Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

" Vi var «på tur» "

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • " Vi var «på tur» "

  "SANDEFJORD (VG Nett) Jan Derek Sørensen (34) har én enkel forklaring på sin giftige høstform."

  http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135903
  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

 • #2
  Re: " Vi var «på tur» "

  Er det jeg har sagt hele tiden,at mye av kjernen til problemene vi har hatt med dårlige resultater o.l,har ligget hos spillerne mentalt..  Samme hvem som er trener,hvis gutta ikke er "med",så blir jo jobben nesten umulig

  statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

  Comment


  • #3
   Re: " Vi var «på tur» "

   Hvordan får du uttalelsene til Derek til å bli at det er det mentale som er grunnen??

   At han får spille mer går utover det mentale men hvem er grunnen til at han ikke fikk spille tidligere?? Fortsatt spillere som ikke får spille og de har det vel ikke noe bedre mentalt???   Så står det vel videre at det er endringene Petter har gjort som er grunnen. Dette har flere andre spillere sagt tidligere også og da går det ikke på det mentale men på det taktiske.

   Vis man vil kan man vri det til at det taktiske også er mentalt men hovedgrunnen er ikke psyko timer eller at spillerne har blitt enige om at de vil vinne igjen, det er Petters gode taktiske endringer på trening og i kamper. Dette har medført mentale endringer som er trygghet og tro på det man driver med. Hvem er det da som har ansvaret for at spillerne og troppen har denne troen og selvtilliten, selvfølgelig treneren.

   Med vennlig hilsen

   Rovel

   "Dø for Enga"

   Comment


   • #4
    Re: " Vi var «på tur» "

    Sitat: Den ons, 01 november 2006 16:23 skrev rovel:    > Hvordan får du uttalelsene til Derek til å bli at det er det mentale som er grunnen??

    > At han får spille mer går utover det mentale men hvem er grunnen til at han ikke fikk spille tidligere?? Fortsatt spillere som ikke får spille og de har det vel ikke noe bedre mentalt???

    >

    > Så står det vel videre at det er endringene Petter har gjort som er grunnen. Dette har flere andre spillere sagt tidligere også og da går det ikke på det mentale men på det taktiske.

    > Vis man vil kan man vri det til at det taktiske også er mentalt men hovedgrunnen er ikke psyko timer eller at spillerne har blitt enige om at de vil vinne igjen, det er Petters gode taktiske endringer på trening og i kamper. Dette har medført mentale endringer som er trygghet og tro på det man driver med. Hvem er det da som har ansvaret for at spillerne og troppen har denne troen og selvtilliten, selvfølgelig treneren.

    >

    Han sier "VI var på tur",dvs at hans tildeling av mer spilletid betyr kun hjelp til han,ikke de andre.

    Nå var vel også Derek rimelig fast på laget før han ble skadet,og selv Reka kan vel ikke bruke skadede spillere    At Myhre har trykket på rette knapper,og fokusert på riktige ting,er hevet over enhver tvil.

    Men du kan være Gud for alt jeg bryr meg om,hvis disiplene dine ikke har med hue når du forkynner,hjelper det lite hva du har å si.    statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

    Comment

    Working...
    X