Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Aafk - Vålerenga

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Harald H View Post
  Ja, vi var det beste laget, men det var ikke enveiskjøring som mange vil ha det til. Selv om vi får til mange avslutninger er jo de fleste av dem helt ufarlige. Da var det annerledes med Aafk, de få gangene de var på visitt ble det ofte farlig. Og dette ser vi jo gang på gang og er selvfølgelig ikke tilfeldig. Motstanderen vår legger seg bakpå fordi de vet at det er bedre å vente på at vi til slutt mister ballen i en farlig posisjon. Synes derfor at altfor mange lar seg blende av antall avslutninger og ballinehav. Dette er selvfølgelig en helt bervist strategi av mange av våre motstandere.

  Når det er sagt, burde vi ha vunnet på søndag, men vi mangler igjen kynisme/ro/ferdigheter/flaks (vet ikke hva som er riktig, sannsynligvis litt av alt) i de viktigste situasjonene som avgjør kampen.
  Mener våre sjanser var flere og større enn Ålesund sine.. Kirkeshov hadde en ganske stor sjanse, som han blåste til side fra god posisjon, og Ålesund fikk en stor sjanse på indirekte frispark som de definitivt ikke skulle ha hatt.
  Så hele kampen igjen igår, og det hjelper mye for å se den igjen, da man ikke er fullt så stressa som når kampen pågår! Fredriksen sa selv at de prøvde å etablere spill, men de klarte ikke. Når Ålesund klarte å vinne ballen, så mista de den stort sett med en gang, så vi var gode i gjenvinningsfasen også.
  Men vi har mye å gå på når det gjelder samhandling og initiativ når vi får brudd. Der er vi altfor dårlig!

  Comment

  Working...
  X