Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Rykte-, ønske- og overgangstråd for vinteren 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Trasskuken View Post
  Ville jo vært typisk om han går til brann, og ender opp med 10-12 mål det borte

  Han passer spillestilen til LAN. MEn ti til tolv mål på en spiller som har 6 mål på 81 matcher ? Da skal han ha ganske så god flyt.
  Som sagt en flott fyr, sjelden sett mer lojal eller oppofrende spiller, men han scorer ikke. Da hjelper det ikke at du er aldri så hyggelig. Fotballkamper vinnes ved at man scorer mål.
  .."the absece of evidence is not the evidence of absence"..

  Comment


  • Tenk å beholde Azemi og sende bort Johansen.

   Coaching i verdensklasse.

   HKJ er en helt annen type spiller enn hva resten i angrepet er, og har garantert mindre lønn enn Azemi.
   Wanderer

   Neste år så tar vi alt

   Comment


   • Ut med Kjelsrud og Azemi, så har vi Johnson og Michael som spisser. Michael trenger litt tid til å tilpasse seg nytt land og klima osv, så kan han ta over etter Johnson når han blir solgt.

    Comment


    • Originally posted by Trasskuken View Post
     Ville jo vært typisk om han går til brann, og ender opp med 10-12 mål det borte
     Husker vi lånte Mos til Tromsø, så ble han toppscorer i ligaen der. Mens vi manglet spiss og hadde spisskrise. Blir det noe særlig mer Vålerenga enn det?

     Men nå er situasjonen annerledes. Vi har egentlig 2 spisser for mye med Michael inn. Jeg føler meg også relativt trygg på at Kjelsrud ikke ender opp med 10-12 mål i eliteserien på en sesong.

     Comment


     • Originally posted by tordvif View Post
      Ut med Kjelsrud og Azemi, så har vi Johnson og Michael som spisser. Michael trenger litt tid til å tilpasse seg nytt land og klima osv, så kan han ta over etter Johnson når han blir solgt.
      Tja, hittil har vi vel ikke akkurat sett noen grunn til at Johnson skulle bli solgt med det første? Anser han selv som et av våre heteste salgsobjekt, men viktig å ikke selge skinnet før bjørner er skutt osv.

      Og folk må innfinne seg med at vi ikke kan beholde alle spissene i troppen. Det har vært kommunisert klart og tydelig siden slutten av forrige sesong at Deila ønsker maks 24 spillere og at ingen i troppen skal være tredjevalg. Skal vi ha noe som helst håp om å få inn en ny stopper må noen ut og da er det i angrepet vi har best bredde.
      Det er alltid en sjanse for at en spiller slår til om han bytter klubb, men vi kan ikke beholde alle spillere av den grunn. De slår i hvert fall ikke til om de blir værende her som backup for VIF2.

      HKJ er en virkelig fin fyr, men har vist gang på gang at han ikke er en målscorer og det trenger vi sårt. Trenger ikke minne om hvem som var toppscorer i fjor med 6 mål. Om han slår til i Brann er det flott for han.
      Mener noen virkelig at vi ikke skal signere Michael for å beholde HKJ?

      Comment


      • Forstår virkelig ikke at folk flipper sånn av at han er på vei ut!

       Jeg er helt med på at han er en annen spillertype enn vi ellers har på topp.
       Han er en bra murbrekker og en god spiller å sette innpå om vi må kælke baller siste 10.
       Jeg digger innstillinga hans!

       MEN dette er det eneste han har. Ikke scorer han mål og han passer vesentlig bedre til brann sin fotball enn vår fotball.
       Virker som sjefen er imponert nok til å signere Godly. Da må en ut. Selv om Azemi ikke har bevist noe for oss ennå har han i Norge totalt sett bevist mye mer enn Kjelsrud.

       Seff litt synd å miste en viking av en spiss, men på ingen måte uerstattelig..

       Comment


       • Originally posted by Daniel View Post
        Mener noen virkelig at vi ikke skal signere Michael for å beholde HKJ?
        I motsetning til HKJ og Michael ( ikke et vondt ord om noen av dem) har Azemi i det minste vist at han kan score bra med mål i serien... Å kvitte seg med en spiller vi signerte for 4,5 år forrige transfervindu, som var "en spiller for fremitden", og som så kun fikk tre måneder da han var syk/ikke matchfit til å vise seg frem på, mener jeg blir for dumt. Det er en spiller som er i sin beste alder og har bevist at han holder høyt eliteserienivå. Å kvitte seg med han nå vil i praksis være Deila som strekker henda i været og innrømmer at han ikke aner hva han driver med når det gjelder spillerlogistikk. Rarere ting har skjedd i fotball, men begynner å bli svært glad for at vi har fått satt ting mer i system med Tjernås og Ingebrigtsen.

        Comment


        • Originally posted by wanderer View Post
         Tenk å beholde Azemi og sende bort Johansen.

         Coaching i verdensklasse.

         Ja, tenk å prioritere og beholde en som faktisk har vist seg som en målscorer på dette nivået, mot en som ikke har det

         Comment


         • Det er en gjennomtrekk litt over det som er behagelig så langt med Deila ja. Litt som at han signerte Skiri som assistenttrener fordi de hadde en god prat.. sånt blir litt for tilfeldig etter min smak.

          Nå er det likevel sånn at det er mange faktorer som spiller inn i fotball, som man ikke kan kontrollere. Planen var jo å hente Azemi før han gikk til Israel, da var han i toppform og hadde levert en god sesong for Bodø. Men så skjærte det seg, og Azemi ble først signert når han hadde blitt fryst ut der nede og ikke trent eller spilt kamper med laget på 6 måneder.

          Så fikk han også en matforgiftning, som må ha vært noe skikkelig alvorlige greier med tanke på hvor lenge han var ute.

          Det var synd at det gikk sånn, men nå har vi for mange spisser. Vi trenger ikke 3 spisser og det kan godt hende at Azemi ønsker å flytte på seg også.

          Comment


          • Originally posted by nyegymsko View Post
           Han passer spillestilen til LAN. MEn ti til tolv mål på en spiller som har 6 mål på 81 matcher ? Da skal han ha ganske så god flyt.
           Som sagt en flott fyr, sjelden sett mer lojal eller oppofrende spiller, men han scorer ikke. Da hjelper det ikke at du er aldri så hyggelig. Fotballkamper vinnes ved at man scorer mål.
           Nja, den statistikken kan du ikke helt stole på. Antall kamper stemmer, men det er jo ikke hele kamper. Slått sammen så hadde han omtrent 15 hele kamper på førstelaget ifjor. Det ga tre mål, eller et mål hver femte kamp. Som skulle gitt seks mål dersom han hadde spilt samtlige 2700 minutter.

           De totalt 81 kampene har ikke gitt mer enn 2897 minutter så han holder omtrent samme snitt også der. Men så må man også tenke på at hans gjennomsnittskamp varer 35 minutter. Så han har stort sett vært en spiller som kommer inn. Enten for å gi litt ekstra fysikk på banen, for å prøve å snu en kamp som ikke alltid er lett eller for å være et fysisk sterkt oppspillspunkt for et lag som prøver å holde på en ledelse. I OBOS har han 11 mål på 14 hele kamper.

           Så han er nok realistisk sett en spiss som kan forventes å score opp mot ti mål i løpet av en sesong hvis har blir gitt mye spilletid. Spesielt hvis laget han spiller for har en spillestil som passer han. Bra det, men ikke bra nok.

           Comment


           • Originally posted by nyegymsko View Post
            Ok, det er en helt grei etterlysning.
            Men ser man på antall kamper som ble spilt og rollen de hadde i laget er det nærligende å tro at det dreier seg om tre personer. Grindheim, Lundstrøm eller Lekven. De spilte sammen med Nation og Jääger flest matcher basert på tallene fra alt om fotball.no.

            Og flest matcher er en grei pekepinn på flest km normalt sett. Midt stoppere beveger seg sjelden lengre opp en midtbanen, om ikke vi har en corner, sa da tar vi bort Enar og Jonatan fra regnestykket. Lekven er en sittende midtbanespiller og fungerer oftest som den balanserende spilleren. Ergo regner jeg med at det ikke er han. Da står vi igjen med Lundstrøm eller Grindheim.

            En offensiv løpsterk back eller en indreløper. Grunnen til at valget faller på Christian er rett og slett rollen han hadde på høsten hvor han ble flyttet frem i Ghayas rollen samtididg som han var en slags jagende første forsvarer. Han løp som besatt, noe som også ble kommentert både av spilleren, trenere og kommentatorer. Dette finner vi i flere av referatene etter kampene. Dette er også grunnen til at han manglet et par av de siste matchene i fjor. Kroppen hans tålte ikke belastingen rollen medførte.

            Derfor tror jeg det er Grindheim.
            Grindheim har for vane å løpe mye, og har tidligere liggi høyt på sånne statistikker. Så det er nok godt resonnert. Det sier likevel absolutt ingenting om hvor mye Kjelsrud løp.

            Comment


            • Originally posted by McCabre View Post
             Grindheim har for vane å løpe mye, og har tidligere liggi høyt på sånne statistikker. Så det er nok godt resonnert. Det sier likevel absolutt ingenting om hvor mye Kjelsrud løp.
             Jeg har ikke sett noe tall som tyder på at Grindheim er spesielt utholdende. Ikke HKJ heller. Juklerød og Sam F derimot.

             Comment


             • Ser absolutt null grunn til å gjøre noe når det gjelder Azemi. Han kom sent i fjor uten kamptrening, og fikk matforgiftning. Prestert på dette nivået før, og ser visstnok veldig bra ut på trening. Kan også bekle høyrekant. Idioti å slippe han nå.

              Comment


              • Originally posted by Gladhaug View Post
               I motsetning til HKJ og Michael ( ikke et vondt ord om noen av dem) har Azemi i det minste vist at han kan score bra med mål i serien..
               Har han egentlig vist det? I mine øyne er han en spiller som i en alder av 25 (26 i juni) kan vise til èn god sesong. I 2016 scoret han 11 mål på 29 kamper, inkludert straffer. Året før var det 4 mål inkludert straffer. Og før det igjen lavere divisjoner. Vi hadde grei kontroll på han når han var en scoringsmaskin for Follo, bl.a. spilte han vel en showkamp for oss. Da valgte vi ikke å satse på han.

               Sitter med følelsen av at han er god, men egentlig ikke god nok. Fin spiller for klubber som sikter seg inn på en plass midt på tabellen, men som mangler det lille ekstra for å kunne spille for en klubb helt i toppen. Kan man se for seg at RBK ville satset på han? Jeg kan ikke se det.

               Comment


               • Originally posted by McCabre View Post
                Grindheim har for vane å løpe mye, og har tidligere liggi høyt på sånne statistikker. Så det er nok godt resonnert. Det sier likevel absolutt ingenting om hvor mye Kjelsrud løp.

                Vel, du har intet som tyder på det motsatte heller. Det virker som om enkelte supportere maler et bilde av han som en utrettelig løpsmaskin som ikke tapte ene eneste hodeduell hele sesongen. Vel det er feil, veldig feil. Hadde han ikke tapt en duell hadde han for det første scoret mer mål, siden flere av duellene foregår i motstanderenes 16-meter. Og når det gjelder løpskapasitet så snakker vi om en kraftplugg på 183 cm/84 kg. Ikke akkurat en maratonkropp.
                .."the absece of evidence is not the evidence of absence"..

                Comment

                Working...
                X