Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sesongen 2018

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Som basement nevnte i kamptråden; hva er forskjellen på 5 plass og 8 plass i forehold til bonuspenger klubben får? Er det snakk om millioner eller bare noen hundretusener?
  Han kom ble svett og dett var dett

  Comment


  • Originally posted by Wild Touch View Post
   Som basement nevnte i kamptråden; hva er forskjellen på 5 plass og 8 plass i forehold til bonuspenger klubben får? Er det snakk om millioner eller bare noen hundretusener?
   Finner ikke oppdaterte tall, men i 2014 var det ca. 1,1 million i forskjell på 5. og 8. plass:   Edit: 1,3 millioner i fjor:

   Comment


   • Lå en oversikt på VG her om dagen. Generelt sett kan man vel si at det er lønnsomt å ta medaljer.

    Dette er det foreløpige estimatet Norsk Toppfotball opererer med for premiepenger i Eliteserien.

    1.-plass: 24 millioner kroner
    2.-plass: 20,3 millioner kroner
    3.-plass: 16.7 millioner kroner
    4.-plass: 11.6 millioner kroner
    5.-plass: 10.7 millioner kroner
    6.-plass: 10.3 millioner kroner
    7.-plass: 9.8 millioner kroner
    8.-plass: 9.4 millioner kroner
    9.-plass: 9.4 millioner kroner
    10.-plass: 9.4 millioner kroner
    11.-plass: 8.9 millioner kroner
    12.-plass: 8.9 millioner kroner
    13.-plass: 8.9 millioner kroner
    14.-plass: 8.9 millioner kroner
    15.-plass: 8 millioner kroner
    16.-plass: 8 millioner kroner

    Comment


    • Originally posted by Mikkell View Post
     Finner ikke oppdaterte tall, men i 2014 var det ca. 1,1 million i forskjell på 5. og 8. plass:     Edit: 1,3 millioner i fjor:

     https://www.aftenposten.no/100Sport/...e-242296b.html
     Se det. Kanskje 1,6 i år. Burde være verd å satse så høyt som mulig.
     Han kom ble svett og dett var dett

     Comment


     • Og det var vel sånn at de beste klubbene utifra tabell også blir satt opp på treningsleiren sammen i spania i vinter. Så bedre matchtrening der ihvertfall om det fortsatt er slik. Totalen er uansett bedre med 5 plass enn med 8-9 plass. Høres bedre ut også. Vet ikke om noen sponsorer bidrar mer utifra plassering, men tror vel ikke det.

      Comment


      • RBK dro inn nesten 60 millioner på spill i Europa League.


       Penger er roten til alt ondt. Sånn sett var det jo bra at vi tapte mot Kristiansund, så slipper vi å bekymre oss over hva vi skulle gjort om vi også kom til Europa.

       Comment


       • Originally posted by Basement View Post
        Vet ikke om noen sponsorer bidrar mer utifra plassering, men tror vel ikke det.
        Partneravtalene slik de ligger åpent på klubbens hjemmesider sier noe om bonus ved medalje, økende etter medaljens valør. Tviler sterkt på at noen har forhandla fram en særavtale der en 5. plass belønnes...

        Comment


        • Rbk leder 0-2 over brann borte og avgjlr serien idag. Hvor RÆVA er nivået på denne serien når ett lag herjer med alle år etter år hjemme og går så til de grader pinlig på trynet i møtet med utenlandske lag. Dette er ikke bra for interessen og i tillegg varter småbygder opp med topplasseringer i samme liga år etter år. Det må være ett ekstremt lavt nivå, kan ikke skjønne noe annet.
         I en gal verden er bare klovnen normal.

         Comment


         • Rosenborg scorer på sin første corner. Vi er ikke en gang en millimeter farlig på cornere. Nesten så det er bedre å tuppe ballen opp til Adam og starte bakfra igjen...

          Comment


          • Originally posted by Jepp View Post
           Rbk leder 0-2 over brann borte og avgjlr serien idag. Hvor RÆVA er nivået på denne serien når ett lag herjer med alle år etter år hjemme og går så til de grader pinlig på trynet i møtet med utenlandske lag. Dette er ikke bra for interessen og i tillegg varter småbygder opp med topplasseringer i samme liga år etter år. Det må være ett ekstremt lavt nivå, kan ikke skjønne noe annet.
           RBK har tryna i Europa i år, men kan være dårlig taktiske kamper for alt jeg veit, for S08 har klart seg rimelig greit, og Molde hadde litt utur at de røyk ut mot Zenit. Så synes ikke Eliteserien er så dårlig, selv om rbk igjen klarer å vinne seriegull. De har det lille ekstra i Eliteserien, men ikke alltid det beste norske laget i Europa. Men økonomisk er Norge og Sverige litt akterutseilt sammenlignet med mange andre europeiske land, mtp lønninger og overgangssummer. Sier litt når bånnlag i Belgia har mer penger enn de største klubbene i Norge og Sverige.

           Comment


           • Ser rbk har trukket nok en hjemmekamp i cupen, denne gangen mot start. Fint å se at planene til nff om å gjøre norsk fotball enda kjedeligere enn det allerede er går som smurt.
            I en gal verden er bare klovnen normal.

            Comment


            • Oppvaskmøte, i følge Østlandssendingen. Deila selvkritisk. Vet ikke hva jeg skal tro. Kjenner bare på at jeg har hørt dette en dullion ganger før.
             Vi er Vål'enga!!

             Comment


             • Originally posted by maestro View Post
              Oppvaskmøte, i følge Østlandssendingen. Deila selvkritisk. Vet ikke hva jeg skal tro. Kjenner bare på at jeg har hørt dette en dullion ganger før.
              Kan jo hende det har en effekt i de tre siste kampene. Er jo litt å spille om og det er jo ikke akkurat imponerende at man ikke klarer topp 6.

              Skulle ønske det var mer å spille om for de lagene som ikke egentlig har så mye å spille om. Har sagt det før og sier det igjen. Lag en slags Røyal League av de 2-3 beste lagene i Norge, Sverige og Danmark som ikke kvalifiserer seg til Europa. Da får man litt internasjonal matching og kanskje man kunne klart å få delt ut litt kroner til de lagene som deltar, så de gidder å prioritere det.

              Da er det jo faktisk et poeng utover bare ære å klare å komme på topp 6. Legg det til perioden der EL-lagene skal ut i kvalik. Kanskje man til og med kunne overtalt UEFA om å gi vinneren en plass i siste kvalikrunde til Europa League.

              Det er jo en utfordring at 40% av lagene i serien ikke egentlig har noe å spille om i de siste 5-6 rundene. Da blir innsats og oppmøte deretter.

              Comment


              • Æsj, jeg er litt misunnelig på Godset som får en cupfinale på tampen av sesongen her. Utrolig surt at vi skulle trekke RBK to år på rad.

               Comment


               • For å være helt ærlig så er jeg på dette tidspunktet mer opptatt av bunnstriden enn om vi ender på sjette- eller tiendeplass. Det er nøkkelrunde i bunnstriden til helgen med følgende kamper:

                Sandefjord-Start
                LSK-B/G
                STB-KBK
                Brann-Godset

                Realistisk scenario: B/G vinner mot Lillestrøm, STB spiller uavgjort mot KBK, Godset taper mot Brann, og Start slår Sandefjord. Da vil tabellen se sånn her ut med to runder igjen:

                11. Bodø/Glimt 32
                12. Start 32
                13. Strømsgodset 29
                14. Lillestrøm 27
                15. Stabæk 26
                16. Sandefjord Fotball 19

                Lillestrøm med to poeng opp til sikker plass, men gjett hva! Godset og Lillestrøm møtes i Drammen i nest siste runde, og den er jeg rimelig sikker påat Godset kommer til å vinne. Med andre ord, fugla havner på kvalik eller direkte nedrykk

                Comment

                Working...
                X