Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga damer-sesongen 2018

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 3-1 Herlovsen
  En kjapp en til nå, så er liv i kampen

  Comment


  • For en kanon.. game on! 😎

   Comment


   • Vi mangler en skikkelig goalgetter.Her hadde vi masser av sjanser å var fullt på høyde med LSK i 93minutt!

    Comment


    • Kult å se at damene matcher lsk i spill. Måtte de fortsette utviklinga så vi kan vippe pippipene av tronen neste år..

     Comment


     • Det var tre kjappe trepoengere i toppserien på rad...

      Søndag hamret altså Sherida Spitse inn to frisparkmål man ikke har sett i Bodø siden Tom Kåre Staurviks glansdager.
      https://www.instagram.com/p/Bm-f1PMg...n-by=vifdamene

      Våre nærmeste rivaler om medaljer, Klepp og Sanvdiken, spilte uavgjort i en meget amper batalje i helgen, og i løpet av disse tre siste serierundene har vi sakte, men sikkert sneket oss innpå lagene foran oss:
      11 poeng opp til sølvplass og CL-spill (Klepp) har blitt til 9.
      9 poeng opp til medalje (Sandviken) har blitt til 4
      6 poeng opp til fjerdeplassen (Arna-Bjørnar) har blitt til 2
      5 poeng opp til femteplassen (Kolbotn) har blitt til 1

      En medalje vi for tre uker siden bare kunne skimte i det fjerne er nå synlig rett foran nesa vår, og kanskje er heller ikke håpet om å rappe CL-plassen fra Klepp helt gravlagt ennå. Ikke minst fordi både Klepp og Sandviken har igjen LSK på programmet.

      Neste kamp blir fryktelig viktig, når vi tar imot nettopp Klepp på Intility, Søndag 9. september kl. 1500.

      Comment


      • Vålerenga - Klepp søndag 9. september kl. 1500

       Etter en laber vårsesong har tre seire på rad ført oss inn i medaljekampen. Søndag tar vi altså imot Klepp fra Jæren (det blir nesten ikke mer bonde) på andreplass. Mao. ny sekspoengskamp mot en annen medaljekandidat.

       Klepp er et aggressivt, godt organisert lag som slipper til få sjanser. Rogalendingene har hatt skrekkelig mye flyt (og utholdenhet og dyktighet) denne sesongen, og avgjort de fleste av sine kamper med sene skåringer. Målene deres kommer gjerne i bakrom ved lynraske Hege Hansen og Tameka Butt, som rett og slett er en av verdens beste midtbanespillere.

       Håper våre damer løfter seg enda et hakk, og viser at vi har medaljenivået inne. Isabell Herlovsen kommer trolig tilbake på laget. Både hun og spisskollega Celin Ildhusøy har brukt landslagspausen til å vise at de har skåringsformen inne. Og kan man skåre mot europamester Nederland bør det også være mulig mot Klepp. Vi ses på søndag!

       Comment


       • Det er for øvrig på ettårsdagen til stadionåpninga.
        in Absinthia

        Comment


        • Ingrid Sødenå har fått påvist ny hjernesvulst dessverre.Nå venter ny operasjon og rehabilitering.

         Comment


         • Originally posted by Ingar View Post
          Ingrid Sødenå har fått påvist ny hjernesvulst dessverre.Nå venter ny operasjon og rehabilitering.
          Faen! Den jenta er en skikkelig tøffing, så jeg er sikker på at hun kommer seg gjennom denne også. Håper det blir en form for støttemarkering/TIFO ved neste hjemmekamp (Avaldsnes 13/10).
          Vi er Vål'enga!!

          Comment


          • Originally posted by maestro View Post
           Faen! Den jenta er en skikkelig tøffing, så jeg er sikker på at hun kommer seg gjennom denne også. Håper det blir en form for støttemarkering/TIFO ved neste hjemmekamp (Avaldsnes 13/10).
           Ja. Det skulle nesten bare mangle.

           Hun er en av favorittspillerne mine. Imponerende hvordan hun kom tilbake et halvt år etter forrige operasjon. Det kunne man umulig se på banen. Spiller alltid med hjertet utenpå drakta og er en deilig duellspiller.

           Helt sikker på at hun kommer like sterkt tilbake neste gang 😁

           Comment


           • Det var fortsatt sommer i lufta sist damelaget spilte hjemme, men nå er det da endelig kamp igjen - lørdag kl. 1400 mot Avaldsnes.

            Minner også folket om at vårt siste gjenværende lag i cupen, VIF J16, spiller semi hjemme på Intility mot Kolbotn i morgen (tirsdag) kl. 1900, og de fortjener kanskje litt støtte på veien mot bøtta...

            Comment


            • Tap i siste kamp mot Kolbotn med 3-1.Selv med nytt lag og mye skader må jeg si 6.plass og 28 poeng bak Lillestrøm er en gedigen skuffelse. Både Korpela,Berget og Herlovsen har ikke stått til forventningene,i tillegg har vi sluppet inn 35 mål.
             Savner en skikkelig bauta i forsvar som er vond å møte.
             Det positive er at Spitse og Dølvik Markussen samt Bizet Ildhusøy tidvis har vist hva som bor i dem.Spitse har ved flere anledninger laget goaler av høy klasse!

             Comment


             • Originally posted by Ingar View Post
              Tap i siste kamp mot Kolbotn med 3-1.Selv med nytt lag og mye skader må jeg si 6.plass og 28 poeng bak Lillestrøm er en gedigen skuffelse. Både Korpela,Berget og Herlovsen har ikke stått til forventningene,i tillegg har vi sluppet inn 35 mål.
              Savner en skikkelig bauta i forsvar som er vond å møte.
              Det positive er at Spitse og Dølvik Markussen samt Bizet Ildhusøy tidvis har vist hva som bor i dem.Spitse har ved flere anledninger laget goaler av høy klasse!
              Enig og uenig. Korpela vært skadet store deler av sesongen, men var slett ikke den keeperen jeg trodde. Guro et par hakk bedre. Marte Berget har skuffet stort, virker å ha mistet all eksplosivitet og teft. Isabell har scoret lite, men jobber som en galeislave og åpner egentlig opp mye, men medspillerne utnytter ikke rommene hun skaper. Så har det vært en del skader rundt om, noe som har gjort kontinuitet vanskelig. Om man tenker på at treningene besto av 6-8 spillere til langt utpå senvinteren, kommer det ikke som noen bombe at damene ikke har blitt det topplaget mange forventet. I tillegg har jeg hørt Monica Knudsen forklare litt rundt hvorfor ting ble som de ble, uten at jeg kan gå inn på det i særlig detalj. La oss si det går på manglende basiskunnskaper omkring taktikk, formasjon og roller.
              Vi er Vål'enga!!

              Comment

              Working...
              X