brann har ikke sluppet inn mål på hjemmebane hittil i sesongen og vi er vaksinert mot å skåre... Sogndal har vist en fighter vilje vi ikke er i nærheten av å inneha. Så ja, "nærliggende å tro"...

                Comment

                Working...
                X