Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga damer-Stabæk lørdag 28. kl. 15

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Originally posted by JorgenH View Post
  Mange såre menn her inne som ikke tåler at kvinner for en gangs skyld får en liten fordel vi menn ikke får. Herregud. Jeg synes det er positivit at DNB gjør noe ekstra for å få kvinner på kamp.
  Var et par tre som påpekte at denne løsningen sannsynligvis ikke er lov.

  Man kan alltids diskutere hvorvidt særbehandling er fremmende eller skadelig for likestilling, men det er i så fall greit å holde diskusjonen på et sakelig nivå, og la være å ilegge andre meninger de ikke har gitt uttrykk for.

  Personlig klarer jeg ikke å jazze meg opp over at kvinner kom gratis inn, og ut fra hva jeg kan lese i denne tråden så later det ikke til at noen andre klarte det heller.
  In the beginning the Universe was created.
  This had made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
  - Douglas Adams

  Comment


  • #17
   ALLTID LEDIG I KRYSSET
   Vålerenga – Stabæk 5-0
   Highlights: https://www.youtube.com/watch?v=LG9syC1fXP0


   Helt i fra tidenes litt ut på dagen har menneskeheten erfart at krysset alltid er ledig. Og når det er selveste landslagsmålvakten som vokter porten til tre poeng, vet tydeligvis Engas damer å finne fram de mest presise parene fra Umbros katalog.

   1-0 Sherida Spitse (1): Vi trengte ikke å vente lenger enn 6 sekunder før Ingrid Søndenå viste fram Fit-Control-funksjonen da hun spilte Isabell Herlovsen fri i bakrom. 5 sekunder senere gav østfoldingens fart og ballkontroll 11-meter, og Sherida Spitse fikk gleden av å minne alle på at det er dumt å komme for sent til kamp. Straffen ble satt inn knallhardt nede i krysset mellom mållinja og venstre stolpe.

   2-0 Ingrid Schjelderup (Stine Reinås) (17): Kvarteret senere, etter at Stabæk hadde yppet seg litt, havnet en retur fra gjestenes forsvar i beina på Stine Reinås som fant Ingrid Schjelderup på venstre flanke. Fortsatt var nesten hele Stabæk mellom henne og målet, men Schjelderup er ikke redd for å gå løs på litt motvind, heiste seilene og krysset fint inn mellom Stabæks midtbane og forsvar. I det Vål’enga-supporters sang om at schwina ifra Lyn ikke hadde noe de sku’ siiii» ble Schjelderup inspirert til å presentere sin fineste bananskru fra 18 meter. Sangen fra tribunen gav ballen litt ekstra oppdrift og sendte den opp i krysset mellom tverrligger og høyre stolpe. Utagbart. Eller som Roar Stokke ville ha sagt det: Ballen var, bokstavelig talt, limt oppe i vinkelen.

   3-0 Ingrid Schjelderup (Sherida Spitse) (31): Men Schjelderup hadde, billedlig talt, mer krutt igjen i støvlene. Da Spitses corner landet i beina på Holmlias store datter, hamret hun løs i motsatt kryss via tverrligger. Og det er all grunn for Martin Sjögren til å sette et kryss i margen bak navnet hennes.

   4-0 Isabell Herlovsen (Marte Berget) (56): I hele kampen vant Vålerenga ballen høyt i banen og viste mer gjennombruddshissighet enn noe annet lag i kongeblått så lenge jeg kan huske. 4-0-målet var det beste eksemplet på akkurat dette. Marte Berget kombinerte en strålende takling med et genialt gjennomspill. Isabell Herlovsen parkerte Stabæks forsvar og gjorde ingen feil alene med keeper Hjelmeseth, nede i krysset mellom mållinjen og høyre stolpe.

   5-0 Sherida Spitse (Marte Berget, Victoria Ludvigsen) (87): Men Intility-historiens største godbit til nå ble spart til slutt. Etter å ha spilt litt på kryss og tvers havnet ballen hos vår kaptein. Hun kryss-sjekket keepers plassering, krysset fingrene og klemte til fra over 30 meter. Så vakkert som det er mulig å gjøre det. Et kremmerhus i høyre kryss. Ettermiddagen på Intility skiftet karakter fra enestående til magisk. Og med sånne prestasjoner har også Vålerengas jenter krysset nye grenser. Ikke en gang den mest surmaga kritiker kan påstå at ikke det er gøy å se på dette.

   Spillerbørs:
   Tinni Korpela 6 – har ikke all verden å gjøre i dag
   Ingrid Søndenå 6 – viser i dag hva hennes kraftfulle oppspillsfot kan bety
   Stine Ballisager Pedersen 5 – stort sett god, et par defensive feil trekker litt ned
   Stine Reinås 5 – har for det meste kontroll defensivt, trekkes for et par pasningsfeil
   Ellen Wang 6 – glipper et par ganger, men ellers strålende kamp, blir bedre og bedre og herjer til tider med Stabæks forsvar
   Victoria Ludvigsen 6 – har vært vår mest stabile på midten i år, men i dag fikk andre skinne enda mer
   Sherida Spitse 9BB – verdensklasse
   Ingrid Schjelderup 9 – vinner duell etter duell og for noen mål. Velkommen hjem, Ingrid!
   Maren Hauge 5 – endelig hel kamp etter skade,
   Isabell Herlovsen 9 – ny strålende kamp
   Marte Berget 6 – en grei førsteomgang erstattes av en meget solid siste halvdel, to målgivende
   Marie Dølvik Markussen 5 – får en halvtime og rekker så vidt å vise fram litt av sitt store register

   Comment

   Working...
   X