Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga damer-Stabæk lørdag 28. kl. 15

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • jerusalem
  replied
  God primatchanalyse i dagens gjetord http://www.sotahjornet.no/?p=10612 - og for de som vil se to gamle gubber fra vestkanten (med nesegrus beundring for Intility og stemninga her) snakke om toppserierunden, 1. mai-tradisjoner i Bærum, Oppegård kommunes manglende interesse for kvinnefotball og kampen på lørdag er det en mulighet for det her: http://www.stabak.no/lag/kvinner/nyh...erenga-stabaek Chixa TV, faktisk.

  Verdt å merke seg er det også at DNB spanderer gratis inngang til alle kvinner.

  Troppen mot Stabæk:
  Keepere: Tinni Korpela, Guro Pettersen
  Forsvar: Ingrid Søndenå, Stine Ballisager, Camille Levin, Stine Reinås, Ellen Wang, Adriana Imeri, Tina Dalgård
  Midtbane: Ingrid Schjelderup, Sherida Spitse, Victoria Ludvigsen
  Angrep: Maren Hauge, Anne Lise Olsen, Marie Markussen, Marte Berget og Isabell Herlovsen.

  Det blir altså en tropp uten noen av våre yngste spillere. Vi er tynt besatt på midten, og har fortsatt mange spillere som er på vei tilbake fra skade. Det skaper litt spenning om startoppstillinga. Mest usikkert er det på sidene.
  På backplass kjemper Søndenå, Levin, Wang, Imeri, Dalgård og Hauge om to plasser. Forrige kamp spilte Søndenå og Wang, og kom greit fra det. Men nå er Levin, Imeri og Hauge tilbake fra skade, og mot Melissa Bjånesøy må vi kanskje prioritere tempo på backplass. Tror Sotahjørnet tipper riktig firer bak.
  Den andre plassen det knytter seg spenning til er den kantplassen Marte Berget ikke tar. Maren Hauge, Anne Lise Olsen og Marie Dølvik Markussen bygger alle seg opp til å tåle 90 min i toppserien. Litt usikker om hun er helt klar, men jeg tar en råsjans på Maren Hauge - som i tillegg til solide offensive ferdigheter er den beste defensivt, men tipper vi får se alle tre i løpet av kampen.


  Antatt startoppstilling:
  32. Tinni Korpela - 13. Camille Levin, 23 Stine Ballisager Pedersen, 4 Stine Reinås, 7 Ellen Wang - 10 Victoria Ludvigsen, 8 Sherida Spitse, 16 Ingrid Schjelderup - 17 Maren Hauge, 9 Isabell Herlovsen, 11 Marte Berget

  Leave a comment:


 • jerusalem
  started a topic Vålerenga damer-Stabæk lørdag 28. kl. 15

  Vålerenga damer-Stabæk lørdag 28. kl. 15

  Det klassiske oppgjøre mellom bitcha og chixa.
  Stabæk har startet sesongen svakt, og har i likhet med oss mange nye spillere, men yppet seg veldig mot LSK borte i forrige runde, og hadde nesten fortjent å vinne. Det blir viktig å stoppe overgangene deres (se blant annet opp for Stabæks meget gode og raske spiss Melissa Bjånesøy). Gjør vi det er det stor sjanse for årets første hjemmepoeng.
Working...
X