Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

2019-sesongtråd

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mye frem og tilbake uten noen særlige farligheter

  Comment


  • Deilig angrep. Bård legger inn og Matti forlenger pent i hjørnet. 2-1

   Comment


   • Aron header 3-1 på retur fra keeper. Bra start på annen omgang.

    Comment


    • Skjer ikke veldig mye utpå der. Matti ut og Fitim inn. Borch inn for Juarez. Islandsk prøvespiller inn for Israelsson.

     Comment


     • Og der legger Aron på til 4-1. Får gå og gå helt inn uten press. Skyter hardt og rett i mål.

      Comment


      • Slutt. Lite spennende avslutning.

       Comment


       • Originally posted by Pete View Post

        Niks, ingen steder iflg VIF-siden. Det mangler endel spillere også. Tollås, Lekven, Vega, Shala. Vet ikke om Shala er med eget landslag.
        Shala er i Oslo i følge sin Instagram-story. Han er nok fortsatt skadet.

        Comment


        • Registrerer scoring på Dønnum, gledelig at han er tilbake etter smellen han fikk mot LSK.

         Comment


         • Originally posted by Pete View Post
          Slutt. Lite spennende avslutning.
          Takk for god oppdatering!
          Han kom ble svett og dett var dett

          Comment


          • https://www.nrk.no/nordland/bruker-j...lag-1.14586604

           Kanskje hvis man fant den riktige psyko treneren, kunne mange jevne kamper vært snudd.
           Han kom ble svett og dett var dett

           Comment


           • Mye svartmaling her inne nå, som er forståelig etter to ganger 0-3 og svake prestasjoner. Men sesongen er da ikke over! Vi hadde en lang, god periode i april/mai. Med minst seks poeng på de tre neste så er gutta for alvor med i toppstriden når høstsesongen sparkes i gang.

            Comment


            • Det som bekymrer meg er at vi har hatt svake perioder hvor vi knapt har tatt poeng hver sommer under Deila. Nå virker det som det kan være samme regla igjen. Vi starter bra, så kommer perioden rundt sommeren hvor vi bare taper. Denne perioden varer en stund før det tar seg opp litt på høsten. Så kommer det gjerne en litt svak periode igjen på slutten fordi vi ikke har noe å kjempe for, mens vi møter lag som kriger om å unngå nedrykk eller medalje.


             Jeg har savnet og savner stabilitet. Det ser heller ikke så lyst ut denne sesongen, men håpet må være at de dårlige periodene varer kortere og at vi begynner å vinne igjen samt sanke poeng allerede i neste kamp. Uavgjort får være minimumskravet, men helst seier selvsagt. Det er først når man ikke tar poeng i det hele tatt at man faller som en stein på tabellen.

             Comment


             • Originally posted by tordvif View Post
              Det som bekymrer meg er at vi har hatt svake perioder hvor vi knapt har tatt poeng hver sommer under Deila. Nå virker det som det kan være samme regla igjen.
              Enig at dette er bekymringsverdig, men er dette noe som kom med Deila? Jeg syns det har vært sånn leeenge

              Comment


              • Originally posted by anderan View Post

               Enig at dette er bekymringsverdig, men er dette noe som kom med Deila? Jeg syns det har vært sånn leeenge
               Nei det er ikke noe som kom med Deila. Under Rekdal sin andre periode holdt vi på med samme greiene. Vi var gode i en halv sesong og ræva i den andre halvdelen. Sånn har det vært i sikkert snart 10 år så det er ikke noe nytt. Siste stabile sesongen som jeg kan huske er 2010 som endte med sølv.

               Comment


               • Originally posted by Shtian View Post
                Mye svartmaling her inne nå, som er forståelig etter to ganger 0-3 og svake prestasjoner. Men sesongen er da ikke over! Vi hadde en lang, god periode i april/mai. Med minst seks poeng på de tre neste så er gutta for alvor med i toppstriden når høstsesongen sparkes i gang.
                Enig med deg i at sesongen ikke er kjørt. Fortsatt lenge igjen.

                Men at vi hadde en lang, god periode i april/mai er vel litt avhengig av øyet som ser? Jeg er enig i at Ranheim 2.omgang og Godset-kampen var solide. Men utover det var det vel ikke så alt for mye å skryte av. Ja, vi vant mot Tromsø og Odd, men det skal vi jo også. Bortekampene mot Kristiansund og Molde var alt annet enn bra, Brann-kampen kanskje litt over hva vi kan kreve, Viking borte kanskje litt under hva vi kan kreve.

                Og selv om det sportslig ikke er kjørt bare fordi vi taper et par kamper, så har hvor vi er på tabellen mye å si for interessen rundt klubben. Det er mye lettere å prestere når det ikke er kniven på strupen, og det er litt kniven på strupen mot Sarpsborg nå. Vi trenger tre poeng mot dem og gjerne bra spill også for at folk skal tro på det her.

                Men tre seire på rad inn mot ferien vil hjelpe mye. Selv om jeg tror Molde kan få gullmedaljene alt nå, så er det fortsatt mulig å sloss om de to andre medaljene.

                Opplever vel at det er et større problem at folk ikke har tillit til at Deila klarer å skaffe de resultatene, enn det er at vi tapte mot RBK. Så nå får Deila og laget vise at de er i stand til å levere varene. Avansement i cup'en og kontakt med medaljelagene etter siste kamp før ferien er egentlig kravet. Hvis dette ender opp med tredje sesongen på rad uten synlig fremgang så spørs det vel om Deila har gjort seg fortjent til å få en fjerde sjanse...

                Synes det er så dødt rundt klubben på en måte jeg ikke kan huske før. Det er ingen ting som skjer, vi spiller fotball i 2x45 minutter i uka og det er det. Vi er aldri i mediene lenger, bortsett fra et kampreferat etter hver runde. Når vi i tillegg er like kjedelige på banen som utenfor så er det tynn suppe. Om vi ikke klarer å ta medalje i år er det ti år siden forrige medaljesesong neste år. Men det er til å leve med, man holder ikke med Vålerenga fordi man ønsker seg titler. Men det pleier da å være oppturer og nedturer. Nå er linja så flat at det er tvilsomt om pasienten har puls.

                De siste 20 årene har det vært nedrykk, opprykk, cupfinaler, kvalikkampene mot Sandefjord, tapt seriegull i 2004, seriegullet i 2005, Martin Andresen og hans hundre trenere, Martin Andresen og hans fantastiske fotball i 2010, Stengelsaken, innsamlingsaksjoner, Skjerfets trenerjakt, Rekdals comeback, Vidar Ørn Kjartansson osv. Men etter at drammenserne rykket inn er det liksom ingen ting som skjer.

                Det serveres 7.plasser på rekke og rad og utenfor banen er det helt dødt. Vi mangler profiler på banen og vi mangler både profiler og en profil utenfor. Når journalistene skjønte at de aldri kom til å få noe mer ut av Deila enn at det jobbes knallhardt, tempoet på trening er skyhøyt og sånne ting så gidder de jo ikke ringe han. Og når ingen andre vil ta ordet heller, så blir det jo sånn. Kontrasten til Helmuth Steffens' daglige pressekonferanser på Sotahjørnet er i alle fall stor.

                Comment

                Working...
                X